Gribēju uzzināt ko Jūs lejat pudelītēs? Ja brauc regulāri gandrīz ikdienā…
Citronūdens? Vai kādu sīrupiņu ar biš piešauj?
Vasarā ar sīrupiņiem uzmanīgi, jo šādus lietojot, fļagu visai ātri sāk apdzīvot neautorizētas dzīvības formas. Vēl, saldinātie dzērieni labi remdē slāpes tikai reklāmās un uzkarsuši ir diezgan šķebinoši vismaz manai gaumei.
Tīru ūdeni vai kādu labu tēju.
Tad sanāk to tēju taisīt iepriekšējā vakarā, lai atdziest. Cik zinu, tad neiesaka karstu tēju liet iekšā…
Un kāda tēja? Ne jau earl grey :)
Kā ar cukuru?
krāna ūdeni - var dabūt daudz un lēti un nav risks ka pudelē/somā sametīsies dzīvība.
no cukura izvairies - cukurs ir barība dzīvībai.
C vitamiinu iešķīdināt ūdenī!
to kas pardodas veikalos pie kasēm tajaas ripinjaas :)
Nu a kādam nolūkam c vitamīnu? turklāt parasti tām tabletēm klāt ir glikoze, kas kopā ar siltumu ir ideāla augsne visa veida dzīvībai…
Enervit G Sport. un skaloju pudeli, nīdēju tur esošo floru un faunu :)
Bet to jau drošvien nav ieteicams tā bieži un regulāri?
Bet to jau drošvien nav ieteicams tā bieži un regulāri?[/quote]
skalot?
Bet to jau drošvien nav ieteicams tā bieži un regulāri?[/quote]
skalot?[/quote]
Nu skalot tas pats par sevi saprotams - vajag pēc katras reizes un vēl rūpīgi izžāvēt… Bet par to Enervit… Tas nekaitē veselībai, ja regulāri lieto?
Sacensībām atšķaidu SIS PSP22 http://www.evelo.lv/?id=211 , ikdienai tēju ar cukuru ( cukuru pēc paša vēlēšanās, man patīk salda). Tā kā braucu katru dienu, ja tik nelīst, tad katru vakaru mazgāju pudeli un taisu jaunu dziru. Dzīvība pudelē nekad nav novērota !
Tas nekaitē veselībai, ja regulāri lieto?
…da palasi internetā, visu vajag mutē iebāzt…drīz jau forumā jautās: a braucot no kalna es pieliku bikses…a jūs pēc tāda brauciena bikses mazgājat?..uz kurieni mēs ejam…paši neko vairs darīt negribam…
[quote=Taurenis]Tas nekaitē veselībai, ja regulāri lieto?
…da palasi internetā, visu vajag mutē iebāzt…drīz jau forumā jautās: a braucot no kalna es pieliku bikses…a jūs pēc tāda brauciena bikses mazgājat?..uz kurieni mēs ejam…paši neko vairs darīt negribam…[/quote]
Piedod :) Bet Tu uztvēri galveno domu…
Nav tik svarīgi ko mēs dzeram gokas vai treniņa laikā. Daudz svarīgāk ko pirms un PĒC!!Braukšanas laikā dzērienam ieteicams būt NEsaldam patīkamam. Lētais/fiksais variants - iespiest citroniņu ar tuč tuč cukura.
Jaun daudzus gadus ļoti veiksmīgi tiek lietots Cido produkts “Fruits Activ” “Tropical Fruit - Carrot”, vai žargonā “Burkāndzēriens”.
Uz sacensībāb vai kādiem izteikti grūtākiem izbraucieniem, tiek piebērs klāt vēl no PowerBara pulvera.
Pirms kādiem pāris gadiem, diezgan ilgi bija dabūjama Rimi OEM versija ko tirgoja Supernetto, ar citu etiķeti bet gandrīz 2 reiz lētāka.
…kā ne-speciālistam…bez visām pieminētajām “chemical acid”…labus rezultātus, kā noprotu, sasniegt nevar?
Nu man palīdz citronūdens ar mazliet cukura… Baigi kaut kā uzlādē :)
cits dzer Boržomi, cits izotoniķi. nejauciet enerģētiķi ar izotoniķi, tiem katram ir cits uzdevums.
Taurenim-rezultātus sasniedz ar regulāriem treniņiem, nevis ar dzērieniem un velo tjūningu