lasot pēdējās diskusijas, ir jūtams nedresētu pokemonu uzbrukums šai lapai.
var jau banot, bet ja pokemons nav galīgi stulbs, pēc 5 minūtēm viņš būs atpakaļ ar citu segvārdu.
ierosinājums:
izveidot lietotāju grupu (nu kā LOC. AUTH.) un nosaukt to MUĻČIS vai kaut kā tamlīdzīgi pagodinoši.
tādējādi pārējie lietotāji varētu ātri atšķirt ko ir vērts lasīt, un ko it nemaz nav.
tam, kurš uzminēs pirmo kandidātu uz šādu titulu, es par brīvu piepumpēšu abas riepas 8)
/me smīn
Tie kandidāti jau nav maz… Bet viens no tiem es domāju, ka varētu būt “nezinu”… Pēdējos komentāros jau sāk aizskart cilvēkus… Un nesaprotu kāda jēga vispār bija taisīt diskusi par posmu, ja lielākā daļa tur neko neuzraksta par tēmu, bet tizli sāk kasīties viens ar otru… Ja raksta tad raksta, kā gāja, kā patika, kas nepatika, un visu pārējo… Ja gribas kasīties vienam ar otru, tad neraksta vispār…
Nu, “kas nepatika, un visu pārējo” jau tur apspriež uz urā! :)
nu nee man kad slikts garigais tad ieraujos sheit palasit detektivu cienigus stastus par shmaukshanos, ozolu un citu komandu ap*****. lai viss paliek uzlabo garigo cilvekiem!
Jauki - saturīgā sarakste kādam ar uzlabo garīgo :)
Savukārt mani iepriecina, ka vēl tik viens posms SEB-am 2008!
O, jā … tik tiešām prieks … ka tas murgs šogad būs beidzies :). Būs pārtraukums līdz nākamajam gadam, kura laikā domāju visiem mums vajadzētu salikt galvas kopā un domāt kā labāk un kvalitatīvāk noorganizēt nākamgada seriālu. Domāju, ka tās raganu medības un neauglīgās diskusijas pēc SEB Cēsu posma lielā mērā ir saistītas ar kļūdām un trūkumiem sacensību organizācijā. Perspektīvā pieaugot potenciālo dalībnieku skaitam šīs problēmas tikai saasināsies. Ja nekas namainīsies … tad vismaz es personīgi domāšu kādas citas alternatīvas kur piedalīties.
Baltais? Smin vinjsh pa daudz :D
Baltais? Smin vinjsh pa daudz :D[/quote]
tas tāds autoratīvs smīns, piemērots viņa titulam :)
kandidāts jau dabūja :)
mans personīgais viedoklis protams ir, ka vajadzētu ko sulīgāku, bet iesākumam būs ok ;)
Man jau šķiet, ka vēl muļķīgāk par šādu “veļas mazgāšanu” ir aizliegums “mazgāt veļu”!
Tas taču ir vispārcilvēciski un tamdēļ jau cilvēki formējas šādās sociālās grupās, llai izrunātos!!! Tā cilvēkam ir vitāli tikpat nepieciešama lieta, kā ēšana, dzeršana, sex un riteņbraukšana! :) Tāpēc nevajag liegt cilvēkiem izteikties!!! Lai runā!!! Tas ir dabiski!!! Bet… bet, protams, par tādu lietu kā savstarpējā cieņa nevajadzētu arī piemirst! :)
Bet, ja ir vēlme, lai forums paliek tīrs un ar labu auru, tad vajag ik pa laikam, kad trakumi noskrējuši, parediģēt un sviestu dzēst laukā!
sociālās grupas var satikties arī sacensībās un parunaties, īpaši par sāpīgo tematu - stumj, grūž, nogrūž, velk, uzvelk, utt.
vai uztaisa atbilstošu blogu un diskutē līdz … vēlam vakaram!
Neesiet naivi un pamēģiniet iztēloties situāciju savām gara acīm: vienkāršs puisītis no Valmieras, 18 gadi, īsa auguma, kalsns, nesevišķi mutīgs un nekareivīgs brauc gonku un redz, kā Burusport team stumda un velk savas meičas. Viņa iekšējā taisnīguma sajūta brēc par redzēto. Puisis nobrauc saceni, finišē ap 700 vietu, izdzer savu Montavit pudeli un tagad, stumdams pie rokas savu Meridu, ierodas Burusport team teltī, kur priekšā trīs augumā un briedumā pārāki džeki, pārlieku pašpārliecināti (kā var saprast no viņu tekstiem šajās diskusijās), zem sava jumta, savās mājās, viens otru atbalstoši! Un tagad mazais valmierietis, klusi iekāsēsies, nostostīsies un bildīs: “Piedodiet, bet tas ir nesmuki, ka Jūs stumjat savu meiču…”
Kā Jums šķiet, cik konstruktīva diskusija sanāks zem šī jumta, un vai puisis aizies ar gandarījumu? Vai Buruspert team viņam teiks: “Sorry, mēs atzīstam savu kļūdu un apsolam, ka nekad dzīvē vairs tā nedarīsim!” :))))
Neesiet naivi, rakstot komentārus, ka kādam jāiet un acīs jāsaka tas, ko domā!!! No šīm diskusijām jau redzams, ka neviens nav gatavs ieklausīties un atzīt savas kļūdas šeit…! Nu kur tad vēl dzīvē un baros viens pret vairākiem! :)))
[quote= ]tamdēļ jau cilvēki formējas šādās sociālās grupās, llai izrunātos!!![/quote]
tur pie tēmu sadaļām ir šāds teksts (katrai sacensībai atsevišķa tēma)
tikai daži katru atsevišķu sacensības apspriešanu pārveido par savstarpēju …iršanu
pareizi te saka, lai tasa augšā www.visilohi.lv un tur plosās!
