Beskidy MTB Trophy 2011 (23.-26.06.2011.)

Jau ilgāku laiku sapņoju par kādu daudzdienu un rudenī ļāvos pierunāties uz šo pasākumu (info šeit: http://eng.mtbtrophy.webworld.pl/). Lai nav atpakaļceļa un nelabais (domāts ir slinkums un visāda veida atrunas) neizjauc plānus, jau janvāra pirmajās dienās pieteicos. tagad skatos starta sarakstus (šeit: http://www.sportchallenge.cz/pl/startovka?id_zavod=1112) un sāku uztraukties par braukšanu, jo dotajā brīdī dalības maksu esmu pārskaitījis tikai viens cilvēks no LV (es) un “gaidīšanas rindā” (pieteikušies, bet nav samaksājuši) vēl divi cilvēki. Tā kā vienam pašam sanāk sālīti braukt un dzīvot uz vietas (paklausīju pieredzējušo braucējustāstus, ka sametoties kopā un īrējot mājiņu ir lētāk, pieteicos Standart 1 paketei, bet šobrīd izskatās, ka nav īsti ar ko kopā mesties).

topika mērķis ir vienkāršs:

1. noskaidrot, vai vēl kāds plāno piedalīties, lai varu pievienoties bariņam;
  2. vēlāk šeit taps atskaite par piedzīvoto :)

papildus info tiem, kas negrib lasīt nolikumu - lētā pieteikšanās (115 EUR jeb ~82 LVL ar visām transakciju maksām) beidzas 31.01.2011. nākamās cenas ir ar 30 EUR soli (līdz marta beigām - 145 EUR, līdz maija beigām - 175 EUR). sacensību dalībnieku limits - 500 braucēji (šobrīd samaksājuši 77).

Bija tāds sapnis. Bet pec 1-dienas Polijā, sapratu, ka man pieteik ar 100km trasi uz vienu dienu. Beskidu kalnus izbraukt bez steigas ir lielāks kaifs, nekā nest velo kalna uz rezultātu Beskidy Trophy trasē :D
Es šogad ne. Uz 1-dienu jā, bet Trophy nē…
Vēlu veiksmi Tev un visiem kas nobriedīs braukt!

Ir tāds plāns. Zināmu apstākļu dēļ, neizslēdzu iespēju, ka varētu pieteikties līdz marta beigām.
Domāju, Egīl, ka nav ko uztrukties. Katru gadu tur ir bijuši mūsējie. Gan jau sarosīsies. Visiem jau nav tik vienkārši saplānot un samaksāt kā tev. Tad jau redzēs 01.02.2011 kas un kā, varbūt būs kāds progress.

Es braucu. Tuvakaja laika pieteiksos un samaksasu.

egil, es ar buushu. Domaju ka transports no manas puses.

Dzivosanu gan butu velams +/- kopa organizet. Ja ne viena maja, tad vismaz lai ir blakus. Ar to man pieredzes nav.

Man ar ir plāns piedalīties, bet līdz tam ir jāveic daži priekšdarbi.

vispar, interesanti …sanak uz ligo brivdienaam… Pec pieredzes - ja piesakas k-kad aprili/maijaa - nebus pa velu? Jo nevaru tik talu paredzet vai tikshu

89% piedalos.

Super, viss izskatās daudz labāk nekā man likās :) tad jau noteikti būs laba kompānija :)

grasos maksat par sim sacensibam. Ja kads to taisas ari darit, tad varetu kopa.

šogad Beskidu organizētāji grib pārliecināt visus, ka tā ir tiešām grūtākā Eiropas (citi saka, ka pat pasaules) MTB daudzdiena: četrās dienās 11300 augstummetri 290 kilometros.

Lieliskas zinas! :)

Nez no kuras valsts šitais frukts pieteicies ? , laikam ari konkurents :)

M4 Celmaraugs Ints M4 AFG detail

Atradu sponsorus narkodilerus Afganistanaa, jaaiemacas tkj chalma siet uz galvas

Šaujam prom! :)

Ne asakas! :)

Lai jums veiksmīgs un patīkams brauciens!

Pirms starta iedarbiniet Endomondo GPS onlainā, lai līdzjutēji var Jums skot līdzi :D