30 Vienības velobrauciens

Piedāvāju par aukstu Tērvetnieku vietu 1. koridorā.
Velams braucējiem ,kas var finišēt vismaz 2.kor.
Pats netieku! Rakstīt jozo@tvnet.lv

Tur nevar kaa Vivusos nagljakaa Muizniekam blakus nostaaties?

Parādi foto kur stāvi blakus Muižniekam

Muizniekam blakus nelienu, bet ja aizbrauksi uz kaadu posmu arii uzzinaasi, ka tur koridori nav uz taloniem kaa sebaa

Taloni vai uzlīmes, pēc būtības starpība nav- sen jau arī Vivusā jāstāv pēc numura. Pats aizbrauc uz posmu.

Kad peedeejo reizi pats brauci kaadaa Vivusaa? Shiigada posmos ir vareejis iet kuraa gribi un to pashi orgi teica nevis pats izdomaaju.

Vivusā ir knapi 200 braucēji, kas būtībā arī ir 1 Japiņa koridors, tikai vienībniekā tādu koridoru būs padsmit :)

Man gan vairāk patīk tādi riteņbraucēji, kuri māk gan braukt, gan rakstīt.

Esmu braucis 2 posmus shogad, Eduardu gan sarakstaa neredzu taa ka uzdirsieni bish nevietaa.

Tajā Vivusā kurā es biju, dalībniekam bija numurs katram posmam un koridori bija sadalīti pēc numuriem. Atšķirībā no LVM “iekšā laidējs” nestāvēja un ja cilvēks nekaunīgi gribēja ielīst citā koridorā tas faktiski bija iespējams, neviens ārā liekas nemeta, ja tu to domāji. Es gan nevaru iedomāties kā orgi varētu “atbalstīt” šādu rīcību.

Ja Jums patīk līst koridori kas nav Jums paredzēts, tad lūdzu. Tie līdēji parasti arī uz ceļa ar mašīnu lien visiem garām, un liek mīksto citiem.

Tur nekas nav jāiedomājas, bet jāpaklausās, ko orgi mikrofonā runā. Vismaz Alūksnes posmā skaidrā tekstā tika teikts, ka koridora izvēle nav akmenī kalta un katrs pats var izvēlēties atkarībā no savām spējām vai bezkaunības līmeņa.

No manas pieredzes bezkaunības līmenis neļauj adekvāti novērtēt spēju līmeni. Bet es sapratu tavu viedokli, mana iekšējā inteliģence neatļauj šādu rīcību un ja ķāds šādu aicinājumu uzskata par atļauju, tad tā ir viņa darīšana.

Laba diskusija pie Vienībnieka sadaļas ;-)))))

Piekrītu Rochopper!!!
Āksti…

[quote=POPO]Piekrītu Rochopper!!!
Āksti…[/quote]
Skaidra lieta. Labāk, lai sludinājums nogrimst aizmirstībā līdz nākamās nedēļas trešdienai, kad kāds uzrakstīs “UP” :D

A kad būs tas vienības brauciens?
Ēst dos?
Putra būs?

Laikam dos ēst. Jo vismaz ēdināšanas talons bija aploksnē ;)

Nolikumā rakstīts, ka otrs numurs stiprinās uz muguras. Kāds otro numuru vispār dabuja?

Vivusaa visi starti ir pret pamatiigu kalnu, takaa vari staaties blakus Muizniekam, bet liidz pirmaa kalna galam taapat buusi - 100 vietas atpakalj. :)
Lv MTB laikam ir vieniigais sports, kur vari sameeriities ar eliti. Vieglatleetikaa, chetrdesmitgadniekam ar punciiti nesanaaks starteet pret sprinteriem, un pret Porzingi 1:1 arii laikam nespid, bet vivusaa, luudzu.
Nemot veraa, ka shis topiks bija par Vieniibnieka Mtb, tad attiecas tas pats. Ja nav iekshaa, tad kameer tiksi Siguldniekaa, pirmais koridors jau buus +3 minuutes. Bet ja esi mineejs vari arii no beigaam liidz Nurmizhiem piedziit pie pirma koridora beigu grupas. Veiksmi visiem sveetdien.