Baltā kāpa

varam braukt pa veloceliņu līdz Priedainei (pie viena arī iesildīsimies), tālāk pa mežu līdz Baltajai kāpai. atpakaļ Atis izvedīs pa Baltās kāpas kori līdz Kleistu ielai (es trīs reizes ar viņu tur esmu braucis, bet vienalga neesmu drošs, ka pats atrastu īsto taku). tad gan treniņš var sanāk nedaudz pāri 2 stundām, bet ja nelīs lietus, tad būs ok (paķeram kabatā kādu banānu).

GPS tracku kaads varees peec tam iemest?

Ja es izdomāšu braukt, tad jā.

Laikam tu tā arī neizdomāji braukt.
Bijām 4 cilv. Nelielas tehniskas ķibeles (1 mīkstais un 1 salauzts beņķis) mums netraucēja pilnvērtīgi pabraukāties. Izpildījām visu paredzēto programmu, izbraukājām dažus mazus aplīšus, un 2 lielos. Daži brauca tiaki 1 lielo. Izbraucām arī enduro posmu (man viņu gribas tā saukt) nosacīti līdz Kleistu ielai. Dažs labs izskatījās beigās saguris.

Laikam tu tā arī neizdomāji braukt.
Bijām 4 cilv. Nelielas tehniskas ķibeles (1 mīkstais un 1 salauzts beņķis) mums netraucēja pilnvērtīgi pabraukāties. Izpildījām visu paredzēto programmu, izbraukājām dažus mazus aplīšus, un 2 lielos. Daži brauca tiaki 1 lielo. Izbraucām arī enduro posmu (man viņu gribas tā saukt) nosacīti līdz Kleistu ielai. Dažs labs izskatījās beigās saguris.[/quote]

Bija labi…paldies par kompāniju un to ka nepametāt :D

Divi neatkarīgi treniņi, izskatās jums arī jautri bija. Nākamreiz jāsametās kopā :)

jā, tas mīkstais pašā sākumā bija galīgi nevietā… paldies Atim par izpalīdzēšanu. meža takas rudenī ir daudz vieglāk braucamas - smiltis ir blīvas un daudzās vietās, kur vasarā jāuzmanās, šobrīd ir salīdzinoši ciets segums. redzējām arī dažus orientieristus, bet šoreiz kaut kā viņu bija maz. vienreiz vasarā ietrāpījos sacensību laikā, tad gan bija jāuzmanās, jo skrēja no visām pusēm un redzēja tikai karti sev rokā un kaut kādu iedomāto punktu tālumā :)

Pēdējā sezonas izbraukuma atskaite:
61km
1 reiz kritiens pār ragiem
1 izlūzis spieķis
pārlūzusi sēdekļa sliede
atskrūvējies pakaļējais rats
un atbraucot mājās konstatēts mīkstais…

Varam rītvakar ap 18:00 no Imantas uzorganizēt kopējo treniņu!
Temps treniņu režīmā. Pa mežu ~1.5h + iesildīšanās un atsildīšanās = ~2.5h.
Ja būs interesneti, sarunāsim vietu un laiku.

Šodien nesanāks, bet ja nākamnedēļ kaut ko tamlīdzīgu plāno, tad pabļauj.

tā kā savu sacensību sezonu esmu noslēdzis, plānoju sestdien tādā mierīgā tempā izripināt aplīti no Imantas līdz Baltajai kāpai un tālāk caur Priedaini uz Beberbeķiem. asfalta un grants ceļu pārbraucienus domāju braukt mierīgi (25-27 km/h), mežā nedaudz raitāk (protams, intensitātes ziņā, jo pa tām takām vidējo 25 km/h noturēt būs pagrūti :) ), lai var izbaudīt rudens meža takas un formas pārpalikumus pēc garās sacensību sezonas.
Startu plānoju sestdien (08.10.) plkst.10:00 no Kleistu ielas un Kurzemes prospekta krustojuma (tur ir kaut kāds mēbeļu veikals “GIGANTS” - labi pamanāms no Kurzemes prospekta puses. Sākums pa Kleistu ielu.
aptuvenais treniņa garums - hvz, kādi 45-50km sanāks, laika ziņā varētu būt ap 2-3 stundām. starp Priedaini un Beberbeķiem sanāks tāds garāks pārbrauciens pa asfaltu un grants ceļiem, bet dēļ Beberbeķu takām var pieciest. Būtu ideāli, ja pievienotos kāds, kas pārzin Beberbeķu ezera apkārtnes takas, lai parāda īstos lokus, ko braukt, jo reljefs tur ir, bet man līdz šim nav izdevies “sazīmēt” puslīdz sakarīgu treniņu apli.

Laba doma. Mēģināšu tikt.

Kā jums gāja?

gāja labi. sākumā bijām trīs: es, Atis un kāds kungs (nestādījās priekšā), kurš pēc vienas stundas nolēma pa īsāko ceļu doties mājās. mēs ar Ati patīkamā tempā pariņķojām pa Baltās kāpas taciņām, pāris reizes izbraucām stāvo, tehnisko nobraucienu, uzlecām uz motociklistu sabūvētajiem tramplīniem un pa Baltās kāpas kori devāmies mājups Kleistu ielas virzienā.
Tā kā aspms uz treniņu neieradās (cik saprotu - viņam bija jāsvēr ritenis), uz Beberbeķiem nebraucām, bet tā vietā izmetām vienu papildus cilpu pa Balto kāpu.
Kopējais treniņa laiks 2st.40min., nobrauktā distance - 42km, vidējais pulss - 142.
ja nākamsestdien negāž lietus, domāju šo maršrutu atkārtot (varbūt arī aizbraukt līdz Beberbeķiem).

Jā, domāju, ka atkārtosim :), bet es nākošnedēļ varu tikai svētdien…

aspms ir apslimis, tapēc šodien nekur neizkustējās :(

nākamnedēļ domāju, ka būšu uz strīpas, kaut gan ja rīt labāk jutīšos tad jau vismaz Siguldas bandai pievienošos.

Es pagaidām sliecos uz to, ka braukt svētdien pa kāpu un aizbraukt kā līdzjutējam uz Mārupītes pasākumu kautkādā brīdī.
Ko saka pārējie. Egīl, aspms?
p.s. Īstenībā sola aukstu laiku. Būs jau jāvelk ziemas jaka un zābaki…

Cik ta ilgi tas pasākums iet- vai maz paspēsim?

Baigi krasās tās laika pārmaiņas- šogad vēl garajā formā neesmu braucis- tik cik pāris reizes rociņas un kājas uzvilcis :D

Domāju startēsim kādos 10:00, tad ap 13.00 būsim Mārupē, ja vēl būs vēlēšanās tik tālu braukt.

Plānoju rīt plkst.10 startēt un izbraukt 05/10/2011 20:57:50 ierakstā iekļauto maršrutu. Ati, sorry, par svētdienu neesmu pārliecināts, tāpēc braucu, kad varu. Starta vieta tā pati - Kleistu ielas un Kurzemes prospekta krustojums (pie mēbeļu veikala “GIGANTS”).