Īstie solītāji nogaida un šauj ar robotu pēdējās 4 sekundēs.
Protams, ja ir pieejams normāls internets - ap 15MB/sek un uz augšu, jo nav jēga no robota, ja nav normāls pieslēgums
tāpec jau man bija doma par www.bay.lv, lai pašam nav jačakarējas un apollo internets ar izcilu ātrumu neizceļas
[quote=IrenaB]Ir, kā Taurenis saka, īstie solītāji saskrien pēdējā brīdī.
Par e-bay vēl ir tā, ka lielie tirgotāji visbiežāk ir saistīti ar kādiem citiem i-neta veikaliem (to viņi arī nemaz neslēpj). Tas, protams, palielina uzticamību, salīdzinot ar privātajiem. Piemēram, gada beigās drusku lētāk iekš e-bay izmet iepriekšējā gada produkciju (jaunu), kas nav izpirkta, tā šo un to var dabūt pa diezgan labām naudām.[/quote]
Ja esi eBay klients, un patstaaviigi darbojies, ir iespeeja, ka tev suuta atlaizzu kuponus (dažādi veikali), ir gan ievērojamas atlaides, gan atlaides uz POSTAGE. Mazs OFFTOPICK: Ja ir vēlēšanās pasūtīt labas smaržas, gan sieviešu, gan vīriešu, tad eBay ir labākā vieta (50% lētāk, kā LV), un viss atnāk kā runāts, vislabāk no USA…
Par bay.lv varu teikt tikai to labāko, ar viņu palīdzību esmu veicis ap 20 pirkumiem, vienīgi izmaksas pieauug jūtami jo tā tomēr nav labdarības iestāde . . . bet izmantoju to, tikai gadījumos, kad pārdevējs atsakās sūtīt preci uz Eiropu
labojums: ja ir velesanas pasutit nezinamas izcelsmes vielu kada populara smarzu razotaja iepakojuma, tad eBay ir labaka vieta. starp citu, smarzo samera lidzigi un nezinatajs var ari nesajust atskiribu, vismaz sakuma. laba zina gan ir tada, ka siem tirgotajiem ir darga vinu reputacija un apmaina pret negativas references neliksanu vini ir ar mieru atgriezt naudu. iespejams, gan, ka ne visi.
tas pats attiecas uz apgerbiem ar popularu zimolu vardiem.
ipasi ar sim lietam greko US ebay, bet ari vacu ebay’a poli, leisi un citi uzdarbojas ne pa jokam. gan jau ari citos.
labojums: ja ir velesanas pasutit nezinamas izcelsmes vielu kada populara smarzu razotaja iepakojuma, tad eBay ir labaka vieta. starp citu, smarzo samera lidzigi un nezinatajs var ari nesajust atskiribu, vismaz sakuma. laba zina gan ir tada, ka siem tirgotajiem ir darga vinu reputacija un apmaina pret negativas references neliksanu vini ir ar mieru atgriezt naudu. iespejams, gan, ka ne visi.
tas pats attiecas uz apgerbiem ar popularu zimolu vardiem.
ipasi ar sim lietam greko US ebay, bet ari vacu ebay’a poli, leisi un citi uzdarbojas ne pa jokam. gan jau ari citos.[/quote]
Nezinu gan, bet iespējams ir viss, 3 reizes sūtīju, un atnāca oriģināls (pārdevējs bija ar 100% reputāciju, un apmēram 5000 pārdotām smaržu pudelītēm…vienkārši, paveicās)
galvenais jau, ka klients apmierinats. autentiskums ir otrskirigs.
man ar sito sieva iegrabas. iepakojums izskatas ok un es pats smarzu atskiribu nesajutu, bet sievai deguns labak nostadits. pardevejs bija ar lielu apgrozijumu un tikai pozitivam atsauksmem.
blezi par reputaciju rupejas ipasi un pozitivas atsauksmes ir vienkarsi panakt. ja tu piedraudi ar negativu atsauksmi, vini izpilda tavus nosacijumus, piem. atgriezt naudu (preci atpakal sutit neprasa). ja tu ieliec negativu atsauksmi, tad vini tev ari piedava kaut kadu piragu, ka rezultata tu esi ar mieru atsauksmi atsaukt. rezultats - vismaz 99.xx% positiv.
Piekrītu ritenbraucejs 100%
piekritu, ka pardevejam ar tukstosiem darijumu krapsanas iespeja ir mazaka, bet vienalga ir jaanalize precu spektrs, vesture, precu apraksti un pati iekarojama prece. ir lietas, kuram viltojuma iespeja ir tuva 0 un ir tadas, kur si iespeja ir krietni >50%, piem. smarzas, smalku brendu apgerbi, juvelierizstradajumi, audio/video/software.
Smarzas nieki, galvenais lai xtr nesaak krutiit!!!
Ko tur kruķīt. Made in Taiwan, ja paveisies, Japan…:)
Ja neatnaks meneša laikā tad sāc satraukties :)
Sviestaina??? Laikam pirmo reizi ar piipi uz jumta:
1)dakssa lietota;
2)liidz izsoles beigaam vairaak kaa viena diena, respektiivi, iistie tiikotaaji likmi liks peedeejaa briidii, pagaidaam ir 8, domaajams buus 18, + -…
3) un paskaties paardeveeja FEEDBACK - ideaali…
4) domaajams reaalaa cena buus kaadi $ 500[/quote]
Tas sviestainais piedavajums rezultata aizgaja par 355usd. Taurenis nokludijas :)
[quote=gianfranco]Pasūtināju dakšu no USA , bet bišķi krenķis sāk pārņemt manu prātu - pagājusi jau nedēļa un no manas paciņas ne ziņas, ne miņas! USPS lapā jau nedēļu redzu vienu ziņojumu ka mana paka pametusi NY un tālak datu nav :(
Ja kāds ir kautko pāsūtijis no ībeja, tad vidēji cik ilgi jāgaida tas sūtījums, tur itkā raksta ka ar express pastu esot piegāde līdz 5 dienām?
Un laikam stulbākais, ko neizdarīju ir tas, ka neapdrošināju to sūtījumu[/quote]
Daudz esmu sutijis no USA. Atrak par nedelu parasti nenak, pec 2 nedelam var uzsist email tirgonim. Pec menesa jaliek ieksh ebay claim. Pec 45 dienam pretenzijas vairs pieteikt nevares.
Satraukumam nav pamata. Ir gaidīts arī mēnesis.
Ja ekspresis, tad jābūt ātrāk, bet rēķinies, ka tā dakša vēl drusku laika pavadīs LV muitā un tad tiks pārvesta uz pasta nodaļu.
Tas, ka UPS mājas lapā nav nekādu tālāku ziņu par paciņu ir tikai normāli - tiklīdz paciņa ir ārā no štatiem, tā to pārņem nākamās valsts pasta piegādes institiūcija un statuss vairāk nerefrešojas. Parasti sūtījumi no ASV nāk caur Londonu - Hītrovas lidostu, kur arī droši vien ir iestrēdzis sūtijums.
Tā viņš ir. Kad es pasūtu kaut ko no Amerikas, tad pēdējā ziņa ir no tās vietas, kur tas pēdējo reizi redzēts vēl Amerikā, piemēram, ar tekstu “International dispatch”, vai pat tikai vienkārši “Accepted”. Tālākais sūtījuma ceļš vairs netiek atšifrēts, bet vēl pēc kādas nedēļas es to saņemu savā pastā.
sveicam, tik neapzāģē pārāk īsu štoku :D
var nopirkt 30 cm karbona spacerus.