1 maijs / Kritiska Masa velobrauciens 2018

Šī bilde drīzāk parāda, ka jābrauc pa brauktuvi, ja grib ekonomēt uz sarkanajiem :)

Racionāla doma, vai ne? :)

Pa braucamo daļu jau pārvietoties aizligts, jo ir veloceliņš, ne tā? Laika ziņā - protams. Ir vairākas vietas, kur varētu iztikt bez bremzēšanas, ja atrastos uz braucamās daļas un pārkārtotos uz otro joslu, bet nākas nobremzēt, jo gājējiem un velo jau sarkanais, bet automašīnas veic labo pagriezienu un nogriež ceļu.

Rīga, diemzēl, ir pakārtota automašīnām.

Un tagad eksāmena jautājums. Kāda ir atsķirība ja 1s velosipēdists uzrāda auto vaditaja apliecību (B kategoriju) un otrs velo braukšanas apliecību! Vai kas mainās? Kurā virzienā! Kāpēc?

Kas ir Kritiskā masa ?

Sūds uz kociņa.

Ja salīdzina ar to, ko spētu organizēta velosipēdistu grupa.

Citādi? Foršs pasākums.

http://www.splendidpalace.lv/lv/movies/view/2883

Būs jaievērtē.
Esmu lasījis [daudzas] intervijas ar G. Smukuli par lomu komandā, melno darbu. Jā, brīžiem tev ir atļauts būt pelotona priekšgalā ;)

Kas bija uz kino padalās ar info.

Varbūt masa ierobežotā telpā, kā rezultātā rodas melnais caurums?

Būs jaievērtē.
Esmu lasījis [daudzas] intervijas ar G. Smukuli par lomu komandā, melno darbu. Jā, brīžiem tev ir atļauts būt pelotona priekšgalā ;)

Kas bija uz kino padalās ar info.[/quote]

tikko no kino. manai gaumei filma bija pārāk mākslinieciska. trūka dokumentālās daļas. padaudz garlaicīgu brīžu. splendidā sēdekļi likās neērti :)

Tāpēc es pagaidīšu, kad forumā šo rādīs. :D

Nu ko, pēdejā info liecina, ka divpadsmitos tikšanās netālu esošajā kafūzī kamēr izklīst krievu pasākuma dalībnieki, kas 12:00 plāno okupēt vietu pie Dailes teātra.

Krievi no teātra prom. Tauta jau aktīvi pulcējas

Spriežot pēc kartes KM ir izstiepusies no Zirņu ielas līdz Brīvības ielai.

Virziens ir Duntes - Skanstes iela pakreisi.

KM galva iesaku piebremzēt…liels peletons maldās pie Zirņu ielas.

Kavētāji var doties pa Zirņu ielu pa kreisi no Kr.Valdemāra ielas,tur apstājās KM galva.

KM izstiepusies apmēram uz 2 km…

Virziens joprojām Skanstes iela virzienā uz Sporta iela…Tālāk Hanzas iela Eksporta iela.

Hanzas iela -Pulkveža iela pa kreisi.