Man ir jautājums viedajiem jaunās trases zinātājiem.
Es pēdējo reizi braucu Baložos, kad tur pirmoreiz ieviesa pirmo apli garo. Atceros, tajā pirmajā aplī pie beigām bija jābrauc pa smilšu autoceļu, tad sekoja kreisais pagrieziens iekšā ļoti ciņainā pļavā (kas vietām pa malām bija arī mazliet lūžņu izgāztuve). Tā pļava beidzās ar asu pagriezienu pa labi, kur bija jāuztrāpa uz dēlīšu tiltiņa pāri ūdens grāvim.
Es redzu publicēto google map, bet neesmu tik labs kartes šifrētājs un tās apkārtnes pazinējs, lai pats tiktu skaidrībā - vai tagad pirmais aplis vairs neiet caur to ciņaino pļavu?
Tāda sajūta ka ka Baložos parādas šosejas posmi. :-/ Un cilpiņa pa izgāztuves teritoriju ar nav nekāds zemeņu saldējums.
Tāds pirmais aplis kāds bija pagājušo gadu šis vairs nav.
Pirmais iet caur ciņaino pļavu, bet pretkustībā. Tiesa gan šobrīd ciņi ir kļuvuši mazāk izteikti, atskaitot vienu 25m garu posmu pārējais fragments ir gana sauss.
Cilpiņu likvidēsim, pirmo apli līdz ar to padarot nedaudz īsāku.
Šodien iztīrījām un nomarķējām ar lentēm jauno (iepriekš nekad nebijis) posmu mazajā aplī.
17.aprīlī starts 12:00, reģistrēšanās (SV12 līdz SV70, Tauta) līdz plkst. 11:00, mazo bērnu grupām brīvais start no 11:00 0 13:30 un tas viss kā ierasts sīku un smalki Nolikumā.
Sveiki, kāds rīt vai parīt vakarā ap sešiem no centra/Pārdaugavas (aizkulšos, kur vajag Rīgas Robežās. Slinkums uz Baložiem mīt) startē ievērtēt Baložu trasi? Es ar riteni.
Zvanāt (26055669) vai rakstāt.
[quote=marko]Sveiki, kāds rīt vai parīt vakarā ap sešiem no centra/Pārdaugavas (aizkulšos, kur vajag Rīgas Robežās. Slinkums uz Baložiem mīt) startē ievērtēt Baložu trasi? Es ar riteni.
Zvanāt (26055669) vai rakstāt.
Jau iepriekš pateicos.[/quote]
Tak var jau aizmīties līdz Baložiem 11 km no Rīgas centra.
Pats arī domāju tur rīt būt pirms 20tiem (jauno trasi gan nezinu)