BikeChallenge 2009

Vai Tev jau 2008.gada DVD ir atnācis? Es šiem rakstu meilus par tiem DVD, kad būs, bet viņi neko neatbild?!

Šodien saņēmu, komplektā ar Beskidu bija pielikti arī Bch diski.

[quote=kurjers]Eu čaļi, ejam tautiņās!!!
http://www.mtbtrophy.com[/quote]
Nu smuks jau bezgala :) , bet vēl Tev jāpacenšas , mans portrets gleznoja Eesti grāmatu divus gadus :)

prieks redzēt pazīstamas sejas!

Sveiki!

Man jautājums zinātājiem- vai varu par diviem cilvēkiem ar vienu pārskaitījumu maksāt?
Gribās pa lēto uz Poliju :D

[quote=martins_audi]Sveiki!

Man jautājums zinātājiem- vai varu par diviem cilvēkiem ar vienu pārskaitījumu maksāt?
Gribās pa lēto uz Poliju :D[/quote]
Vismaz kādreiz tā tika darīts! :)

Man Swedbanka kaut ko protestē… Vai tas normāli ka tiem Poļiem nav IBAN konta numurs??

Atved koshlenes no Polijas :)

Uzraksti shiem lai atsuuta IBANis kodu.

info@MTBchallenge.com

Tas kas norādīts nolikumā PL 17 1140 2004 0000 3012 0011 0247 arī ir IBAN.
Tik vadi bez atstarpēm:)

[quote=Dalībniece]Tas kas norādīts nolikumā PL 17 1140 2004 0000 3012 0011 0247 arī ir IBAN.
Tik vadi bez atstarpēm:)[/quote]
Copy/Paste tīri nederēs,jāaizpilda bez atstarpēm un tad jau visam jābūt OK.

Vietējās Poļu vai speciālās Poļu ORBIT :D
Labi, jāiet uz Swedbanku, pie meitenēm. lai apskaidro kas par ģēlu, kāpēc Poļi nesaņem naudiņas !
Savadīju bez atstarpēm. Kas tur ar to korespondentbanku, vai kaut kā tamlīdzīgi. To vajag?

Vajag arī bankas kodu, tas viss ir nolikumā norādīts. Vai Tu izvēlējies ātro maksājumu Eiropas Savienībā?

Bankas kods bija. Es mēģināju gan ar to lēto Eiropas maksājumu, gan standarta starptautisko maksājumu, bet ievadot visus datus, spiežu apakšā to apstiprinājuma pogu, bet mani izmet atpakaļ pie bankas datiem, bet bez nekādiem norādījumiem par to ko neesmu/nepareizi/par daudz esmu uzrakstījis…

Tad pazvani uz bankas info…
Cik atceros tada Hanzenei bija īpatnība, ka pašam nauda jākonvertē…

Gan jau aiziešu uz Swedbanku un noskaidrošu kas par štelli. Tika jau konvertēta…
Dalībniec- tad tiekamies Polijā? Vai kādā no Lieldienu puteņiem Valmieras apkārtnē šopavasar? :D

Šobrīd Valmieras puteņi šķiet reālāki:), vienīgi Cello bija tāds ne pārāk pārliecināts vai viss notiksies:(
Bet arī Poliju vēl neatmetu…

Mūsdieās IBAN ir norma, Pakomunicē ar savu Svedbank, ja speciālisti nav tikiko no koledžas, tad vajadzētu prast sakārtot lietas, bet tad ir jābūt lielai parliecībais par saņēmēja bankas un saņēmēja nosaukumu u.c. datiem.

Viss skaidrs, meitenes apskaidroja- izrādās dienas limits pa mazu :D
Tiekamies Polijā!

Izskatās visi te baigi jau samenedžējuši dalību. Es tā kā sāku prātot, ka man ar derētu. Tik nav nekādas saprašanas kā tas viss notiek. Varbūt kāds, kas bijis var pastāstīt. Parasti laikam visi brauc ar saviem autiņiem, ne, jebšu kāds autobus organizējas vai air-čarteris ;) ? Kas tur ar velo apkopi? Jāņem savs mehāniķis līdzi vai uz vietas var problēmas novērst? Ja brauc kāds līdzjutējs līdzi (piem. sieva vai mīļākā) vai nenobeigsies no garlaicības? Vai pietiek ar to standarta paku pa 350 EUR un viss štokos (dzīvošana, ēšana, u.c.) vai tomēr vajag kautko papildus? Kā ar kop-braucēju kompānijām? Vai tādas arī organizējas?

Aplūkoju starta listi un secināju ka tiek piedāvāts īsais variants prologs + 4 etapi.