22.05.2005 - SEB Unibankas MTB maratons, 2. posms, Krimulda.

nevar jau zinaat ko tas herbalaizers ragamuffijs tur piipee ;)

Ap 40 videejais bij pirmos 2km :) dazhviet pie 50 km. aatrumi pieaug , buus jaaieviesh aatruma robezha :)))

Es par to kritienu sporta klasē pašā sākumā - kā tas ir “beidzās laimīgi”? Varbūt kāds zin tuvāk. Brītiņu pie kritušā pakavējos, bet tā kā elpošana bija puslīdz regulāra, lai arī ne pārāk veselīgi, tad pēc pāris minūtēm devos tālāk trasē. Tiešām ātrie kavējās 15min? Man šķiet, ka izsaukšana bija visai operatīva.
Trase patiešām ātra, taču ja elites klasē sāk braukt no pašām beigām tad diezgan grūti nākas. Serpentīns vienkārši super, kā vienmēr.

Par kritusho - velo.lv viens izteicaas ka vinjsh pat esot finisheejis 95. Bet skats tieshaam nebija no patiikamaakajiem!
Baigie riiklju raaveeji palikushi sporta klases brauceeji! :(

Trase bija laba (kaa jau parasti), neuzskatu ka ir jaaraud par to ka bija daudz smiltis taads posms ir tikai viens no seshiem, taa ka jaamaak arii shturmeet smiltis (vajag labas riepas un uz uzpriekshu)!

Zeel tikai bish nepareizi izveeleejos energjijas papildinaashas laiku (peedeejos 10 km), taa ka uz beigaam bish pietruka energjija, lai noseedeetu grupaa kuraa veeleejos!
Bet visumaa par visu esmu apmierinaats!
Tiekamies Kandavaa (otrs labaakais posms)! :)

Tas kritushais toch nefinisheeja 95. Vienkaarshi kaads gribeejis izcelties un palaidis piili, vai arii jauc ar kaadu citu. Vinjsh jau finisheeeja t- tikai vedot vinju ar mashiinu. :) Aatrie toch ilgi nebija vismaz minuutes 15. Cik sapratu, tad aatrie brauca no Siguldas slimniicas. Man jau liekas, ka ja notiek shaada veida aktivitaates, tad tomeer buutu praatiigaak noorganizeet kaadu “aatro” ekipaazhu starta-finisha zoonaa. Ja nu kas, tad operatiivi savaac kritushos.

parasti jau arii ir uz vietas, japijs shoreiz laikam noleema uz aatro reekjina ietaupiit :)

bija viss uz vietas. ARS komanda diezgan drīz pēc starta kaukdama aizviileeja uz karsto punktu!!!

tautiniekos viens krita sākumā diezgan skarbi, bet finišēja 100niekā, bet par sporta klasi nezinu ;)

Bija ātrie uz vietas un aizbrauca uzreiz, tiklīdz kā paziņoja, ka šiem jābrauc. Domāju, ka tās 15min. viņiem aizņēma, kamēr viņi tika līdz tai vietai, jo ātrie ar visu ekipējumu laikam stipri atpaliek ātruma ziņā no sporta klases braucējiem šādā trasē un neriskē sasist mašīnu ar visām iekārtām.
Tas man vedina aizdomāties par mobilāku ātro palīdzību uz speciāli ekipēta velosipēda vai motocikla kā šur tur ārzemēs. Šādos gadījumos tie varētu ātri sniegt neatliekamo palīdzību kamēr, ja vēl nepieciešams, piebrauc mašīna.

nu gan sasapņojies, Irena… :)

bet ja nopietni, mocim nebūtu ne vaina.

jā- medikopters par ļaunu nenāktu. ;)

Nezinu kāpēc tās 15 min, jo kritiens bija turpat neilgi pēc starta un 100m no asfaltētā ceļa.

Tie ātrie mēģināja izlausties pa asfaltēto ceļu ārā uz šoseju, lielu laiku vinjiem panjēma kamēr visas pretimbraucošās mašīnas sakārtojās pa malām.

Vai kāds zinātājs var pakomentēt, kādu apsvērumu dēļ organizatori šogad mainījuši punktu skaitīšanas sistēmu? …Manuprāt- nepilnīgāk, nepārredzamāk un juceklīgāk. Paldies.

Jā, it sevišķi sievietes tautas klasē: W31 līdere finišē 8-12 minūtes ātrāk par W-elite līderi, bet saņem vienādu punktu skaitu. Otrā arī ir no W31, bet saņem mazāk punktus, nekā jaunākas meitenes, kas finišē vēlāk.