Atsauksmes par Crank Brothers Eggbeater pedāļiem?

Vai kāds ir izmēģinājis Eggbeaterus? Vai ir vērts tērēt naudu?

P.S.
Cik viņiem vajadzētu maksāt Latvijā? Es kaut kur atceros redzējis, bet cena nebija īpaši patīkama :(

Nu ja paskataas Pasaules kausa liimenja dzekiem parsvara visiem stav 3ti eggebeateri:))) (Un daudziem ar isam asiim lai attalums starp kajam pedalejot butu mazaks)

Kaut kad driz iznaks 2006 gada modelji, kuriem it ka jau visiem bus iisaas asis (pagaidam iso asi var dabut speciali pasutot no www.crankbrothers.com) un 3ti vietaa bus 4ti modelis

http://img211.imageshack.us/img211/5323/dsc018442rc.jpg

Ja nemaldos bija maniiti hawaii express veicii , tiesa gan cena bija uzskruveta tik turies

manliekas letak bus pasutit caur www vai, ja ir iespeja, caur ebay

Jaa un vel dzirdeju ka ik pa laikam jamaina gultnjus t.k. ipasi ilgi neturot (visas rezerves daljas ieskaitot pat atsperes var dabut caur www)

www.velobikeri.lv arī vinus tirgo. cena normāla un ja kas arī aprunājama ;)

es taa saaku par vinjiem intereseeties taapeec, ka Performance vinjus pashlaik tirgo par gluzi neticamu cenu…

Neziniša jaut. kā tie turas pie kurpēm, vai der kontakti no Shimano ? Pašlaik man ir SPD , šķiet 525

kas tur neticams? kameer buus LV maksaas taapat kaa veicii ;)
aizej uz biķeriem redzesi!

SPD šeit nederēs!

Tas gan, kamēr būs šeit, tad maxās tik cik veicī! Un tas attiecas praktiski uz visām lietām! Ja sūta no USA, tad PVN un muita jāpieskaita (izņemot, ja kāds atved vai ir lēta manta).

P.s. Zumusā Imantā arī ir/bija (īsti nezinu).

Bet PVN un muita jau ir tikai tad, ja ārpus eiropas pasūta, vai ne? Ja no savienības, tad ne?

varu dabuut jebko no ASV bez PVN un bez muitas… no prob… jebko… ljoti zemi suutiishanas izdevumi… ja kaadam baigaa interese varu dabuut!! :)))

Braucu ar eggbīteriem visu šo sezonu. Man ir visvienkāršākie un lētākie no tiem - eggbeater C
Iespaidi: Lieliski pedāļi jebkuriem laika apstākļiem. Nekādu problēmu tajos ieklipsēties, jo vienkārši nav kam aizsērēt.
Tie, kuri cīnās par katru svara gramu, noteikti būs laimīgi, prastākie - 294g/pāris. Double un tripple titanium ir pat 185g/pāris, taču tiek rekomendēti braucējiem, kas paši nav smagāki par 85 kg.
Nav regulējami kā ierasts citiem pedāļiem, tā vietā var mainīt izklipsēšanās leņķi, samainot vietām labo un kreiso kurpju klucīšus. (15˚ or 20˚). Klucīšiem ir tieksme nolietoties ātrāk nekā SPD sistēmas klučiem un maksāt krietni dārgāk par tiem - kādi 12 - 14 Ls par pārīti. šosejas kurpēm jāpērk citi klucīši, kuriem komplektā ir palikas.
Tā kā parastajiem eggbīteriem atbalsta laukums mērāms vien dažos kvadrātcentimetros, ar mīkstākām kurpēm nebūs neko patīkami, -tad jāizvēlas no Candy, Mallet vai jaunās Quattro sērijas.
Pedālītis vēlas, lai viņu šad tad piestumj ar jaunu smērvielas porciju; tas izdarāms ļoti vienkārši un bez pūlēm - vienkārši spiež ziedi pa vienu galu iekšā, kamēr tā pa otru galu sāk nākt ārā.
Ja nolietojas kāds bultnis vsi blīve, pieejams arī “rebuild kit” - pilns rezerves komplekts, kurā gan nav pašas skavas.
Smiltenē pēc trieciena pa sakni izdevās vienu no pedāļa skavām nolauzt. Lasīju, ka tā esot nelaime chormoly pedāļiem, tērauda esot izturīgāki.

man šķiet ka look ar tadus pašus cep.cenas un citas lietas nezinu,esmu tikai redzejis.

LOOK iepērk no eggbīteriem tos pašus lētākos modeļus uzliek savu logo un tirgo eiropas tirgum. Tas ka atsitoties pret sakni var nolauzt skavu ir ievērojams trūkums (man diezgan bieži iznāk ar ped. aizķert visādus štruntus), šajā ziņā 520 ir riktīgi “bullet proof”.

look noteikti zin par look visu:)))

Es braukāju ar egbīteriem un esmu sajūsmā. Tie ir mani pirmie klipšu pedāļi, tāpēc nevaru salīdzināt, vary tikai pateikt, ka ar šiem nav nekādu problēmu. Sākumā man bija C - vienkāršākie, pēc tam nomainīju pret SL. Esmu ieprovējusi arī Candy. Vislabāk man patīk vienkāršais Egbīters bez platformas, bet tad, kā jau te teica, vajag cietas kurpes. Un arī izskatās taču forši!

Daudzmaz objektīvi varētu spriest pamēģinot egg, time un spd 520 un augstaakus. Manuprāt pārējie atpaliek performances ziņā. Neesmu lietojis eggus, taču starp Time un SPD pēdējie vinnē pēc vairākiem parametriem. Kas attiecas uz egg konstrukciju tad platformiņas trūkums noteikti liek par sevi manīt, kad kurpes dzelzītis padilst (un tas noteikti tā notiek), Time dzelzīši ir ļoti dārgi un neiztur kritiku (dilst un tad ļurkājas). Tirgū ir parādījies iespējams labs produkts (SPD konkurents) kurš vismaz pēc tehn.parametriem ieliek shimano grupai. Iepazīties šeit: http://www.exustar.com/pm25ti.htm

nez kaa ar to Exustar izturibu tur buus:

http://www.weightweenies.starbike.com/phpBB2/viewtopic.php?t=10252

posta beigaas

labs :P

Labāk jau shimano, pasmagi, bet uzticami!

gribeetu redzeet arī kādu sasistu olu siteeju, bet principā piekrītu FOXam

Netā ir redzētas bildes ar salūzušiem Ti eggiem. Kas attiecas uz magniju kā materiālu tad pedāļos laikam tas nerullē, man pašam bija M-10 no Welgo un sezonu neizturēja.