Interesanti, cik jums bieži sanāk mainīt vai lāpīt kameras braucot pa pilsētas vai lauku apstākļiem?
Kaut kā pusgada laikā jau 3. reizi pa ceļam gadījies mīkstais - 1 reizi uz stiklu, pārējās 2 uzsitot uz apmalēm. Riepas man gan ir ar protektoru tikai malās, lai klusāka braukšana. Iespējams, tamdēļ lielāka iespēja caurumus dabūt.
Pagājušo gadu bija cits maršruts uz Imantu un ne reizi nekas tamlīdzīgs negadījās. Tagad caur maskačku spēj tik mainīt. Gandrīz atslēgas un kamera jāvadā līdz uz muguras.
šosezon 3 reizes (~ 2500 km), vienreiz sagriezu, pārējās pārsitu. Galvenokārt visus mīkstos esmu dabūjis sava slinkuma pēc- pārsitot. Es uzskatu, ja riepa ir pārsista, tad tajā ir bijis nepietiekams spiediens. Tamdēļ ik pāris nedēļas piepumpēju uz maksimāli atļautajām 8 atmosfērām.
P.S. riepas- šosejnieces 700x23 Continental GP4000S
Esmu nobraucis ~5000km Pārsitis vienu reizi, sacensībās ultralight kameru, jo bija asi akmeņi un pārāk mīksta riepa. Ja riepa nav mīksta, tad var pārsist tikai uz apmalēm, tizli palecoties, vai kā tamlīdzīgi. Savādāk, nekas nevajadzētu traucēt. Liec normālas kameras, dod iekšā paredzētās atmosfēras, un ik pa laikam seko līdzi gaisa spiedienam, tas mēdz izlaisties. Reizi mēnesī vai reizi divos mēnešos obligāti, Pārbaudi! :)
Lētās Maxxis riepas (~ 3 - 4 Ls) bez jebkādas caurduršanas aizsardzības. Šogad pa vasaru uz 3900km (pārsvarā šoseja) 1 caurums.
… tfu, tfu, tfu … :)
Pagājušaja gadā gan kādas reizes 7 līmēju un nobraucu pat mazāk.
Ja brauc mierīgi līdzās pensionāriem pa līdzenu ceļu, tad arī velo kalpo nevainojami 50 gadus :) Arī vecātēva 30 gadīgajam ritenim pēc manas lietošanas stūre nolūza un rāmis saliecās kā pīrāgs :) Stils daudz ko izsaka.
Bet ja jālavierē pa trotuāriem (zinot to kvalitāti) pa Rīgas centra ielām, tad ik pa laikam kaut kas noplīst.
Es vairāk gribēju zināt, vai ir no svara, kādas kameras un riepas tiek izmantotas. Sportistiem jau tā ir cita štelle, bet ielās var teikt ir ekstrēmie apstākļi.
Braucu ar parastajām Kenda kamerām un RR sportline riepām, šogad vienreiz noķēru ciemiņu (braucot no darba). Gonkās riskēju un braucu bez rezerves kamerām, tfu, tfu, tfu… pagaidām veicas. Man arī šķiet, ka galvenais ir pareizs spiediens riepās, krietni mazāks risks pārsist kameru.
Man gan tā neveicās, šosejniekam kādas 6 reizes (2 no tām jau nu bija neprātīgas braukšanas rezultāts pa trotuāru un granteni), MTB vienreiz, bet gonkā :(
Ar tēmu saistīts jautājums: Vai ir jēga no profilaktiskas kameru maiņas pēc noteikta km nobraukuma! Respektīvi, vai ir kāds ieteicamais to lietošanas ilgums?
Visu sezonu gan sacensībās, gan treniņos tika lietotas jau padilušas tubeless jeb bezkameru FastFred un XCR Dry2! Vienreiz FastFred uzsprāga…, bet XCR Dry2 vakar pārdūru ar stiklu pirms paša starta Smiltenē… Reizi svaigi iepirktas tubeless ready Pyhton tika pārdurtas jau pirmajā treniņā un nelīdzēja nekāds blīvējošais šķidrums! Tas arī viss pie ~7000km nobraukuma! Kolēģi “kamernieki”, ar kuriem trenējos kopā, caurduras biežāk!
Ir jēga. Ar laiku kamera pārrīvējās, paliek poraina, un lēnām sāk laist gaisu. Par km es nepateikšu, bet reizi gadā uz jauno sezonas sākumu vienmēr nomainu jaunas kameras.
Braucu ar kamerām + sealants, tagad pussezonu ar 1.5-2 bar - nav problēmu, bet arī neesmu baudījis vai ir bijis gadījums. Itkā likās, ka pļaviņu maratonā sadūros, bet jau teicu, ka neesmu pārbaudījis. Agrāk dēl ūdens un smiltīm specialized kamera+sealants atnāca vaļā līmējuma vietā, dabūju kādus 5km braukt bez atmosfērām pa slapju granteni - mokoši.
Jo plānāka riepa (arī mīkstāka gumija), jo lielāka iespēja sadurt, loģiski. Arī nobraukums dod savu, Sabrauc pāris tūkstošus km, un tad paņem to riepu un papēti tuvāk, gaismā - pilna ar sīkiem stikliņiem, caurumiņiem…
Vienu sezonu braucu ar Maxxis Flyweight, plānas vieglas, bet ne ikdienai, ar šīm gadījās pat uz Jūrmalas veloceliņa 3 caurumus 15min laikā vien dabūt… Ar Ralfiem šogad kādi 5 caurumi dabūti. Parasti jau pilsētā 3-4 atmosf. Pārsitis tikai 2 reizes esmu - uz apmales (sen, muļķīgi) un uz akmeņa nobraucienā - abās reizēs spiediens 2 atm. Ikdienā, pilsētai iesaku braukt ar lētajām riepām, un parastajām kamerām, mazāk problēmu ar stikliem, un par nodilumu nav jāuztraucas. Vienmēr līdzi rezerves kamera un pumpis.
Esmu pasūtījis bezkameru Ralfus, jāizmēģina kā būs ar tādiem…
Kopš nomainīju uz Maxxis Detonator 700x28C Caurumi vairs nav nekads retums. Reizi 3-4nedēļās noteikti kāds stikliņš ieķeras mīkstajā gumijā un lielākā problēma nav kameras maiņa, bet gan šī mazā stikliņa izkasīšana, lai tas nepardur nakamo gumiju. Man kā cilvēkam, kas atbalsta MAximas saukli “Par visu padomats” vienmer ir “zapaska”, bet labs rizinājums šai problēmai ir Self Sealing, vai arī tā sauktās air lock kameras (es savejo pirku zzk par 3,99Ls), bet šīs sistēmas darbība mani nepārliecināja, jo itkā gaisu nelaiž, itkā laiž. Pēc pāris nedeļām gan viss bija labi un braukāju uz nebēdu, bet pēc tam caurums un pilnībā tukša riepa tilta vidū.(Self sealing nolagoja) Štelle laba, bet īpatnēja.
Oj, un kaada vel jeega no taa shkjiiduma ir! Pameegjinaaju aiz zinjkaariibas, biju neticiibas pilns, bet tagad visos richukos riepaas to kjeepu esmu sagruudis.
Reiz sanaaca uzbraukt pamatiigaakam stiklam, 1,5cm caurums bij kameraa, bet taa kjeepa savu paveica un vareeju tikt maajaas…