alternatīva banošanai

Vēršos pie cienījamiem xc.lv moderātoriem. Es ĻOTI atvainojos, ka atkal paceļu šo tēmu,
goda vārds ir apnikusi, gan man, gan Jums tā neauglīgā cepšanās SEB Cēsu posma un Burusports komandas sakarā,
bet lieta ir tāda, ka NAV korekti IZDZĒST vienīgo atbildi, ko es sniedzu, aicināju uz normālu sarunu un atvainojos BURUSPORTS komandas
vārdā par nesportisko rīcību (meiteņu piestumšanu), ja tāda ir notikusi, tajā pašā laikā atstājot veselu čupu ar postiem kur tiek izteikti liela
daļa nepamatoti pārmetumi un apvainojumi. Es ceru uz Jūsu sapratni un spēju palikt objektīviem.

dārgais Burusports, gribējāt lētu PR, dalot pa labi un kreisi savas formas katram pretimnācējam, tagad maksājiet ar savu reputāciju.

Ok, skaidrs! Šeit vienmēr atrodas kāds, visu zinošais, viedais guru…, nav vērts…, kāpju uz velo un braucu trenniņu…:) Turpmāk neiedziļināšos tēmās ārpus Pērk/Pārdod…:)

Tikai mieru, savādāk šeit jau sākas gan drīz tas pats, kas jau daudzkārt pieminētajā SEB diskusijā. Manuprāt šeit taču nebija runa par SEB un Burusports.

njaa… mans vienkarsha cilveka skatijums no malas uz xc.lv - es varu te piedalities un padalities ar savu pieredzi un zinashanam… varu ari nepiedalities… ir bijushi mirklji, kad neesmu veeleejies sheit uzkaveeties dazhu “top” memberu augstpraatiibas un lielaa egocentrisma deelj - manupraat ir neforshi iedaliit cilveekus grupaas peec taa cik daudz vinsh uzliek “kaartas” paar citiem shii foruma daliibniekiem… galiigi nav forshi izteicieni, kaa piemeeram - vari sheit nenaakt, mums jau Tevi nevajag - bet kas tad te uzturesies - viens uber meistars, kas visu zin, visu mak un ir vissviss… un foruma admins un paris memberi, kas nebrec pretiim, kad vinjiem uzkakaa riktiigu chupu… nu bet vai tadam butu jabut shim forumam? Vai shis forums iegutu no taa ka es piemeram sheit nedalitos ar savu pieredzi, neiepirktu un nepardotu neko? Vai lidz tam ir janonak?
Manuprat velme likt kadam justies mazak svarigam - ieliekot tam “mulka” statusu vai gluzhi otradi kadam pieskhirot autoritates statusu - reali atspogulo cilveku velmi pashapliecinaties pat tik nebutiska vietaa ka virtuaalaa pasaule - tas iespejams vedina uz domam, ka shadiem cilvekiem pietrukst indivudalu panakumu un pashapliecinashanas iespeju reala dzive…

tad summeejot… vai vajag paarmaaciit un pamaaciit visus un visu - tas jau neko nemaina… tikai sanaido… objektiivi paarspriest un briivi izrunaaties vienmeer ir jauki - manupraat taa buutu jaaturpina!

karlux - iesaku padomāt kā tu savā galvā iedali paziņas, draugus, radus. Protams ka uzreiz teiksi, ka esi labs pret visiem un cilvēkus nedali, bet padomā vēlreiz. Atklāsies ka tur izrādās ir n reizes vairāk grupu. Vieni ir ar ko labi parunāties, otri kam lūgt palīdzību trešie kam labāk nestāstīt savas problēmas ceturtie kuru teiktajam var droši neticēt utt. Un tas tiek noteikts un iedalīts personiski un pastarpināti uzzinot par cilvēku. Bet nepieciešams tas ir. lai pats vēlreiz neuzkāptu uz tiem pašiem grābekļiem vai vispār neuzkāptu. Tad kāpēc tā nerīkoties arī forumā?

Un vēl - liekas nav pieredze bijusi ar trakiem jauniešu jandāliņiem forumos. Kā rezultātā bezmazvai jāklapē forums ciet un ilgi pēc tam vēl jāslēpj attiecīgas nodaļas tikai zināmiem memberiem. Nekāda saprātīga runāšana ar viņiem neiet cauri, jo internet vide pieļauj visu un nedraud gandrīz ar neko, īpaši tādiem sīčiem. Ceru ka tas te tā nenotiks.

fubar teiktais patreiz būtībā te uztverams kā joks, bet pamats tam ir un var pienākt laiki - ir pieredze bijusi…

KKTK, ir jau tā, ka katram no mums ir savs grēciņš dzīvē un katrs no mums ir reiz bijis netaisns, augstprātīgs, negodīgs u.t.t.t. (arī dalot cilvēkus kategorijās), bet tas nenozīmē, ka mēs nevaram censties kļūt aizvien labāki un labāki! :)
Neskatāmies uz to, kas ir bijis, bet labāk domājam par to, kas mēs esam un kas varam būt! :) Un mēs taču varam būt kaut kripatiņu labāki, kaut kripatiņu taisnīgāgi, kaut kripatiņu pretīmnākošāki! :) Arī šaja forumā…! :)