Ja kaads zin, kas tur sagaidaams, luudzu, pastaastiet man arii… Galvenais jautajums ir - vai lidziiga kaa ieprieksheejos gados (XC variants) vai kaut kas jauns un maratonam liidziigs? Kads segums - ciets un atrs vai miiksts?
Big danke ;)
Ja kaads zin, kas tur sagaidaams, luudzu, pastaastiet man arii… Galvenais jautajums ir - vai lidziiga kaa ieprieksheejos gados (XC variants) vai kaut kas jauns un maratonam liidziigs? Kads segums - ciets un atrs vai miiksts?
Big danke ;)
Droši vien, ka tāda pat kā citus gadus, bet tā ir maratona trase ar dažiem XC elementiem. Kandavu saistībā ar XC piemin ne jau dēļ SEB, bet dēļ leģendārajiem Kandavas krosiem, kuri diemžēl vairs nenotiek.
Segums atkarīgs no laika apstākļiem - ciets, ja neuznāks lietus.
Sakiet luudzu… bet kaa turp nokljuut ja nav auto? Kaa saprotu - vilciens tur iisti labi nekursee?
Vilciens laikam tikai līdz Tukumam. Jāmēģina pievienoties kādam braucējam ar auto - tas ir vislabākais variants.
Mnjā… varbūt tiešām: ja ir kāds turp atpakalj ar 2 vietaam briivaam (es un mana sieva): luuc padodiet zinju! Tencinu!
Nedaudz par trasi. Sporta klasei būs ko rauties, ~70 km lai arī it kā vieglāks variants nekā citus gadus, ir paliels kumoss. Īsts saldais ēdiens būs divas reizes pilsētas bruģis (līdz pašai augšai) pēc upes sķērsošanas. Ir vēl viens kalns pie velnalas (ja sauss tad smagi, bet ok, ja slapjš tad nebraucams). Kratāmais gabals gar upi būs. Principā trasi var uztvert kā pilnīgi savādāku nekā iepriekšējos gados. Atsevišķas vietas būs pa vecām sliedēm, bet kopumā tomēr jaunumi ir vairāk. Tautai aplis ~34 km, upi pirms pilsētas jāšķerso nebūs, jo starts/finišs būs stadionā un tas jau ir kreisajā Abavas krastā. Īsumā viss.
Interesanti vai tie 70 km buus smagaaki vai vieglaaki saliidzinaajumaa pret Krimuldas posmu?
Ja pareizi sapratu, sporta klasei būs 2 apļi tautas distances?
Ja saglabāsies sauss laiks, tad trasē vēl būs smilšaini posmi.
Nē, sporta klasei ir pilsēta, bet tautai nav.
Kā tad tautai nav pilsēta? Starts stadionā un tad viss bars metās uz pilsētu, paņem bruģēto ieliņu un tad pa pilsētas ieliņām dodas arā.
ā - tad tas LOOK apraksts bija sporta distancei… kas vēl tautai nebūs vai būs??? nav zināms?
Sportam 2 apļi, tautai viens.
Tautai aplis taads pats kaa sportam, tikai sporta klasei 1 aplja beigaas maza cilpa klaat( upes šķērsošana, tur kur parasti bija), peec tam pa bruģi prom 2 aplii.
vai ir iespejams interneta dabut shi jauna aplja shemu?
Vai vēl līdz svētdienai nav iespēja šo trasi izbraukt?Var būt ir kāds no Kandavniekiem ,kas ir ar mieru parādīt un pie reizes būtu treniņš.
Vai kaads nezina, ja samaksaajot Krimuldas posmu un nepiedaloties vai taa iemaksa nepaarceljas uz naakamo posmu?
Nolikumā teikts: “Dalībniekiem, kuri uz sacensībām neierodas, iemaksātā starta nauda netiek atgriezta”, tātad laikam jau nepārceļas.
Iepriekšējos gados pārcēlās, bet laikam bija jāpiezvana iepriekš un jāpabrīdina par tādu faktu.
Baigie zhuki … vairs neatgriez naudu … :(