Brošūra ir kvalitatīva, taču to visu lasot radās doma- kas to lasīs? Kas izmantos? Man tikai kā redzēt visu ieinteresētai personai bija uzņēmība izlasīt visas 40 lappuses. Bukletam jābut īsam un ātri uztveramam, domātam pašķirstīt sekundes, jo tāpat nometīs. Šis velk uz nelielu mācību grāmatiņu, kas arī nav slikti.
Nē, tas esmu es, jo man kretinē tur pusstundu vienmēr k-ko gaidīt !! :)[/quote]
Vai arī es.
Domāju, ka kās no reklāmas, mārketinga un citām līdzīgām sfērām piekritīs un papildinās, ka brošūra šādā izpildījumā nav nav diezko uzrunājoša, iekārdinoša un tā strukturēta, lai ziņkārīgais būtu uz āķa no vāka līdz vismaz 5. lappusei. Domāju, ka tālāk skatīsies vien ļoti retais. Ļoti grūti izveidot materiālu, kas vienādi uzrunā gan bērnu, gan jaunieti. Vai jaunieti un cilvēku gdos. Dažādiem segmentiem nepieciešama dažāda pieeja, citādi tie ir pa tukšo nozāģēti koki. Es tikai par pozitīvu kritiku. Šim projektam vitāli svarīga mārketinga vai reklāmista skarbā acs. (Lieciet lietā sakarus) Un dariet, kā viņš liek, jo brošūrā ir pārāk daudz liekas informācijas, lai cik tā nebūtu patiesa un noderīga. Ja mērķis ir veicināt velo, tad ir jārunā par sajūtu, ko tas dāvā; un nekāds liekvārdības. Ja mērķis ir runāt par drošību, tad adresējiet mammām un tētiem tādā valodā un formātā, kādā viņi to vislabāk uzņemtu. Uzdrošinos teikt, ka zinu, ko rakstu, jo pats esmu studējis mārketingu, un ir izlasītas kaudzēm grāmatas par patērētāju psiholoģiju. Vēlreiz piebildīšu, ka esmu tikai par pozitīvu kritiku.
P.S. kamēr rakstīju penteri, te jau daži apstiprināja domu.
[quote=GG]
Man puikam drīz 4 gadi, ar bezpedāļnieku vālē kājas uz stūres dakšas uzcēlis, līdzsvaru māk noturēt kamēr velo apstājas un gāžas uz sāniem. Ieskrienas un ripinas pa līdzenu, brauc no lēzeniem kalniņiem lejā - jūtas kā zivs ūdenī uz tā velo.
Ar pedāļnieku bez ritenīšiem viņš vēl NEVAR pabraukt, jo trūkst spēka pamīt pastāvīgam līdzsvaram nepieciešamajā ātrumā un arī vēl nejūtas komfortabli ar mīšanas kustību lēnām braucot mirklī, kad minošās kājas mainas. Mīt pedāļus nav iedzimta kustība,kā skriet vai satvert, to ir jāiemācas.[/quote]
Ļauj, minēšu - tas ritenis puikam, maigi izsakoties, nav no vieglajiem vai arī rāmis ir viņam pārāk liels. (bezpedāļnieki parasti ir krietni vieglāki)
Jau ilgāku laiku ik sezonu saskaroties ar daudziem mazajiem braucējiem, ir novērota tipiska vecāku kļūda - nepadomāt par bērna velo svara attiecību pret paša braucēja svaru.
Tu taču pats arī nejustos ērti uz riteņa, kam ir vismaz puse tava svara vai kura rāmis tev ir krietni par lielu. Bērnu ritenīšiem oriģinālie pārnesumi vispār ir tik viegli, ka drīzāk jau novērojama tendence tos apgreidot uz smagākiem. Ja puikam nav spēka pamīt, secinājums ir viens - tas ričuks ir par lielu un/vai par smagu (cerams, ka nepirki taču kaut kādu no name Maximā?).
Beidz mocīt nabaga bērnu un iegādājies viņam piemērotu braucamo!
:)
Brošūra forša - visu cieņu kungi!
Par ķiverēm, iemetīšu linkus ar 2 dažādām ķiverēm ar domu, lai salīdzina cilvēki to svaru un padomā vai tiešām velo ķiveres ir tik smagas un neērtas. Nepārprotiet, es neko nevienam nepāmetu un dzīvot nemācu…
http://www.securityprousa.com/incohe.html
http://www.alpina-sports.com/bike-helmets-city-ebike/articles/FB_2.0_Flash_en.html#0
[quote=averza]Brošūra ir brīnišķīga. Dod studijā kontu ziedojumiem! Pāris komentāri pēc fiksās acs uzmešanas:
-
attēls ir ļoti labs pārsteigums, taču praksē domāju, ka vismaz 50% autovadītāju ceļu nedos, tāpēc jāuzmanās.
