Piezvani viņiem. Ir taču atšķirība starp “naudas atgriešanu” un “iemaksas pārcelšanu”.
Djeki uzmanaas! Shajaa posmaa vaalees Raivis Belohvoshchiks:)
ko uzmanaas? vai tad vins mums traucee?
Traucēs, apdzenot par apli! :D
Šodien biju ievērtēt trasi. Trases sākums (kādi 15 km) tāds riktīgi “maucamais” gabals. Upi var mierīgi izbraukt, par Velnakmens kalnu, kas seko uzreiz pēc tam, gan nevarētu tā teikt:). Pļavas posms nav tik traks, ja nu vienīgi tā garā zāle mazliet traucē, bet pieļauju domu, ka sporta klase jau būs pacentusies un tā jau būs nopļauta:). Tradicionālais pļavas kalns šoreiz izpaliek, tā vietā ir viens kāpums mežā. Ja neuzlīs, tad iespējami vēl pāris smilšu posmi. Nu apmēram tā:).
Tad cik saprotu,trasi var izbraukt nenokāpjot no velo! Un upei arii paari tiek?
bet kuru Unibankas trasi nevar nobraukt nenokāpjot no riteņa…?
kaa zinaams, peec UCI noteikumiem MTB traseem ir jaabuut 100% braucamaam… tas noziimee, ka tad, kad trase tiek nodota, pieredzeejusham profesionaalim ir jaavar trasi izbraukt (protams nav runa par sveetdienas brauceeju, kursh kaapj nost visur kur sham rodas taada iespeeja :D :D)
Piemeeram uzskataami nepareizs trases plaanojums bija manaams pagaajushaa gada Latvijas Chempii, kur vienaa kalnaa vnk nevareeja uzbraukt neviens… pat treninjos un arii desmit reizes meegjinot… peec uci nolikuma shaadas vietas no trases ir jaaiznjem vai jaapaarveido lai var uzbraukt!!
seb maratoni nav UCI gonkas. nomierinieties
- SEB 2.posmi IR UCI gonkas
- karlux piemeru mineja no LC
otrais posms nav uci kategorijas, tikai 1. un 5.
SEB maratoni ir visīstākās UCI gokas, kurās piedalās arī daži braucēji ar UCI licencēm :)))
Ir jau rezultāti: http://www.velo.lv/sacensibas/rezultati/?id=90
ZZK komandai gan bēdīgi klājies … laikam biatlonisti devušies uz kādu treniņnometni … nav kas punktus vāc…
Karsti bija?
gonka bija super, un guljoshais vecis ar divlitriigo alinju uz visiem laikiem paliks neparspeets savaa “aljiku” klasee :D :D :D
Par to veci… vinsh’ tur vispar dzivs bija ? Palidojam vinjam garam diezgan liela atruma, pirma doma bija ka kads no sporta klases vinju nonesa…
uhu - es arii iedomajos, ka mosh kads sportists taraneja nabagu, bet kad ieraudziiju soliidi nolikto alinju [dies’ pasarg izliet] tad nospriedu, ka kresha nav bijis… un guleja vinjsh arii taa eerti :))))
Vis paareejais bija super uber kruta liidz briidim kad 46 kilometraa pakaljeejaa riepaa dabuuju riktiigu caurumu un diemzjeel naacaas izstaaties:) uz grantenes tieshi pavilku garaam daliibniekiem ar numuru 11 un 81 un she tev DNF
parsist sodien bija viegli, akmenu pietika… man bija diivans [bet labs] miikstais - finisheeju un pec kadam 20min ieraudziju ka riepa pamazaam laizh… ko es dariishu?! es turpmaak braukshu ar downhill kameraam [biezaas un smagaakas]
jaa shon daudzi diezgan paarsita riepas…pats arii pirmajaa aplii diemzheel…bet taa trase laba…karstums arii so so…vareeja paciest…=)
pgajushogad man taa trase patika labaak, driiz jau ar shosejniekiem varees valeet. taads MTB…, galvenais ka richuks nnedaudz ar smiltim piebira!