Es jau arī gribētu izbraukt kādus kalnus nākošvasar,bet 7 etapi man vēl par daudz.Vilinošāki liekas mači Zalzkamergūtā (Austrijā).I distances var izvēlēties pa prātam un spēkam.
Tu jau zini, ka neko te neiespaidosi trases garumā… man jau liekas, ka mums vnk ir iespēja izvēlēties, braukt vai nebraukt un viss, nav jau vienīgais pasākums ārpus LV ko braukt, ja šis nepatīk…
un vēl, ja pamanījāt, ir pa 40km mazāk ko mīt uz priekšu, toties ir par 500m vairāk ko augšā mīt ;)
Kakadu-ja tu “velc” pa naudiņām un vari izbrīvēt to laiku, silti iesaku. Var ar visu ģimeni.Lēta dzīvošana, smuka apkārtne. Atceries-nobeidz nevis distance, bet nepareizi izvēlētais ātrums distancē!
Man prioritāte nākošgad būs Beskidy, bet uz šo pasākumu arī gribētos tikt. 2 gadi jau Bikechallenge esmu braucis, bet tāpat būtu interesanti. Kaut vai kā labu treniņnometni atlikušajai sezonai. Parasti labs silts, saulains laiks, alus par brīvu… superīgs atvaļinājums.
Kurjers gan jau atkal piedalīsies, ne?
Jā,FOX! Pašam šāds secinājums radās kad jau biju textu nosūtījis… Kā tur notiekās ar sadzīvi,vai mitekļi jārezervē katrā miestā?Starti katreiz jau ir citur,ne tā? Vai var kāds pieredzējis buks padalīties ar informāciju? Gan jau ir vēl šādas,tādas nianses,kas nav uzrakstītas foruma komentāros…
Ja ritīgi pa lēto, tas būs skolās , spoeta zālēs, klasēs, vai arī savās teltīs. Mēs jau ūtro reizi meklējam istabiņas vai arī mājiņas. Tas izmaksā 7-10 ls no sejas.
Kad es pirmo reizi biju kalnu gonkā Grācā 05, tik pusdistancē sāku pierast pie kalniem . Tik uz pašām beigām sapratu ko no sevis var dabūt ārā. Te ir vismaz 6-7 dienas. Tu vari iedot uguņus, vari palaist muļķi(cik kalni to ļauj), uzmest acis dabai. Vari braukt ar kādu pārī, vari ar beibi, vari viens pats. Nemāku tik gari rakstīt, varu aci pret aci padalīties. Kādas riepas.ratus, utt un utt.
Doma nākamgad uz pilnu klapi. Napārņiks solījās satrenēties, ja ne ir aizrunāts “jaunākais seniors” Gribēšana ir liela. Man Šī gonka baigi patīk.
Tu jau zini, ka neko te neiespaidosi trases garumā… man jau liekas, ka mums vnk ir iespēja izvēlēties, braukt vai nebraukt un viss, nav jau vienīgais pasākums ārpus LV ko braukt, ja šis nepatīk…[/quote]
Nu nevarētu teikt, ka būtu daudzi tādi līdzvērtīgi pasākumi un lielas izvēles iespējas:) cenu ziņā, imho, šis noteikti ir viens no lētākajiem, jo Polija tomēr nav Vācija/Austrija/UK whatever. Ja par sapņiem, tad gribētos uz http://www.transrockies.com/trc/index.htm :)
Es neteicu, ka man nepatīk BCh. Kā pasākums super, kalni, taciņas, segums, ātrums (!), izturība, utt utjp. Alus par brīvu arī ir forši:) - ar to formātu, kurš ir par garu - domāju tieši dienu skaitu, kas jāpavada sacensībās, nevis km daudzumu. Manuprāt optimālais būtu tieši 7/8 dienas ar visu braukšanu. Jo uz pēdējām dienām jau iestājas apnikums, bet varbūt to var pieskaitīt pie psiholoģiskās izturības testa ;))
Starp citu, bija arī info no organizatoriem, ka 2009.gadā varētu būt 5 dienas + prologs, un tiktu rīkots kāds cits pasākums, kur būtu 10 dienu gonka iekļaujot Poliju, Čehiju, Ukrainu un vēl kas tur tuvumā, bet izskatās, ka tā nebūs.
Anyway, tiem kas domā un Polijā nav bijuši - iesaku aizbraukt:) pēc tiem kalniem vēl vairāk domāsiet, ka SEB ir tikai līdzenumi :D