-
attēla skaidrojums par labās rokas principu man šķiet nepareizs, jo riteņbraucējs jau neatrodas uz brauktuves un es šaubos, ka LRP ir spēkā, ja attiecīgie transportlīdzekļi abi neatrodas uz brauktuves.
-
attēlā iesaku mašīnai gribēt braukt taisni, nevis pa labi.[/quote]
-
tāpēc izdevums ir ARĪ autovadītājiem domāts :)
-
bija visādi varianti… :( palikām pie šī.
-
o jā, esam palaiduši garām neizdevušos ilustrāciju…
Paldies
Manuprāt laba brošūra. Ieteiktu neuzsvērt nepieciešamību būt pamanāmiem tikai tumšājā dienas laikā (vismaz divās vietās). Arī dienā velosipēdistam vajadzētu būt labi pamanāmam, ne reti tas varētu palīdzēt pat vairāk kā ķivere komplektā ar tumšu/neuzkrītošu apģērbu.
[quote=kalnminis]Domāju, ka kās no reklāmas, mārketinga un citām līdzīgām sfērām piekritīs un papildinās, ka brošūra šādā izpildījumā nav nav diezko uzrunājoša, iekārdinoša un tā strukturēta, lai ziņkārīgais būtu uz āķa no vāka līdz vismaz 5. lappusei. Domāju, ka tālāk skatīsies vien ļoti retais. Ļoti grūti izveidot materiālu, kas vienādi uzrunā gan bērnu, gan jaunieti. Vai jaunieti un cilvēku gdos. Dažādiem segmentiem nepieciešama dažāda pieeja, citādi tie ir pa tukšo nozāģēti koki. Es tikai par pozitīvu kritiku. Šim projektam vitāli svarīga mārketinga vai reklāmista skarbā acs. (Lieciet lietā sakarus) Un dariet, kā viņš liek, jo brošūrā ir pārāk daudz liekas informācijas, lai cik tā nebūtu patiesa un noderīga. Ja mērķis ir veicināt velo, tad ir jārunā par sajūtu, ko tas dāvā; un nekāds liekvārdības. Ja mērķis ir runāt par drošību, tad adresējiet mammām un tētiem tādā valodā un formātā, kādā viņi to vislabāk uzņemtu. Uzdrošinos teikt, ka zinu, ko rakstu, jo pats esmu studējis mārketingu, un ir izlasītas kaudzēm grāmatas par patērētāju psiholoģiju. Vēlreiz piebildīšu, ka esmu tikai par pozitīvu kritiku.
P.S. kamēr rakstīju penteri, te jau daži apstiprināja domu.[/quote]
Mērķis bija cilvēciski apstāstīt tautai CSN.
Te es piekrītu csdd gaiteņos dzirdētam viedoklim, ka CSN ir daudz par garu.
Rezultāts ir tāds, kāds ir - garš, jo īsāk nesanāca.
Kritika saprotama un jāpiekrīt.
Tomēr es biju tikai līdzautors, iniciators bija RDSD caur projektu CARMA.
Ja ir konkrēti ieteikumi, ko īsināt, lūdzu padalies.
Braucot ar auto diennakts gaišajā laikā nav bijušas grūtības pamanīt riteņbraucējus.
Kā varētu kļūt pamanāmāks gaišajās diennakts stundās?
Braucot ar auto diennakts gaišajā laikā nav bijušas grūtības pamanīt riteņbraucējus.
Kā varētu kļūt pamanāmāks gaišajās diennakts stundās?[/quote]
Ēnā, lietū, atpakaļskata spogulītī (sastrēgumā vai vienkārši pie krustojuma starp mašīnām lavierējošu) velobraucēju vieglāk pamanīt, ja tam ir kāds spilgts apģērba gabals/atstarotājs.
Es esmu par gaismām uz velo arī diennakts gaišajā laikā.
Tā pat kā automašīnām.
Spilgts apģērbs ne vienmēr ir pamanāmākais.
Nav īsti par brošūru, bet šeit ir daudz labu ieteikumu velodrošībai: http://bicyclesafe.com/
Par brošūru runājot - ļoti noderīga, tikai bišku pārāk izstiepta un vietām varētu būt nospodrināta.
