Baložu XC 2010

http://velokross.lv/ izceļas ar ļoti detalizētu informāciju šajā jautājumā. Kaut citās lapās būtu tik jaukas trašu kartes.

Baloži vispār vienmēr ir izcēlušies ar perfekti noorganizētām sacensībām, laicīgi izstrādātām un publicētām trašu shēmām, nolikumiem utt. :)

Nesaprotu ko var ņemties !
Kāda būs trase pa tādu arī būs jāmauc ! Un ja rīt izbrauks, bet sestdien uznāks lietus ,tad atkal viss būs savādāk ! :)

Iedvesmai var pameklēt pērnā gada video YouTube. Šogad droši vien šis tas būs pamainīts, bet noskaņa būs jūtama - tā nav grantenes un asfalta gonka, bet gan mežs biezā slānī.

Ja var ticēt sinoptiķiem :D, tad sestdienas naktī ir gaidāms sniegs, bet sākot ar 6:00 no rīta līdz ~12:00 būs skaidrs, bet auksts - ap 1C!!!
Info no Gismeteo

kads izbrauca visu garo apli?
kadas atsauksmes??

Vai kāds šovakar sastādīs kompašku izlūkbraucienam?

cikos doma braukt uz baloziem?

18:15 no centra. Var arī drusku vēlāk. Var pat izmantot auto - ja negribas pārcensties iepriekšējā vakarā :)

es 19.00 no daba busu!startesu no ziepniekkalna apmeram 19.15
doma ar masinu braukt?

Atrodi manu numuru, zvani un sarunāsim!

Sveiki! Rīt kāds kust ar auto no Mežaparka, Čiekurkalna, Centra puses ar auto uz Baložiem? Piemetīšos. Es+velo.

Mārtiņš (tel.26055669)

no sniega vētras pagaidām ne miņas - izskatās, ka laiciņš būs līdzīgs kā Sējā - tik jāmin!
Lai labi ripo!

Orgi šodien bija pārspējuši paši sevi. Attiecīgs paldies :)

Vai neviens trasē šitādu brīnumaparātu nepievāca?

Bija baigi forši, laiks ideāls, trase lieliska, braucēji priecīgi, labs sezonas sākums :)
Tik pirmajā aplī bišku greizi sanāca aizbraukt pēc tās papildus cilpas, nācās braukt atpakaļ kādu gabaliņu…

[quote]
Vai neviens trasē šitādu brīnumaparātu nepievāca?

http://www.gandrs.lv/content/items/velodators-vdo-c1-medium.jpg[/quote]

Aparātu kāds atrada un tas nonāca pie organizatoriem. Apskaties kontaktus viņu lapā.

Man arii patika :) Tikai nepatika, ka trashu krustoshanas vietaas nebija cilveeku kas noraada celju, visur bija tikai ne tur kur vajag :) Tapeec es arii kljuudijos un aizbraucu netur :D Bet paareejais viss shtokos bija :D

Orgiem paldies, viss līmenī.
Sacensības foršas, trase interesanta, rezultāts atbilst spējām. :)

Vai neviens netrada šādu tūlīti (ar visu gumijas maciņu)?

Paldies par pasaakumu un superiigajiem laikapstaakljiem ;)

Hei, bet vai jūs esat pamanījuši, ka tāds laiks Baložos ir vienmēr (sacensību dienā)?