[quote=Novators][quote=ccxr][quote=chipo]Piedodiet, bet liela daļa, kas šeit izsaka komentārus par TAUTAS distances uzvedību trasē, ir vienkārši pamuļķi - ļoti atvainojos tiem, kurus tagad esmu aizskāris un apzinos ko saņemšu pretim!
Jūs braucat TAUTAS distancē, kur lielākā daļa (nekomentēšu savas domas par līderiem…) brauc reti, ļoti reti! Piemēram, mana kundze reizi divos gados nobrauc TAUTU ar draugiem, pa ceļam ieskrien Murjāņos veikalā, brauc neorganizētā grupā, jo viņi atpūšas! Pamēģiniet šādus braucējus ierobežot un stāstīt par braukšanu grupā - ticiet man, zaudēsiet ļoti daudz pozitīvu emociju un arī braucēju.
Šogad es braucu gan Sporta šosejas, gan pēc tam Tautu. Tautu braucu no beigām un man neviens, pilnīgi neviens netraucēja, jo braucu apzinoties, ka priekšā brauciešie nezina braukšanas principus un atbilstoši braucu es - pa ceļa malām (šosejas gana plašas un ja nu kāds posmà patràpījās šī NEKAUNĪGĀ ģimene, uzsaucot, lai plaiž garām arī ar smaidu uz lūpām palaidīs).
Padomājiet, vēlreiz padomājiet kādā pasākumā piedalāties!
Priekā[/quote]
Tiem kam vēljoprojām nepielec izlasiet vēlreiz!
Ko jūs tur zīmējaties ar savām 200-2000 vietām, tas viss ir nerelevanti!
Ja jūs esat stipri tad jūs aizbrauktu no vienalga kura koridora uz pirmo grupu, kā džeki šogad otrivā, vai klaunerts pirms kādiem 3 gadiem vai vēl 10 piemēri, pie tam šogad uz Pleskavenes bija pavējš. Visi kas nebija pirmajā grupā un nebrauca zem 3 minūtēm Siguldniekā ir tūristi un jādara tikai 2 lietas: jāciena citi tūristi (arī ar sēdeklīšiem un bērniem) un jātrennējas vairāk![/quote]
Taviem kritērijiem par 3 min uzbraukšanu Siguldniekā atbilst 25 braucēji, tas ir tie kuriem jābrauc sporta distance. …
[/quote]
Pilnīgi pareizi! Piekrītu! :) Un pārējos visus kam vietas no 26 un zemāk nosūtīt uz tautas “masofku” … bez laika kontroles, bez vietām un balvām … lai vārās tur laimīgi savā sulā un izbauda riteņbraucienu! :) :)