Aizmotora ātruma treniņi

Piedāvājam ātruma treniņus aiz motorollera Rīgas apkārtnē.

Tas ir vislabākais veids kā sagatavoties sacensībām uzlabojot ātruma izturību un lielisks veids kā īsā laikā uzlabot sportisko formu.

Kā arī piedāvājam bez maksas sagatavot treniņa programmu, ātruma treniņa intensivitāti un grafiku vadoties pēc Jūsu fiziskās sagatavotības, formas un tuvākajiem startiem.

Interesentiem zvanīt uz šo tālruņa numuru:

+37122478142

Ar Cieņu Aerobike.lv

Cik tāds prieks maksā, un kāds ātrums tiek plānots?

Starp citu , to varētu pa dienu Biķeros, maz cilvēku, daudz pagriezienu - rāvieni.

imho var iztikt bez motorollera :) Vnk turēt konstantu jaudu/pulsu.
Jā, Biķernieki tam ir laba trase (Anderson, tev tač ir jau tāds!? :))

mārketinga teksts :)

Biķerniekos ar motorolleri pārvietoties nav atļauts. Tāpat kā Mežaparkā.

Braukšana Biķerniekos reizēm atgādina vecas datorspēles, kur nemitīgi jāapbrauc dažādi šķēršli, un citi satiksmes dalībnieki, kas pārvietojas visos iespējamos virzienos, imho tā nu ir pēdējā vieta, kur braukt aizmotoru, ja vien tas nav treniņš ar slēgtu trasi.
Diemžēl ar motorizētiem līdzekļiem pārvietoties tur ar zīmēm nav aizliegts (kas protams ir stulbi), līdz ar to siltajā gadalaikā vidēji uz vienu apli var sastapt vismaz 1 tehnikas vienību - baikus, čoperus, kvadras, par visādu veidu rolleriem nerunājot ;)

Ak jā, stāsts taču nav par BKSB - to aizmotoru labāk vienreiz izmēģināt, nekā… nevienreiz neizmēģināt - dikti noderīga lieta paties’

‘Delfins’ ļoti kļūdās, apgalvojot, ka tādu pašu efektu var panākt, vnk turot attiecīgu jaudu un pulsu- tā būtu classic TT trenēšana. Te runa ir pavisam par ko citu- par ātruma izturības treniņu, par tā saucamā ‘virsātruma’ trenēšanu. Ļoti, ļoti vērtīga un efektīva lieta, paties.:)
Vai kādreiz esat piefiksējuši, ka stiprā pavējā baigi grūti grupā atsēdēt? Nu, lūk.:)
P.S. Paskatiet youtub’ā, kā Theo Bos to dara aiz auto…uz 130km/h.:)

Virsātrumu šogad man jāmēģina dabūt, varbūt kas labs izdodas.

bobcom
nerunā muļķības, Biķernieku trase ir pielīdzināma pilsētas parkam. Tas ka tur atrodas visādi motorizētie, vēl neliecina ka tur drīkst “gonkot” (laikā kad trase nav slēgta). Pat mežā esmu redzējis municipāļus, kuri medī visādus tml. Kvadracikliem vienu brīdi bija atļauja uz speciālu maršrutu, taču jau pag.rudenī viņi beidza to izklaidi. Mežs pieder Rīgas pilsētai un uz to attiecas visi zaļās zonas likumi. Trases asfaltētā daļa nosacīti ir pielīdzināma trotuāram (nevis ielai kā varētu domāt), no kā varam secināt, ja notiks sadursme starp bērnu un velobraucēju, vainīgs būs velobraucējs. Citiem vārdiem sakot, velobraucējs var pārvietoties netraucējot gājējiem. Šādu skaidrojumu saņēmu no BKSB direktora I.Rukuta.

[quote=Delfins]imho var iztikt bez motorollera :) Vnk turēt konstantu jaudu/pulsu.
Jā, Biķernieki tam ir laba trase (Anderson, tev tač ir jau tāds!? :))[/quote]
Delfin Taisos paņemt nedaudz lielākus augstumus, citādi nemaz nebija vērts sākt ja nevar dabūt laukā no sevis vēl ko labāku, ja es netēmētu tik augstu tad to diskratkomplektu nemaz nebūtu pircis jo tāda ierikte makā virāk par dažu labu velo.

es neteicu, ka tādu pašu… Vienkārši tīri fiziski tas nav nekas cits kā konstanta power/cadence ieturēšana.
lai kā tu tur netrenētos visu izšķir tieši tā robeža, kad kājas neiedzinās un kad nav galīgi tukšgaitā.

Aiz transporta var ietrenēt tikai augstu kadenci un momentānos pāatrinājumus - protams ka tā ir forša lieta, pats jau dažreiz grēkoju ar trolejbusiem.
Un braukt tādā ātrumā aiz motorollera varēs tikai uz Siguldas šosejas. Citādi sportistam visu laiku būs jāuztraucās par satiksmi un turēt rokas uz bremzēm.

Ja kaads vareetu paskaidrot ko tieshi shaada veida treninji attiista?
Vieniigais ko var iedomaaties ka tas trenee kaut kaadas lielo muskulju shkjiedras kuras parasti netreneejas (jo var izgriezt kompenseejot ar citiem, mazaakiem muskuljiem)
kaut kas liidziigs kaa skrieshanaa hill training.

