Bezkameru riepas

Nu tad ko, sākt meklēt no-tubes aploces!? :)
Šovakar labi nobraucu visu brivibas ielu no centra lidz Juglai ar tuksu riepu :) gyy… nafig tos ielāpus, laikam tie der tikai MTB…

Ja. Starp citu NoTubes bez šķidruma ražo arī ļoti labas aploces, iesaku paskatīties NoTubes.com. Eiropā intersantus riteņus ar tām aplocēm veido itāļu FRM - www.bike-products.com var nopirkt. Tur ir arī vēl šīs tas interesants.

Lai veicas!

“nafig tos ielāpus, laikam tie der tikai MTB…”

Esmu redzējis šosejas kameras, kuras daudzo ielāpu dēļ ir par 100 g smagākas:)) Un tās tiek pumpētas līdz 8-10 atm un spiedienu tur!
Interesanti, vai tādas kameras īpašnieks ir padomājis, ka līmes cena (labas līmes!) un ieguldītais līmēšanas darbs jau pārsniedz jaunas kameras vērtību?..

Vai kāds man muļķim nepaskaidrotu ko dara ar bezkamernieci, ja gadās to pārdut. Kameru var salāpīt vai nomainīt, a ar bezkamernieci gonka cauri?

Iepūš putas un brauc tālāk. Vai arī liek iekšā kameru. Lai līdz šiem soļiem nenonāktu, var lietot speciālus šķidrumus, kas saduršanās gadījumā caurumu aiztaisa ciet, un var braukt tālāk nemaz neapstājoties.

par piecām minūtēm darba tu saņem 1.5-2 latus? tad man prieks par tevi :)

[quote=Ansis]“nafig tos ielāpus, laikam tie der tikai MTB…”

Esmu redzējis šosejas kameras, kuras daudzo ielāpu dēļ ir par 100 g smagākas:)) Un tās tiek pumpētas līdz 8-10 atm un spiedienu tur!
Interesanti, vai tādas kameras īpašnieks ir padomājis, ka līmes cena (labas līmes!) un ieguldītais līmēšanas darbs jau pārsniedz jaunas kameras vērtību?..[/quote]
kādā ziņā pārsniedz? KATRU REIZI cilvēks ietaupa vienas kameras cenu (ielāpu un līmes cena uz vienu kameru ir relatīvi niecīga). ja kamera ir līmēta 10-15 reizes, tad ir ietaupīti 20-30 ls. jautājums tikai- kurā brīdī apstāties? ja svars nav pārāk būtisks apsvērums, tad var iet diezgan tālu :) parasti procesu apstādina kāds caurums, kas gadās tieši blakus ielāpām- to vairs nav vērts līmēt- pārāk liels čakars.

p.s. vajag iemācīties labi līmēt, tad visu var izdarīt ar visparastāko ķīniešu remkomplekta līmīti- saucieni pēc labas līmes PARASTI ir vārgs attaisnojums prasmju trūkumam.

man jau liekas, ka jautājums bija par bezkameru riepām un tās parasti nemaksā 2-3 latus (drīzāk jau ap 20 un vairāk). pats ar bezkamerniecēm braucis neesmu, bet ja tehniski ir iespējams tās līmēt, tad laikam tomēr pāris ielāpi varētu savi attaisnot :) (katrā ziņā - es mēģinātu).

jautājums gan bija, bet tālāk aizgāja offtops par parastajām.

Šeit nevar ievietot pdf failu, tas ir vācu žurnāla BIKE tests kurā piedalās visi bezkameru risinājumi, un tā pa tiešo ievietot jau noteikti nebūtu labi arī dēļ autortiesībām uz testu.
Par topika tēmu, atkāei, - testā pārliecinoši, un ar visiem mērījumiem un salīdzinājumiem uzvar Stan’s -veidīgie.

Lai nebūtu ŠEIT neviens jāreklamē, tiem kam tas interesē jautājiet, - nosūtūšu pa e-mail, caur manu profilu, ar jautājumu par Tubeless pdf file.

Rakstā teksts ir vācu valodā. Lai nav brīnumu.

lietoju stans jau 5 gadus… ideai :)