EBAY Interneta izsoles

[quote=gianfranco]Es gribēju padalīties ziemassvētku priekā - šodien saņēmu savu FOX superdakšu no štatiem, atlidoja neticamās 7 dienās, būtu ātrāk paskatījies pastkastītē tad dakša jau man būtu bijusi mājās pirms 4 dienām!
Un ietaupīju 100Ls ja salīdzina cenas tur un šeit, priekā![/quote]
Apsveicu ar labas preces iegādi…cik mūsējie muitu ierubīja?

gianfranko iemet taa paardeveeja vaardu no kura daksu pirki,labie varoni tautai jaazin. :)

2 nedēļas, maksimums, bet vienmēr viss ir atnācis. parasti jau Taivāna izmanto EMS servisu, varu teikt, ka ļoti labs. Domājams, sakarā ar CHRISTMAS Tavs sūtījums arī aizkavējies…

Tu paskaties My Ebay, kad izsūtīts, konkrēti…

Rēķini, ka no 20.decembra - līdz janvāra sākumam tajā valstiņā nekas nenotika. Pieņemu, ka piegādes laiks tika minēts ap 2 nedēļām (parasti no tās malas tā arī nāk), tad arī normāli ir tas, ka pagājis gandrīz mēnesis. Šīs nedēļas beigās būs! Turies.

vispār jau ķīniešiem tie kristiešu svētki tā neko diži neinteresē, arī jaunaisgads šiem vēl priekšā… ;)

Nu man arī parasti 10-15 dienās viss ir atnācis,bet domājams ka visas pasaules loģistikas firmām vecā gada beigas un jaunā gada sakums ir pārblīvēts ar sūtijumiem,ar to ir jārēķinās. Vel jau pastāv variants ka kaut kur lielajā latvijas pasta noliktavā iesprūdis,tie arī reizēm mēdz pamarinēt.

gatavs, pirmo reizi tam bija jānotiek!
pēc viena gada veiksmīgas sadarbības ar ebay man beidzot ir pakāsta paka un šoreiz par diezgan pamatīgu naudas summu, gribēju zināt vai kādam ir veicies arī atgūt naudu par zaudēto sūtījumu. sūtīju no vācijas, izrādās ar parasto pastu, nevis expresi, un to protams izsekot onlinā nevar un man kauns atzīt, bet nav ne jausmas vai paka bija apdrošināta vai nebija? maksāju caur paypalu
karoče īsāk sakot manas izredzes atgūt naudu - bezcerīgi, absolūti bezcerīgi vai ir tomēr jēga kautko claimot paypalā?

[quote=e-biker]gatavs, pirmo reizi tam bija jānotiek!
pēc viena gada veiksmīgas sadarbības ar ebay man beidzot ir pakāsta paka un šoreiz par diezgan pamatīgu naudas summu, gribēju zināt vai kādam ir veicies arī atgūt naudu par zaudēto sūtījumu. sūtīju no vācijas, izrādās ar parasto pastu, nevis expresi, un to protams izsekot onlinā nevar un man kauns atzīt, bet nav ne jausmas vai paka bija apdrošināta vai nebija? maksāju caur paypalu
karoče īsāk sakot manas izredzes atgūt naudu - bezcerīgi, absolūti bezcerīgi vai ir tomēr jēga kautko claimot paypalā?[/quote]
26539687 jebkuri jautaajumi naudas atguussanaa, caur PayPal…:)

jautājums vienkāršs - cik daudz laiks ir pagājis? Ar kādu shipping kompāniju tika izsūtīts no Vācijas?
Paypalā var iesniegt sūdzību un 99% gadījumu dabūsi naudu atpakaļ mēneša laikā, ja nav pagājušas 45 dienas kopš pirkuma. Bieži vien ir vērts piezvanīt piemēram uz dpd - www.dpd.lv un apvaicāties vai paka nav pie viņiem. Ar parasto pastu paka no DE var nākt pat vairāk kā 20 dienas… tā nu tas ir… bez stresa izstāsti visu - palīdzēšu :)

Feedback vietā raksti PayPal kantorim. Tas prasīs kādu laiciņu, bet ja vainīga izrādīsies otrā vai trešā puse- naudiņu dabūsi atpakaļ [cik- tas ir cits jautājums…].
Bet sākumā sazinies ar pārdevēju, un ja šis neatbild vai sprauž batonus, tik tad griezies pie PayPal.
Personīgā pieredze: lai arī cik ekzotiski un neierasti tas mums liktos, naudu no viņiem dabūt var!

P.S. Šad tad sūtījums nāk 1 vai pat 2 mēnešus, tāpēc nekriti izmisumā, pilnīgi iespējams, ka atnāks, tik bišku jāuzgaida. Pa to laiku vari papētīt pārdevēja Feedback score [ja neesi to darījis pirms pārskaitīt naudu], ļoti iespējams, ka Tev atklāsies interesantas lietas;)
Lai veicas!