Pie tam tas, manupraat, buutu vairaak piemeerots formas piesliipeeshanai nevis aatrs veids kaa to ieguut…

Braukšanu aiz motorollera ļoti labi aizvieto braukšana aiz Andersona!

P.S. Ja runa iet par parasto 49cc, 45 kmph motorolleri, tad tas noteikti nav joks.

Es vārtos zem galda bet tomēr tā ir skaudra patiesība jo pāris reizes velkot ar šosejnieku ir gadījies apdzīt motorollerus kas vairāk par 45 neiet, ceru ka Cienītais Aerobike.lv piedāvā mazliet šerpāku braucamrīka aizvēju, citādi tiktiešām no tā pasākuma man ne silts ne auksts.
ps Elektrolitr, es tev savu braucienu laikā varu piedāvāt savu aizvēju ja ir interese:)

[quote=elektrolitr]Braukšanu aiz motorollera ļoti labi aizvieto braukšana aiz Andersona!

P.S. Ja runa iet par parasto 49cc, 45 kmph motorolleri, tad tas noteikti nav joks.[/quote]
vecit ta nav “deltinja”. pats pa vasaru kadreiz vizinajos ar 49cc un iet vinjsh visus 70-80kmh ka nosmird!(standarta aprikojuma)

Skūteriem bieži vien ir ātruma ierobežotājs, lai tie iekļaujas mopēdu kategorijā. Savādāk jau, protams, ar 5 ZS var ieskrieties ritīgi! Riteņbraucējiem reti kad ir virs 400W, bet tāpat 40-50 brauc.

Ar tiem lēnajiem es labprāt trenēju sprintus. Pēc shēmas: panākt, uzsēsties astē, atvilkt elpu, uztaisīt rāvienu. Kādu 100 m pārsvaru varu dabūt, ja laba forma. Ja spēki palikuši, tad var atkārtot.

P.S. protams, vietās ar intensīvu kustību tā labāk nedarīt!

rāvienus aizmotorā neviens netrenē,ja vispār kaut ko tādu trenē…

Anderson,neapvainojies,bet Tev nav lemts savā karjerā ātruma īpašības iegūt.To Tev pateiks visi riteņbraukšanas treneri.
Un noteikti vēl daļai šā foruma lasītāju,jo ''atruma īpašības ir IEDZIMTAS un tās attīsta zēnu,jauniešu,junioru vecumā" uz MTB ričuka neesmu vēl saticis nevienu cilvēku kurš būtu uztenējis ātrumu.
Aiz mopēda un autiņa trenē ātruma-izturību un tas nav ātrums tāpat kā spēka-izturība nav spēks.
LSPA lasītavā var izasīt pilnīgi visu par katras īpašības attīstīšanu,hakeri noteikti to pašu izdarīs neizejot no mājas.
Lai visiem labi ripo!
p.s. Aerobike(G…) neaizmirsti tiem entuazistiem piekodināt lai obligāti paņem apdrošināšanu pirms sēžās mopēdam astē,jo spriežot pēc SEB atsauksmēm 90% tautas nemāk braukt grupā ,atliek padomat kas notiks aiz mopēda vai auto!!!

Uz šo atbildēšu tikai vienu! Suņi rej bet rati turpina griezties jebšu tas nenozīmē ka metīšu sportu pie malas un sēdēšu pie TV kastes dzerot aliņus un graužot čipsus,
Ps es vienā gudrā rakstā izlasīju to ka izturības sporta veidu sportisti sasniedzot savu fiziskās kondīcijas maksimuma robežu aptuveni 10 gadu laikā, tā kā sporta stāžs man vēl nav sasniedzis 10gadus ceru vēl kaut nedaudz bet pakāpties augstāk, protams TDF braukt nepretendēju, bet pa sešiem savas pieticīgās karjeras gadiem daudz esu uztrenējies jo kad tikai sāku, tad 10km TT biju spējīgs tikai uz aptuveni 34km/h vidējo ātrumu, tagad šie cipari ir pavisam citi. Agrāk pie 30km/h pulss man bija virs 140 tagad nepārsniedz 110bpm.
Vēl tik ir neliels jautājums pričom šeit iejauc MTB?

[quote=Andersons]Uz šo atbildēšu tikai vienu! Suņi rej bet rati turpina griezties jebšu tas nenozīmē ka metīšu sportu pie malas un sēdēšu pie TV kastes dzerot aliņus un graužot čipsus,
Ps es vienā gudrā rakstā izlasīju to ka izturības sporta veidu sportisti sasniedzot savu fiziskās kondīcijas maksimuma robežu aptuveni 10 gadu laikā, tā kā sporta stāžs man vēl nav sasniedzis 10gadus ceru vēl kaut nedaudz bet pakāpties augstāk, protams TDF braukt nepretendēju, bet pa sešiem savas pieticīgās karjeras gadiem daudz esu uztrenējies jo kad tikai sāku, tad 10km TT biju spējīgs tikai uz aptuveni 34km/h vidējo ātrumu, tagad šie cipari ir pavisam citi. Agrāk pie 30km/h pulss man bija virs 140 tagad nepārsniedz 110bpm.
Vēl tik ir neliels jautājums pričom šeit iejauc MTB?[/quote]
ja zinatu kas slepjas zem Cello, tad netelotu te nekadu gudro bet butu pateicigs par sniegto informaciju