Baltā kāpa

Man der 18:00 pie ZZK, piemēram. Var arī +/- 1/2 stunda, ja kāds netiek.

Vakar izbraucām. Tur viss pa vecam, ar močiem un kvadracikliem nav ļoti daudz izbraukāts. Kā par brīnumu atcerējos visus apļus (mazos un lielo). Posmu līdz Kleistu ielai gan neizbraucām, jo metās jau krēsla un palika bail no meža zvēriem. Šodien, atšķirībā no Mežaparka braucējiem, sēdēšu mājās un atpūtīšos, skatīšos kā ārā aiz loga pakšķina lietus 8-)

Kāda neraža, es tieši šodien esmu sataisījusies uz turieni un grasījos taujāt, vai kāds grib atgādināt man, kuras bija Pareizās Taciņas :) Varbūt sestdien priekšpusdienā ir vēlme atkārtot apmeklējumu?

Tagad tikai pēc SEBa. Gribas, lai uz SEBu ir optimāla forma. Nevar tik tuvu sacensībām speciālos treniņus taisīt.
Izbrauc šodien pa mežaparku :)

vispār pašā kāpā ir problemātiksi pārvietoties, jo ir daudz kvadraciklu ceļu, kur braukšana nav iespējama. es braucu gar asfalta malu pa Kleistu ielu līdz Bumbu kalniņam, tad mežā iekšā, pāri kāpai līdz Buļļupei, tad līdz Vārnukrogam, kādu līkumu pa kāpu pie Lielupes, tad ap purvu pa Vārnukroga ceļu un atpakaļ pilsētu caur Bišulejām, Mēžārēm…
lielākā daļa maršruta sanāk pa grants ceļiem, kopā ap 40km. vēl iespēja nebrauk pa taisno uz buļļupi, bet cīnīties ar kāpu 2-3km.

nezinu vai tās ir pareizās taciņas, bet sestdien/svētdien braukšu, ja nelīs.

Man orientieris ir tas šķembotais ceļš, kurš iziet uz Buļļupi pāri kāpai, pa meža vidu. Tur tāds viens tikai izteikts ir. Pa kreisi no tā nav īpašu problēmu pa kāpu pārvietoties - tur var sakombinēt foršus aplīšus. Pa labi no viņa ir jāzina, kur braukt. Ja brauc pa pareizo maršrutu, tad var nokļūt līdz pašai Kleistu ielai pa kāpu, un tajā posmā nokāpjot no velo tikai pāris reizes, pārstumjot pāri dažām uguns joslām u.c. smilšu bedrēm (nav tā, ka jāstumj pus ceļš, vai 1/4 ceļa). Pēc tā var labi sajust, ka kājas ir strādājušas ;) Pārējais, gar Buļļupi, pa zemes ceļiem, ir tikai tāda iesildīšanās, vizināšanās.

Tagad tikai pēc SEBa. Gribas, lai uz SEBu ir optimāla forma. Nevar tik tuvu sacensībām speciālos treniņus taisīt.
Izbrauc šodien pa mežaparku :)[/quote]

Varbūt Antuanete tieši vēlējās speciālo treniņu vēl labākai formai nekā puišiem pirms SEBa. :) Pēdējais intensīvais cetutdienā, ja mači svētdienā ir ok. Šajā gadījumā sestdienā, jo mači otrdien. Vajag tieši asumu uzturēt.

Izbrauc šodien pa mežaparku :)[/quote]

Varbūt Antuanete tieši vēlējās speciālo treniņu vēl labākai formai nekā puišiem pirms SEBa. :) Pēdējais intensīvais cetutdienā, ja mači svētdienā ir ok. Šajā gadījumā sestdienā, jo mači otrdien. Vajag tieši asumu uzturēt.[/quote]
Nezinu kā ir teorijā, bet man praksē ir, ka efekts ir jūtams 5. dienā pēc spēka treniņa. Būs jāatver kāda grāmata :)

Vispār es šodien biju domājusi braukt no Babītes stacijas tieši uz to kāpas daļu, kas pie Lielupes - tur atrodas man vajadzīgā garuma un slīpuma kāpumi :)

r_s - ja sestdien brauksi, varbūt piektdienas vakarā padod ziņu uz PM?

Grāmatā būs rakstīts, ka tas var būt katram individuāli. :) Spēka treniņam 5 dienas- jā, tā arī ir. Bet tev nevajag spēka treniņu 3 dienas pirms mačiem, bet gan, piemēram, jaudas!

Grāmatā būs rakstīts, ka tas var būt katram individuāli. :) Spēka treniņam 5 dienas- jā, tā arī ir. Bet tev nevajag spēka treniņu 3 dienas pirms mačiem, bet gan, piemēram, jaudas![/quote]
Maz laika, bet atvēru grāmatu un izlasīju, ka jaudas treniņu varu arī uztaisīt ar šosejnieku. T.i. ātrs starts, īsi kalniņi, sprints. Toties, kad braucu pa mežu 1 … 1.5h, tad tas nav jaudas treniņš, bet gan spēka treniņš. Tā, ka viss ir pēc plāna :)

Mums te ar egils13 plānojas sestdien no rīta puses pabraukāšanās. Ja stipri līs lietus, tad domāju, ka pārcelsim uz svētdienu. Te bija interese dažam labam. Tad tagad būtu izdevība piedalīties. Vatrētu parādīt labākās vietas, kamēr vēl sniegs nav sasnidzis.

Kādā tempā domājat mīt ?

Sestdien nesabrauciest tikai orientieristus.

Treniņa režīmā. pulss parasti ap150. Nu nez. kā lai precīzāk noformulē.
Tagad jau nesezona, līdz ar to sanāks lēnāk.

Ja būs ok laiks, nelīs, tad varētu arī pievienoties …
Esmu no Āgenskalna, ja braucat no centra puses tad varētu pievienoties pie imantas ZZK.
Ierakstat tik vēlāk laiku cikos tur + / - varētu būt.

Jā, kur drīkst pievienoties?

Nu teiksim 10:00 pie Imantas ZZK. Mēģināsism sestdien netrāpīt uz lietu.

Kā jums tas maršruts tālāk iet no ZZK? Un kur tur sanāk tās takas- tieši uz Baltās kāpas?

Tanī krajā neesmu bijis, bet nu labprāt iemēģinātu kādu jaunu maršrutu.

[quote=aspms*]Kā jums tas maršruts tālāk iet no ZZK? Un kur tur sanāk tās takas- tieši uz Baltās kāpas?

Tanī krajā neesmu bijis, bet nu labprāt iemēģinātu kādu jaunu maršrutu.[/quote]
Tālāk var braukt visādi. Galamērķis ir pie Vārnukroga. Kāpa iet pa visu Bolderājas mežu. Braucamāka ir daļa tuvāk Vērnu krogamm. Protams labāk, ja kāds izvadā un parāda labākās vietas :)