Jautaajums, kad paardeveejs ir paku izsuutiijis, varbuut rakstiits, ka tiek izsuutiits 10 dienas peec apmaksas…no Vaacijas eBay, 10 dienas ar parasto pastu jau ir daudz…

Nu vēl pastāv tāda iespēja [ja sūtījums bija no ASV vai Ķīnas], ka Tava paka stāv LV muitā. Tad gaidi no viņiem vēstuli un gatavo māciņu.

…slikti ir tas, ka paka naak caur Lietuvu…ir bijussi gadiijumi…mierinaajums - PayPal vienmeer ir klienta pusee…

un pabiezu…iemet satu, ko nopirki, tad paliidziiba buus reaalaaka…

paldies par atbalstu!
nu tad par visu pēc kārtas - nopirku preci 27.07, aizskaitīju naudiņu caur PayPal 30.07 jo sellers čakarējas un nevarēja atsūtīt invoice, tad kad es augusta sākumā sāku interesēties, kad ir izsūtīta mana paka, viņs mīļi paziņoja ka tā vēl tikai tiks izsūtīta, t.i. 05.08, reāli skatoties track&trace deutche post mājaslapā uzrādās, ka paciņa vācu zemi pametusi 08.08.08 nu tā kā kopā rēķinot ir 14 dienas jau apkārt(rēķinot no 5 datuma).
pagājušajā nedēļā uzsitu viņam meilu caur ebay vai viss ok - bez atbildes, pirmdien no rīta aizsūtiju meilu pa tiešo - bez atbildes, pirmdienas vakarā jau uzrakstīju riktīgi krenķīgu meilu uz visām viņa pastkastēm - bez atbildes, šodien no rīta pamodos galīgi krenķīgs un aizbliezu ebay-jā “Item not recieved” atbilde no pārdevēja atnāca dažu stundu laikā :) un vienīgais ko viņš uzrakstīja, ir internacionālais pakas kods no kura man reāli nekāda labuma nav, jo paka ir nosūtīta ar vācu pastu parasto sūtījumu(ne expresi) un latvijā to izsekot nevar.
zvaniju uz mūsu pastu un viņi iesaka rakstīt iesniegumu, par zaudētu mantību, nu kautkā tā īsumā.
paka diezgan liela, iekšā vajadzētu būt ratiem, cerams :) svarā apmēram 1,5 kg
20 un vairāk dienas izklausās baigi ilgi pie tam tepat no Vācijas, man līdz šim maximums ir bijis 2 nedēļas un varbūt kāda diena vairāk un tad tie sūtijumi bija no ASV, Taivānas, Honkongas
Taureni, paldies par nr, jautājumi būs, izskatās ka būs jāiepļāpā, ja nekas nemainīsies tuvākajās dienās!

Sk. “Paypal claim” rezerve veel pietiekossa, gaidaam…

Teikšu kā ir Paypal labi ierullē jo pagājšgad arī reizi caur viņiem atguvu atpakaļ naudu, vienīgi kautkādi daži procenti pazūd uz valutas konvertācijas rēķina.

man ieteikums (caur paypalu atguut naudu man ir ikdiena) - iebliec paypal disputi jau tagad, jo ja paies 45 dienas tad vareesi iet uzkaarties. Paka no vaacijas tik tieshaam var naakt ilgi - noteikti apvaicaajies dpd shaa vai taa. Un veelreiz atkaarotju - uztaisi jau tagad Paypal dispute - taa var ilgt vismaz 20 dienas liidz Tu vari to paarveest par Claim - ljaut izskatiit paypalam - ja prece buus pa to laiku atnaakusi, tad priecaajies un anulee disputi. Atceries - disputi var atveert tikai vienreiz - nekaadaa gadiijumaa never ciet kaameer neesi sanjeemis preci. Ja piemeeram veel peec 10 dienaam prece nav, tad drosi taisi Paypal claim un gaidi naudu - drosi ka sanemsi atpakal. Man ir pat gadijies ka sanemu atpakal naudu un pec 3 menesiem no kaut kadas muitas vai kaut kurienes uzrodas mana paka… taa bija vienreiz… veiksme…

bet tagad ashi uztaisi Paypal disputi…

nesena pieredze (ne ar velo daļām, bet tomēr) tika iegadaata foto kamera no ASV (nav gan Vācija, bet tomeer) :-)
pagaaja 3 nedeeljas - saaka likties aizdomiigi - sazinaajos ar pardeveeju - sis teicaas izsuutiijis preci, man nebija iemesla neticeet - vins man nodeva transporteeshanas numuru, pec kura sazvanoties ar Lietuvas un Latvijas pasta dienestiem noskaidrojaas, ka paka pazudusi starrp Lietuvas un Latvijas pastiem (kaads briinums ne?). nu neko - rakstiiju tirgotaajam, teicu, ka ir zinaamaa pakaljaa un sis man piedavaaja divus variantus - vai nu atgriezt naudinu, vai jaunu kameru - taa nu protams izveeleejos kameru, kas atnaaca nedeeljas laikaa no statiem + kas ineresantaakais - nakoshajaa dienaa atnaaca arii iepriekseejaa kamera, kas bija nozudusi :-D