Nemanot tuvojas 2.posms Sigudā. Vai tad nevienam nav ko teikt pa trasi ? Ir doma aizbraukt paskatīties .Gribētos zināt vai nomarķēta jau ir ? Cik noprotu pēc kartes , tas sākuma posmiņš sporta klasei izņemts arā .Vai nebūs dikti vienmuļa braukšana.
tas labi. tas labi, ka nav nekāda bonusa cilpa. vienmuļa braukšana? nu nekādā gadījumā!
un ūdens šķērslis arī nebūs? :)
Kaut kā gribas lai būtu svaigi nolijis… :)
Bijām tur svētdien. Trase bija nepilnīgi nomarķēta - kādos 4 krustos nezinātājam visas iespējas aizbraukt pa nepareizo ceļu. Arī mēs dabūjām drusku pamaldīties, bet pēcāk iesēdāmies astē zinātājiem. Kopumā trase ātra, sausa, smilšu maz (salīdzinot ar pag. gadu). Trases beigu daļā pirms Gaujas taciņām, ir viens 100m stipri izdangāts ceļa posms, bet nu tas ir bīstams tikai grupā braucot. Jā, trase diezgan vienmuļa, bet ticiet man, gonkas laikā neviens par to pat nedomās.
Nezinu ko Biker domā ar ūdens šķēršļiem … Gauja jāforsē diemžēl nebūs, tik vien kā viens mazs strautiņš kalna pakājē. Un vēl vienā vietā drusku ceļš applūdis. Tas arī viss.
domāju, ka žēl būtu slapināt jaunās kurpes.
tāpēc braukšu ar vecajām :)
ps.pagājušo sezonu panesās stiliņš ar upīšu/strautu forsēšanu…
Pareizi, pareizi. Pataupi kurpes Kandavai un Ērgļiem ;)
man atkal probleema - treninju biedrs ir izdomaajis mest mieru shai visai padariishanai (veseliiba…) un es esmu palicis bez transporta… vai nav kaads, kas brauc no Jelgavas (vai caur Jelgavu) un kuram ir viena briiva vieta? esmu ar mieru piedaliities arii celja izdevumu segshanaa! dodiet kaads zinju, ja ir piedaavaajumi.
trase krimuldaa nomarkjeeta upiitei var braukt pari ar pilnu klapi pa kreiso pusi, jo seklaaks. tikai aptuveni kaada posmaa no 15-17 km baigi miiksts segums pret kalnu. un daudzviet nezheeliigi irdenas smiltis, vakar visu shito paarbaudiiju!!!
Neesmu veel pieteicies uz sacensiibaam, jo nebiju par 100% droshjs.
Bet liekas, ka buus jaalaizj :). Laiku arii sola patiikamu.
Kaa tajaa www.velo.lv redzamajaa sacensiibu kartee buus jaabrauc? Pa vai pret pulkstenja raadiitaaja virzienu?
Ja pareizi sapratu, tad pirms finishja kaartiigs kaapums :) Labais.
Uz tikshjanos sacensiibaas!
Pulkstenja raadiitaaja virzienaa!
… un iepriekšēja pieteikšanās jau beigusies. Reģistrēties varēs pirms starta.
Trase bija ātra, bija viens ātrs nobrauciens, tikai bišku pa daudz smilšu :)
Krimuldaa atradu kjiveri. Laikam kaads buus aizmirsis.
Smilšu bija krietni vairāk kā pirms nedēļas. Startā un pirmajos km ātrumi bija iespaidīgi. Ap&virs 40km/h. Nez kādi tie ir sporta klasē, mosh ap 45? Pēc gonkas radās sajūta, ka trasē bijuši daudz kritienu. Asiņaini elkoņi, zilumi… Braucu augšā serpentīnā, a tur pa vidu krūmos uz muguras guļ džeks, ritens blakus. Prasu, vai viss kārtībā? Jā, esot tikai krampis kāju sarāvis.
Karsti bija.
Njaa kritieni bija diezgan. Sporta klasee jau pirmajaa kilometraa pie pirmajaam irdenajaam smiltiim guleeja bez samanjas viena “asinjaina seja”. Diezgan absurdi tas, ka aatraa paliidziiba, kas tika izsaukta nekaveejoties peec crash’a ilgi veel nebrauca (vismaz minuutes 15). Labi ka viss laimiigi beidzaas.
Andis, nau gadijuma Pelek-Sarkana TCM kjivere ?
sporta klasee esot kurinājuši uz 50 saakumaa :)
Laikam vakar tāpat vajadzēja… noteikti būtu labāks rezultāts!
nu koks jau taa dariija :)