Ja brauc kā tantiņa pa pilsētas veloceliņu, tad ir pietiekami, neviens nestrīdas ;) Savukārt, sacenēs, kamēr priekšas braucēji jau tāpat zina, ko dara. tad tieši vidus un pakaļgala braucēji visvairāk iegūst no droppera, jo nenolaists sēdeklis pēc definīcijas neļauj ieņemt ideālu pozīciju uz ričuka ne nobraucienos, ne straujos līkumos. Stāvot pareizi, samazinās bailes no nobraucieniem un varbūt pat parādīsies cits kaifs no braukšanas, trenēsies biežāk un drīz vien vairs nebūs pakaļgala braucējs. Runāju arī no savas pieredzes.
Šogad braucu ar 150 mm droperi, Sebā reti kur var izmantot, Vivusā gan bieži izmantoju un var daudz drošāk un ātrāk nobrauk stāvus un vidēji stāvus nobraucienus. Vienīgais, ko vēlētos pamainīt jeb patestēt, ir garumu no 150 uz 100 vai 125mm, jo 150 mm man šķiet pa daudz XC ričukam, arī pārāk liels pietupiens katru reizi sanāk, lai nolaistu. Ar 100mm pietupiens būtu tīri ok un arī tie 100mm man šķiet jau dod pietiekoši daudz brīvās papildus vietas manevrēšanai.
Bet lielajos kratekļa nobraucienos var maukt lejā bez bremzēšanas, jo aizmugurē ir 2 x DH riteņa amortizācijas gājiens. Arī OZK un Siguldā daudzus nobraucienus var veikt krietni lielakā ātrumā un drošāk.
Iepriekšējos 20 gadus faktiski visi šeit forumā mītošie un SEBus/Vivusus un pat Alpu kalnu gonkas brauca bez droperiem. (pie tam vēl laikos kad bija 26"rati, un pāri stūrei lidot bija daudz vieglāk). Ok, visi ir lidojuši pār stūri, vai ar olām aiz sēdekļa aizķērušies, bet tas skaitījās normāli.
Tagad pēkšņi, bez dropera pat SEBa šoseju pabraukt nevaram :D
Jā, ar droperi ir drošāk braukt lejā, vai uzlekt pa tramplīnu. Bet vai tas ir obligāts visiem, baigi šaubos.
Es saku, ja nebrauc XCO krosu vai DH, tad ikdienai vai maratonam tas papildus smagums nudien nav vajadzīgs.
Ikdienai un maratoniem droši vien arī disku bremžu smagums nav vajadzīgs - var iztikt ar V-bremzēm. :))
Ja ir iespēja, kāpēc neuzlikt dropper - tiešām pārliecinošāka sajūta.
Visiem nav vajadzīgs, piekrītu. Katrs skatās kur braukā un cik bieži varētu viņu izmantot un tad jau domā, likt vai nelikt. Nav ko cepties, kam dropers, kam 3bar spiediens, kam vēl sazinkas. ;)
[quote=raiter]Iepriekšējos 20 gadus faktiski visi šeit forumā mītošie un SEBus/Vivusus un pat Alpu kalnu gonkas brauca bez droperiem. (pie tam vēl laikos kad bija 26"rati, un pāri stūrei lidot bija daudz vieglāk). Ok, visi ir lidojuši pār stūri, vai ar olām aiz sēdekļa aizķērušies, bet tas skaitījās normāli.
Tagad pēkšņi, bez dropera pat SEBa šoseju pabraukt nevaram :D
Jā, ar droperi ir drošāk braukt lejā, vai uzlekt pa tramplīnu. Bet vai tas ir obligāts visiem, baigi šaubos.
Es saku, ja nebrauc XCO krosu vai DH, tad ikdienai vai maratonam tas papildus smagums nudien nav vajadzīgs.[/quote]
pēdējos 20 gados arī formāts ir krietni pamainijies, līdz ar to salīdzinājums ne visai korekts. tas, ko tad brauca ar xc, kas bija ļoti līdzīgi šosejniekiem, tagad brauc ar graveliem, jo tāpat kā toreiz, arī mūsdienās tās distances ir ātrāk veicamas ar velo, kas principā ir šosejnieks uz platākām riepām.
[quote=Tepats]Ikdienai un maratoniem droši vien arī disku bremžu smagums nav vajadzīgs - var iztikt ar V-bremzēm. :))
Ja ir iespēja, kāpēc neuzlikt dropper - tiešām pārliecinošāka sajūta.[/quote]
Piekrītu. Ar šo stuti jāiedraudzējas un tikai tad saproti tās priekšrocības: daudz drošāk vari justies nobraucienos, ja nav ar vēderu jāguļ uz beņķa un vari smaguma centru zibenīgi mainīt:)
Nu CrankBrothers Highline XC/Gravel Vario-Sattelstütze izmēģināts gan vivusā gan xco. Dēls ļoti apmierināts. Man nedaudz nepatīk neliela brīvkustība pašai sēdekļa stutei. Dēlam it kā netraucē, bet mani gan besi ka viss nav čikiniekā. Varbūt ir kāds ieteikums kā to novērst?
Jaunajam Fox SL dropperim brīvkustība ir vēl lielāka nekā parastajam Fox Transfer droperim, par cik konstrukcija ir pavisam savadaka.
Zem slodzes nekas nav jūtams.