Lieta tāda, ka mans aizmugurējais Shimano Alivio pārslēdzējs jau ir nokalpojis savu - tas ir sācis čīkstēt, slikti spriego ķēdi un slikti pārslēdz ātrumus neskatoties uz to, ka servisā to jau vairākkārt ir regulējuši meistari. Tāpēc gribu palūgt jūsu padomu, kādu aizmugurējo pārslēdzēju izvēlēties.
manam velo priekšā ir 1 zobrats, bet aizmugurē no 8 ātrumu kasetes ir atstāti 5. Cik es saprotu, tādā kombinācijā būtu vispareizāk likt īso pārslēdzēju?
vai pārslēdzējam/kasetei/rokturim ir jāsakrīt ātrumu skaitam? Jo uz velo ir uzstādīts SIS rokturis, kurš manas vajadzības pilnībā apmierina, ja būtu tāda iespēja, labprāt to atstātu.
kāds ķēdes garums ir jāatstāj? Netā lasīju, ka pareizā kombinācija ir lielākie zobrati + 2 ķēdes posmi, vai tā ir?
Budžets man ir kādi 30-40Ls uz pārslēdzēju, + pie reizes laikam jānomaina aizmugurējā kasete, jo tā ir padilusi un laikam tad arī ķēdi. Ko ieteiksiet?
Vari likt īso pārslēdzēju. Slēdzim uz stūres jābūt tik pārnesumiem, cik pārnesumiem kasete ir domāta. Piemēram, 9 pārnesumiem ir šaurāka atstarpe nekā 8. Ķēdi parasti nomēra, saslēdzot mazāko zobratu, priekšā un aizmugurē un tad kniebj ārā tieši tik daudz, lai ķēde nenokarātos. Tavā gadījumā, iespējams, ka labāk ir taisīt kādu posmu īsāku, bet to, lai kāds zinošāks komentē.
Kaseti, iespējams, ka var izslīpēt, ja neesi nobraucis līdz galam. Aizved uz servisu, tur Tev pateiks.
aprakstā minēts “Compatible with 8, 9, and 10-speed drivetrains”. Citur par šo - Shimano 105 5701 10 Speed Rear Mech, tas netiek minēts. Vai šāda savietojamība ir (nav) tikai šim konkrētajam modelim, vai arī ikviens 10sp pārslēdzējs teorētiski būtu lietojams 8-9-10sp kasetēm?
Tā ir, jo aizmugurējiem slēdžiem gājiens ir vienāds, liekas, ka Shimano 10 pārnesumu mtb grupai bija cits gājiens, bet šosejai un visiem pārējiem ir vienādi. Iespējams, ka, lai viss būtu tip top, vajadzēs samainīt rullīšus.
arī mani interesē tieši šis pats jautājums :) un vai kāds, lūdzu, paskaidros atšķirību starp RD-5700 un RD-5701?
tikai es to 105 pārslēdzēju gribētu kustināt ar flat bar Shimano Tiagra R440 8sp slēdzi http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=17662
p.s. ceru, ka ar savām nezināšanām nebūšu baigi uzjautrinājis cello :)
[quote=latvaanis]Tad var lietot kombināciju 8 pārnesumu stūres slēdzis + 8 pārnesumu kasete + 9 vai 10 pārnesumu pārslēdzējs?
Vai Shimano RD-5700 SS ir laba izvēle?[/quote]
Tas atkarīgs no kasetes, šosejas slēdži ir paredzēti mazākām zobratu izmēru starpībām nekā mtb. Ja Tu liksi šosejas kaseti, tad vajadzētu būt ok.
Ja es pats sev skrūvētu, tad teiktu, ka var, vismaz ar to info, kas man galvā sēž, bet Tev, labāk ieteiktu, pakonsultēties ar zinošākiem speciālistiem, ja vajag ieteikt kādu, tad sūti pm. Par 90% esmu pārliecināts, ka neesmu muļķības sastāstījis. To,Tu, vari arī pats pārbaudīt, internetā ir kaudze ar informāciju, vajag tikai pameklēt.
man gan bija pārliecība, ka ķēdi mēra pēc lielākajiem zobu ratiem, nokniebsi par īsu un pirksi jaunu :)
uzmet ķēdi uz lielākajiem zobiem un spriegotāju nospriego uz max, tas arī ir pareizais garums.
Kā Tu, Buk, iedomājies, ja nokniebs ķēdi uzliktu uz vienīgā zobrata priekšā un uz mazākā aizmugurē, to varēs uzlikt aizmugurē uz vēl kāda cita zobrata?
Nu izdari šādi, tad pastāsti, kas sanāca, vai vari uzslēgt kombināciju lielais priekšā lielais aizmugurē.
Jāmēra ir lielais zobrats priekšā, lielais aizmugurē plus divi posmi.[/quote]
Lielākā daļa mehu ķēdi liek pēc Buks metodes. Un tā arī ir jādara, jo tu izkniebjot posmus uzreiz redzi, derailluera stāvokli.[/quote]
Tad vajadzēja pierakstīt, ka ķēde jāizver caur pārslēdzēju un tad jāmēra, citādi cilvēks pa tiešo, bez pārslēdzēja, uzliks nokniekniebs un lamāsies, ka neslēdzas uz lielākiem zobratiem. Ja mēra uziekot uz lielajiem zobratiem plus divi posmi, tad caur pārslēdzēju nekas nav jāver.
Kā Tu saslēgsi uz mazajiem zobratiem, ja neizvērsi caur slēdzi? :) Parādi man to āpsi, kurš slēdz lielo priekšā un lielo aizmugurē, normālam velosipēdam. Normālam cilvēkam tāda kombinācija neeksistē.
Baigi žēl, ka šī nenormālā kombinācija neiet krastā… Es savam hibrīdam gribētu vienu lielo (šosejas) zobratu priekšā un 8 (šosejas kaseti) aizmugurē. Patiesībā aizmugurē man pilnīgi pietiktu ar 4 -5, bet kaut cik jēdzīgs slēdzis sākas no 8.