man liekas ka attiecību skaidrošana ir vēl kaut kādā mērā pieņemama, ja ievēro labas manieres un ciena oponentu diskusijas laikā.
uzlīmi “īblis” uz virtuālās pieres vajag tādiem, kam šādas dotības nepiemīt. es jau neesmu pret diskusijām kā tādām.
- Lai vai kā, bet arī paši nebūsim augstprātīgi un nenodalīsimies grupās: “es un pārējie”; “visilohi un krutie”; “ībļi un pareizie” u.t.t.! Nepiemirsīsim, ka tikai mēs paši esam tie, kas kopā veido šīs diskusijas! paskatieties, arī Jūsu vārdi parādās tiešai tajās pat diskusijās, kuras tagad noliekat!
- Ja arī Jums šķiet, ka šīm diskusijām nav nekā kopēja ar pašām sacensībām un riteņbraukšanu, tad būsim godīgi - šīm diskusijām ir vistiešākais sakars ar sacensībām un riteņbraukšanu! Kā jau tas dzīvē iekārtots, katrai lietai ir savi plusi un mīnusi! Kādu sajūsmināja, ka trase bija forša un gonka super, bet citu aizskāra meiču stumšana! Tas ir kā musli, kurā ir auzu pārslas, rozīnes, rieksti, mandeles u.t.t.! Vienam garšo rozīnes, otrs ienīst rozīnes, bet musli ir musli tikai tāpēc, ka tas viss tur ir kopā! Tāpat ar mūsu gonkām - tajās ir pilns visu emociju spektrs no mīlestības līdz naidam! Un cilvēkiem par to vajag runāt un izteikties! Un ir muļķīgi, ko tādu liegt…!
- Protams, turpinu aicināt uz savstarpēju cieņu, pieklājību, nediskrimināciju, rasu naidu nekurināšanu u.t.t., jo arī dusmas var izteikt smukiem vārdiem! :)
Piekrītu mr.SQRX. Tikai pieklājībai jau jābūt. Es domāju,ka memberiem++ aktīvāk vajag dzēst postus ar rupjībām un aizskarošos,tad nedresētie pokemoni diskutēs citās lapās.
mr.SQRX, pareizi, tikai kāpēc ir tik traki jaablauj, ka roziines negarso? no taa jau vinas neparversas par dimantiem. aped to, kas garso, noslauki muti un viss - ej straadaat.
Tos kas lamājās un spamo es ieteiktu pārcelt uz tādām kā riska grupām. Teiksim grupa ar vienu izteiktu brīdinājumu, diviem trim un tad gan jābano vai jāliek MUĻČIS grupā.
Ne pa tēmu, bet manas pārdomas par pēcgonkas veļas mazgāšanu:
Es domā, ka pamanīto vai sajusto TIEŠĀM netaisnību ir jāizklāsta. Redz, kamēr tu esi viens, tikmēr tiešam nebūs dūšas un īsti jēgas iet un skaidroties - tiesneši aizņemti tavu seju nepazīst - ignorēs, pārrunas teltī pārvērtīsies par iesācēja pasūtīšanu. Bet, ja tavā problēmā interneta plašumos saradīsies līdzīgi domājošie vai aizskartie. Nākamajās sacensībās tam atkārtojoties jau daudz vairāk cilvēki to pamanīs un nepaies ne ilgs laiks, kad kāds dosies arī pie tiesnešiem ar pretenzijas lapu vai uz telti un no savāktās informācijas spēs adekvāti argumentēt un iespējams ari kaut ko panākt.
Iedomājamies meiteni ko sacensībās atkārtoti nogāž teiksim no aizmugures nākoša nākamā grupa. Būs viņa viena - paraudās pie sevis un izdomās vairs nebraukt. Bet pasūdzoties internetā varbūt dabūs aizstāvi, kas reiz pabrauks līdzi - pamācīs kā pareizi un droši braukt, palaist apdzinējus. Un ja gadījumā kāds atkal nelietīgi apiesies - dabūs slēdzi spieķos vai pagulēt grāvī.
Problēma ir tā ka šis viss tiek “bliezts” forumā, kas nav īsti SEB posmu forums un sadaļā, kurā piem. es ieejot vēlētoss ātri atrast sacensību datumu, laiku, vietu info. Un kādus subjektīvus ieteikumus attiecīgajai trasei - ne vairāk.
Otra problēma, ka dažus niekus saredz saasināti un paceļ pārāk augstu. Teiksim sauciens “malā”, tas ir taspats kas tev ejot krustojumā uzpīpina. Jā rupji un nepareizi, bet tāpēc jau tu nelec no biksēm ārā. Tas tikai parāda tā tur intelektu un garīgo stāvokli. Ja ir dūša parādi pretī kautko, ja nē vainu palaid vai ignorē. Galvenais nebojāt sev garīgo.