jā, tā gribas nosaukt 2009. gada Rouge Tuur. Paldies, ka ir kas vēl rīko sacensības!
http://www.sportinfo.ee/sportevent/task/register/id/601/lang/7/
jā, tā gribas nosaukt 2009. gada Rouge Tuur. Paldies, ka ir kas vēl rīko sacensības!
http://www.sportinfo.ee/sportevent/task/register/id/601/lang/7/
Nav īsti skaidrs kādēļ tik maz brokastu un vakariņu tajā II paketē? Vajadzētu būt 3 un 3.
Es vēl loģiski saprastu 2 un 2! 3 un 3 un vēl pa to smieklīgo naudu…nu nez!?:)
Kāds var padalīties ar iespaidim par šo pasākumu?
Kāds jau ir mēģinājis pieteikties? kā var pieteikties II paketei? pildot visus soļus sportinfo.ee pieteikumā nebija iespējas kaut ko izvēlēties - sistēma piedāvā apmaksāt I paketi.
iesaku rakstīt uz tuur@holden.ee un paprasit Ivaram kaa to izdarit.
var rakstit eng vai rus.
Dažas adreses 2009.gada Vācijas , Austrijas un Šveices gonkām: 1) www.womc.de 2)www.spessart-bike.de 3)www.radsportakademie.de 4)www.dolomitisuperbike.com 5)www.saarschleifen-bike-marathon.de 6)www.ischgl.com/ironbike 7)www.trek-mountainbike-challenge.at 8)www.grand-raid-cristalp.ch 9)www.bikemarathon-pfaelzerwald.de Strādājošiem ārzemēs varētu noderēt.
Vargan, temats ir par Igauniju…
Baltais,piekrītu,bet nemācēju ielikt citā sadaļā.Tāda tā vaina.
Specpiedāvājums!
II pakete - dalībniekiem tiek nodrošināta apzīmēta trase, starta numurs, rezultātu aprēķināšana, diploms, ēdināšana distancē un finišā, mazgāšanās iespējas, velosipēda mazgāšana, apmešanās Reuges Guest House, ēdināšana (2 brokastis un 1 vakariņas), pēc sacensībām pirts.
NB! II paketes vietu skaits ir ierobežots (ca 60)!
līdz 28.02. sūtot pieteikumu uz info@trek.lv vai ierodoties un piesakoties TREK veikalā cēsu ielā 31 dalības maksa - 1200 EEK
Tiem kam ar trīs dienām par maz var turpat turpināt ar nakts braucienu 22.jūnijā:)
http://www.sportinfo.ee/sportevent/task/detail/id/640/lang/7/
Ziemā ar paziņu piereģistrējāmies gonkai (kā komanda, II paketei - 1200 EEK no katra). Tagad situācija mainījusies, abus skāra krīze un uz gonku vairs netiekam. Ar organizatoru biju vienojies, ka dalības maksu samaksāsim, ierodoties uz vietas. Pirms rakstīt viņam e-pastu ar atteikumu, nolēmu piedāvāt mūsu vietu te - varbūt kādam ir interese? Ja ir, uzrakstiet man uz e-pastu. domāju, ka var pieteikties arī divi individuāli braucēji, galvenais, lai piekrīt II paketei. man nekas nav jāmaksā. vienkārši negribu tā pavisam uzmest Ivaru un savā vietā piedāvāt viņam citus braucējus. Atbildi pagaidīšu līdz svētdienai, tad rakstīšu orgiem (lai viņiem vēl paliek laiks kaut ko pārplānot, ja kas).
Šodien 15.00 tiks dots starts.
Lai visiem veicas īstenot savus mērķus!
Ceru, ka svētdien Latvijas teritorijā mūsējos sagaidīsim līderu pulciņā. Veclaicenes pusē dalībnieki gaidāmi laika posmā no 13.00 līdz 16.00 .
Nu pasākums bija baigi labais! :]
Prologs (7km) un pirmais posms (35km) uz beigām bija ļoti baudāmi tehniski - īpaši vietas gar pašu ezeru. Laipiņas, saknes, pa dublītim un nepārtraukta līkumošana. Bija arī nobrauciens kur daudzi plēsa kokiem mizas :]
Man prologa iesildīšanās aizgāja labojot saplēsto bongbongfirmas stutes savilcēju, bet pirmajā posmā paskrēju līdzi Igauņu sebistiem, un tad uz līdzenas vietas kaut ko ļaunu izdarīju ar priekšējo pārslēdzēju un paliku tikai ar otro lielo zobratu. Rezultātā īsti omulīgi nebija turēt līdzi uz grantenes, bet trakākais kalnos nācās skriet/stumt nevis braukt. Tad šitā pasparojos 10km un tad uznāca TĀDS atrubons, ka burtiski stūri nevarēju rokā noturēt. Parasti tādus jokus nepiedzīvoju… :o Tad uz beigām ar galvu ieskriešana krūmā nedaudz saorganizēja mani pēdējiem 5km un nobraucienam. Bet citādi mācība smaga - pārķert nedrīkst!
