Dropper post jeb teleskopiskā stute - vai vajadzīga ?

Bezvadu dropper post no Maguras

Sveiki. Vai ir iespējams 27.2mm līdz 250€ REĀLI nopirkt alumīnija vismaz (400mm par maz) (450mm) papildināts 2.05.21 - tomēr ne garāku par 400mm!, paredzētu: ārējai trosei vai nolaižams ko piespiežot uz pašas stutes? Rāmim nav internal routing :(

Rāmim nav internal routing
Vajag tikai vienu jaunu caurumu ‘headtube’ tuvumā. Ļoti rets būs tas rāmis, kuram izveidots caurums tur bīstami samazinātu tā stiprību. Esmu urbis un pievīlējis slīpu troses apvalka caureju. Ja vēlies pēc fen-šui, var to caurumu izvīlēt izstieptu un iespiest tajā plastmasas štruntu.

https://www.bike-discount.de/en/buy/tranzx-jd-ysp36-external-27.2-x-395mm-dropper-post-760697

Var šadu dabūt, lietotu pāris reizes. Pa 110 eur atdošu.

Ja vari, norezervē man to (TranzX JD-YSP36 External 27.2 x 395mm) līdz 18. maijam!

Caurumu rāmī nevarēšu taisīt dēļ garantijas.

Pameklē KS e20, sūtīju no Aliexpress tieši 27,2 modeli, garums bija 435mm, maksāja bišku virs 100eur. Manējā gan bija ar iekšējo trosi, bet liekas ka varēja arī ārējo dabūt.

Varbūt vari atsūtīt linku? Tieši šobrīd arī meklēju 27,2 dropperi, ar iekšējo trosi, un max garu. :) Aļikā izmet tik lielāka stutes diametra modeļus.
Paldies jau iepriekš!

Zināšanai, Fans veikals saka, ka 400mm var piegādāt uz pasūtījumu ar internal. P.S. Man vajag ar ārējo, ne garāku kā 400mm, vēlams slēdzis montējams stūrei labajā pusē.

Kas vainas iepriekšējā lapā piedāvātajam TransX? Garums atbilst, cena atbilst, trose pa āru, turklāt uzreiz pieejams. Veikalos ar pieejamību tiešām bēdīgi.

Varbūt ir ok, es jau lūdzu norezervēt un mēs jau esam sazinājušies. Man nav pagaidām laika līdz galam šo darījumu pabeigt un naudiņa arī jāsakrāj. Jurchix, cik gara trose un vai var slēdzi likt labajā pusē? Man kreisajā pusē jau dakšas lockout.

ks orig remote ir super neerts, tādi ir daudziem lētajiem droperiem. iesaku ņemt pliku, un likt shimano slēdzi. tad varbūt var sakombinēt blakus gan dakšas gan dropper vadības. arī no ārējās troses labāk izvairīties. viss tur pieaug ar smiltīm-sniegu un vienā brīdī pārstāj funkcionēt. nav nekāda bauda vilkties mājās 50km ar nolaistu benķi, tas no pieredzes :D iekšējais ir foršāks, drošāks un smukāks.

Ja vari, norezervē man to (TranzX JD-YSP36 External 27.2 x 395mm) līdz 18. maijam![/quote]
Atvaino, palieku pārdomās, bet rezervāciju atceļu! Uzsēde sanākusi tāda, ka, iespējams, dropper post man nemaz nevajag. Kad pabraukāšu pa Gaujas senlejas kalniņiem šovasar, tad izlemšu galīgi.
P.S. Ja vēl tirgo, atsūti troses garumu un info, vai slēdzi var likt jebkurā pusē!

Es jau gadu izmantoju (125 mm) Highline XC/Gravel Dropper Post ar Highline Remote Kit . Svars mans ap 90kg. Vajag tikai vienu jaunu caurumu ‘headtube’ tuvumā :)
https://www.bike-discount.de/en/buy/crankbrothers-highline-xc-gravel-dropper-post-981278

Cik Latvijas XC apstākļiem būtu jēdzīgs drop diapazons?

Kopumā droppera gājiens - jo vairāk, jo labāk. Tur maz sakara ar Latviju, tikai kur un kā brauc. Piemēram, pa Siguldas labākajām takām vajag vismaz 150-160mm (L rāmim), lai beņķis netraucētu dabūt labu izsvarojumu stāvumos. Ideāli - 180mm un vairāk.

MTB iesācējiem dropperis IR OBLIGĀTS. Motivētajiem un skillotajiem sportistiem cits stāsts, katra droppera nolaišana ir pietupiens un gonkā tādu sakrājas ļooti daudz. Tad nu jāizvērtē, kas ir svarīgāks, papildus nogurums no tā vai pozīcija uz ričuka. Tāpēc arī ir visādi 60-100mm dropperi, kas, manuprāt, ir tīri sacensību štelle. LV sacenēs dropperi varbūt vajag tikai varbūt kādā XCO.

manuprāt droperis ir must have uz jebkura riteņa. cits stāsts vai gribas lieko svaru vadāt līdzi. nolaižams benķis ir ērts ne tikai maucot lejā, bet arī apstājoties pie luksofora vai čilā ripinoties

Esmu par droperi, nevaru iedomāties kā vispār var braukt bez… tam tiešām vajadzētu būt pamata lietai uz jebkura velo. Piekrītu arī par dropera gājienu, 150 mm ir labs sākums, no 100 mm gājiena sev dižu jēgu nejutu, likās ka ir pa īsu. Kā arī, neviens, kam ir droperis, ko zinu, neietu atpakaļ uz parasto stuti.

(protams, paliek jautājums kuru ražotāju ņemt, vai Reverb ar hidro vadību utt.)

laikam esi no tiem, kuri min sitoties ar kājām gar ausīm :D ar normālu uzsēdi, zemi nevar aizsniegt nenokāpjot no benķa. tas ir sasodīti ērti ik pa laikam nolaist stuti, apstājoties vai pēc normāla gāziena pa takām atvilkt elpu pamainot sēdpozīciju. nemaz nerunājot par ārdīšanos pa stāviem treiliem/trepēm.

Es par sevi (augums 199) varu teikt, ka var iztikt, jo ne jau stāvajos nobraucienos pakaļgala braucējs ko iegūs laika ziņā LV sacensībās. Man pēc geometrijas sanāk pēcpusi aiz sēdekļa nedaudz pārlikt un ar to ir pietiekami. Viss atkarīgs no rāmja un roku garuma. Un dropper maksā, sver un slēdzis aizņem vietu uz stūres…