Baložu XC 2010

Labdien.

Publicēts Nolikuma projekts un atvērta On-line pieteikšanās forma.

Būtiskākās izmaiņas saistās ar samazinātu dalības maksu, 4 posmiem, no kuriem 3 iet kopvērtējuma ieskaitē, un samazinātām naudas balvām.

1. posms notiks 17. aprīlī pie Baložu vidusskolas;
  2. posms notiks 8. maijā pie Baložu vidusskolas;
  3. posms notiks 18. septembrī Daugmalē;
  4. posms notiks 2. oktobrī pie Baložu vidusskolas.

skatos pirmais posms pabīdījies tālāk un ķekavas posma arī nebūs

Prātīgs lēmums.

Kādam vajadzētu kalendāru atjaunot…

Palaboju.

Briešmu ļietas notiek ar to globālo sasilšanu.

Publicēta trases shēma un KML fails.

Izbraucām mazo apli, baigi labs, visur izbraucams, sauss un nožuvis.

cikos 17.04 sākas pasākums?

Man ir jautājums viedajiem jaunās trases zinātājiem.
Es pēdējo reizi braucu Baložos, kad tur pirmoreiz ieviesa pirmo apli garo. Atceros, tajā pirmajā aplī pie beigām bija jābrauc pa smilšu autoceļu, tad sekoja kreisais pagrieziens iekšā ļoti ciņainā pļavā (kas vietām pa malām bija arī mazliet lūžņu izgāztuve). Tā pļava beidzās ar asu pagriezienu pa labi, kur bija jāuztrāpa uz dēlīšu tiltiņa pāri ūdens grāvim.
Es redzu publicēto google map, bet neesmu tik labs kartes šifrētājs un tās apkārtnes pazinējs, lai pats tiktu skaidrībā - vai tagad pirmais aplis vairs neiet caur to ciņaino pļavu?

Tāda sajūta ka ka Baložos parādas šosejas posmi. :-/ Un cilpiņa pa izgāztuves teritoriju ar nav nekāds zemeņu saldējums.
Tāds pirmais aplis kāds bija pagājušo gadu šis vairs nav.

Pirmais iet caur ciņaino pļavu, bet pretkustībā. Tiesa gan šobrīd ciņi ir kļuvuši mazāk izteikti, atskaitot vienu 25m garu posmu pārējais fragments ir gana sauss.

Cilpiņu likvidēsim, pirmo apli līdz ar to padarot nedaudz īsāku.

Šodien iztīrījām un nomarķējām ar lentēm jauno (iepriekš nekad nebijis) posmu mazajā aplī.
17.aprīlī starts 12:00, reģistrēšanās (SV12 līdz SV70, Tauta) līdz plkst. 11:00, mazo bērnu grupām brīvais start no 11:00 0 13:30 un tas viss kā ierasts sīku un smalki Nolikumā.

Izmeeginaajaam jauno posmu, vecais variants bija labaaks, bet var jau buut, ka tik jaaiebrauc, suunas kaitina!

Rīt ap 20.00 kāds būs Baložu mežā?
Gribētos kopīgi kādu cilpu izmest.

Vai ir kads braucejs no Imantas/Zolitudes, kas varetu pakert mani un ricuku lidz Baloziem so sestdien?
Mail priv.

Paldies.

Sveiki, kāds rīt vai parīt vakarā ap sešiem no centra/Pārdaugavas (aizkulšos, kur vajag Rīgas Robežās. Slinkums uz Baložiem mīt) startē ievērtēt Baložu trasi? Es ar riteni.
Zvanāt (26055669) vai rakstāt.

Jau iepriekš pateicos.

varu parīt vakarā parādīt, bet pēc darba, tas ir pēc 19.00.

[quote=marko]Sveiki, kāds rīt vai parīt vakarā ap sešiem no centra/Pārdaugavas (aizkulšos, kur vajag Rīgas Robežās. Slinkums uz Baložiem mīt) startē ievērtēt Baložu trasi? Es ar riteni.
Zvanāt (26055669) vai rakstāt.

Jau iepriekš pateicos.[/quote]

Tak var jau aizmīties līdz Baložiem 11 km no Rīgas centra.
Pats arī domāju tur rīt būt pirms 20tiem (jauno trasi gan nezinu)

Es būšu ap pieciem, varbūt agrāk. Mīšu caur Juglu, ja ir vēlme pievienoties, tad 26434911

Paldies! Sarunāju ar wattanenu šodien pēc darba uzreiz aizskriet.