Vienreiz, braucot pa Japānu, dabūju no policistes salvešu paku, kura tika apdrukāta ar izplatītākajiem velosipēdistu pārkāpumiem un soda naudām par tām - tādas akcijas arī Latvijā derētu, tiesa, es nezinu cik Latvijā viss ir labi vai slikti ar CSN sekošanu velosipēdiem.
Teksta maksimāli pa daudz, var to visu izkonspektēt un pieļauju iespēju ka tekstu var samazināt vismaz par 30%. Esmu diezgan pārliecināts, ka auditorija no 15-30 izlasīs šo brošūru max 20-30% + kāda daļa vēl izlasīs, ka brošūra nonāks WC. Šobrīd ir laikmets, ka visi skrien, viss ir ātri, nevienam nav laika. Tās ir manas domas, un pirmais teikums jau ir klasika visos sporta veidos- “velobraukšana, slēpošana, snovbords, utt, dod brīvības sajūtu”, un pēc tam kaut kur vēlāk pierakstīts, ka velobraucējs ir pats apdraudētākais satiksmes dalībnieks. Sīkums, bet man tas certās acīs.
Cepums par to, ka ir uzzīmēti un izskaidroti dažādi krustojumu šķērsošanas varianti gan no velo, gan automašīnas vadītāja puses.
Piekrītu pārējiem, ka drukāšanai brošūra ir pārāk gara un ar pārāk daudziem tematiem. Varbūt var nodalīt tēmas un drukāt vairākas mazas brošūras, ieliekot norādi uz to, kur internetā var atrast pilnu tekstu? Piemēram, atsevišķi varētu būt ieteikumi par bērnu apmācību (tos izplatīt, piemēram, bērnudārznieku vecākiem vai kādos bērniem domātos ārtelpu pasākumos), atsevišķi buklets par velo un auto uzvedību krustojumos un satiksmē (tos izplatīt, piemēram, CSDD, kad autovadītāji veic tehnisko apskati).
*Man kā vecākam nebūtu nekas pretī, ja šāds buklets būtu mājās, lai pirms sezonas ar bērniem pārrunātu drošību.
*Domāju, ka buklets piemērots no 12+ g.v., laba dāvana iegūstot tiesības.
*Bērniem 7-12 g.v. domāju, ka bukletam jābūt īsam un ātri uztveramam, kā jau rakstīja Eduards.
*Un pašiem mazākajiem līdz 7 g.v. arī vajag ko īpašu.
*Priekš jauniešiem un pieaugušiem buklets par garu :), pieaugušie nelasa viņi brauc, jo ir pārliecināti, ka visu zina.
*Varbūt šo garo variantu atstāt uz nākamo projektu uztaisot nelielu mācību grāmatiņu ar lielākiem burtiem :), kas domāta mērķauditorijai - ģimene. Ģimenē ir gan mazi, gan lieli, gan jaunieši un arī auto… . Bet bukletam uztaisīt saīsināto variantu ātri uztveramu.
Brošūra 45. lpp nesmīdiniet tautu! pat karu un mieru ir vieglak izlasīt!
tīrāka naudas izšķiedēšana, stabili paredzams atkats.
būtu labāk ielas remontējuši
Autovadītāji galvas traumas avārijas gadījumos gūst procentuāli stipri vairāk nekā velobraucēji. Kādēļ autovadītāji nelieto ķiveres?
- Autovadītāji nepiesprādzējas, kas ir galvenais iemesls galvas traumām viņu vidū.
- Galvas traumas neatkarīgi no transporta ir potenciāli visbīstamākās veselībai.
- Autovadītāji (sportā) ķiveres tomēr lieto.
DZ, gan jau tāpēc, ka automašīnas ir aprīkotas ar drošības jostām un gaisa spilveniem. Savādāk ir rallijā, tur gaisa spilvenu nav… rezultātā tiek lietotas ķiveres ;)
- Autovadītāji nepiesprādzējas, kas ir galvenais iemesls galvas traumām viņu vidū.
- Galvas traumas neatkarīgi no transporta ir potenciāli visbīstamākās veselībai.
- Autovadītāji (sportā) ķiveres tomēr lieto.[/quote]
Ja mēs sākam meklēt iemeslus, tad autovadītāji 99% gadījumu ir iemesls velosipēdistu galvas traumām!
Tā, ka autovadītāji lai steidz iepirkt ķiveres!