Otrā diena. Normāls 65km maratons. Ik pa laikam nācās velo izmērcēt kādos dubļos. Pāris vietās dubļu lāmas reāli bija pāri rumbām. Rezultātā es ap 40km stājos velo iemest ezerā un nedaudz paskalināt - palīdzēja! Bet domās sāku apdomāt variantu nākamreiz pirmo pusi trases dubļus neforsēt, bet pārnest velo un pietaupīt eļļu ķēdē. A citādi trasē labi kāpumi un labi nobraucieni. Viens gāja pa vietējo DH trasi. Tur pāris vietās atvelkot problēmas sagādāja netrāpīt uz tramplīniem. Ievērojās, ka Igauņi ap manām vietām nav diezko knaši lejā braucēji, kā arī tehniskos kalnos kautko savādi mīņājas. Taču izbraucot uz granteni pārsteidzošā kārtā pamostas.
Pēdējajā dienā 67km. Itkā km tikpat, bet vairāk grantenes. Rezultātā finišs atskrēja stundu ātrāk kā otrajā dienā. Interesantās vietas mums jau labi zināmās no Phillips Apes trases - Latvijas/Igaunijas robež taciņas, raganu skatu tornis, oliņas izskata pilskalns un krateklīgas pļavas, un daži zemes ceļu līkumi kur dēļ uzņemtā ātruma var kopā ar akmeņiem ieripot grāvī. Man iepriekšējās dienas doma par dubļu neforsēšanu aizmirsās - rezultātā manai ķēdei pēdējos 20km pavisam pavisam izbeidzās eļļa un sākās neganti uz nerviem krītosā čivināšana, kas noveda pie ātruma samazināšanas un sēņošanas. Labi, ka ielecu vienā garām ejošā vilcienā. Tas mani pamodināja, deva aizvēju un iespēju pacīnītis uz finišā līnijas :P
Gonka tiešām laba, reāli rekomendējama visiem, kas domā par daudzdienām citās valstīs, bet vēl nezin kas tas ir. Braukšana arī daudz tehniskāka, kā piem. tajās Sālskamerās. Savādi ka tik maz cilvēku piedalījās. Nākamgad plānoju šito atkārtot.
P.S. Odu zāles gan paņemiet līdzi daudz un pamatīgas, tur to nešķīsteņu ir miljoni 8O
P.P.S. Vietējie acīs krītoši daudz izmantoja RR riepas, es arī uzskatu ka ar tām pietika ar rezervi. Vēl rekomedējami pedāļi, kas labi tīrās no dubļiem ;)
apsveicam visus, kas nobrauca TdR
es, kacs un oksis toties pavizinājām Rouge NightRide.
pasākums tiks labs un omuligs, ka uzreiz pēc pirmā alus tika nolemts vēl šogad kaut ko tādu sarīkot pašu vajadzībām.
p.s. ēdināšanas punktā pēc pirmā apļa un finišā visus sagaidija 2 ēdieni - alus un šasliks. kā atklājās finišā, mēs vienīgie pēc pirmā apļa piestājām ieēst A. LeCoq :)
TdR prologs - http://picasaweb.google.com/lipp.aivar/TdRouge2009#
Svētdien mūs, skatītājus, pie Pilskalna sajūsmināja kāds igauņu sportists. Viņš nebija no līderu “gala”, bet piebraucis pie Pilskalna neapstājoties brauca kalnā. Uzbraucis augšā, atskatījās atpakaļ un ieraudzīja, ka lejā pirms kalna bija ēdināšana. Apgriezās, nobrauca atpakaļ lejā, kaut ko uzēda, atkal mierīgi uzbrauca Pilskalnā un pazuda mūsu skatienam…
Tie, kuri kaut reizi mēģinājuši uzbraukt pa taisno šajā kalnā, zinās par ko iet runa.
Es zinu par ko iet runa - protams ka par ēšanu!