Atkal savējais nelaimē.

Šodiem braucot no treniņa atpakaļ iekšā Jelgavā mani apstādināja CP un bija dikti pikts, jo es redzi braucu pa ielu, bet otrā pusē ir velo celiņš speciāli mums būvēts. (ieguldīti n tūkstoši Ls mūsu drošībai utt…) Piekrītu, viņam taisnība, bet žēl ka pēc 55m pie krustojuma velo celiņš arī beidzās ar zīmi kurā uz zila fona balts velosipēds un pāri pārvilkta sarkana līnija… Un maniem jautājumiem par to kā tad man braukt pa šauru, nekvalitatīvu ceļu ar lielu satiksmi, kad mani ignorē un triec nost no ceļa viņš neatbildēja (vai ietve pilna ar māmiņām un omēm)… Man izrakstīja protokolu :D
Sargieties paši, esiet saprotoši un laipni uz ceļiem! (katram no mums vajag veidot labu (pozitīvu) riteņbraucēja tēlu un tad arī visus riteņbraucējus kā tādus cienīs)

p.s. lai kurjeram veselība!!

Jauka tendence. ;) Cik sodu iedeva, vai vad. apl. arī prasīja?
tāda pat situācija no likuma viedokļa ir arī uz Šiguldas šošejas braucot iekš Rīgu, no Tallinas apvedceļa, līdz Berģu gājējtiltam var tapt sodīts…

Tāda dusma panesās!!!Par autovadītājiem, protams!! Un vsp - kā Tu, cilvēk, vari otru atstāt uz ceļa guļam?! Hallo, cilvēce, kur sirdsapziņa???
Žēl kurjera, lai ātrāk tiek uz pekām!!!

Jauka tendence. ;) Cik sodu iedeva, vai vad. apl. arī prasīja?
tāda pat situācija no likuma viedokļa ir arī uz Šiguldas šošejas braucot iekš Rīgu, no Tallinas apvedceļa, līdz Berģu gājējtiltam var tapt sodīts…[/quote]
Prasīja vad.apliec. un šamais neticēja ka man ir un parbaudīja :D Sods- resns un trekns brīdinājums (bet ja nebūtu atzinis savu vainu, tad 20Ls :D)
Vienvārdsakot- murgs kaut kāds ne valsts…

Par aizmukšanu no notikuma vietas- kā tas auto vadītājs pats justos, ja viņu sabrauktu un aizmuktu?

Veselību kurjeram!