08.08.08. Rīga - Ērgļi

08.08.08. plkst.14:50 pie dzelzceļa stacijas Rīga startēs velokomandas BRĪVĪBU TIBETAI rīkotais veloboikots komunistiskās Ķīnas ideoloģiskajam pasākumam “Olimpiādes atklāšanas ceremonija”, ko ap šo laiku sāks raidīt LTV7 un ko atšķirībā no daudzu citu valstu vadītājiem, kuriem ir stingrāks mugurkauls, it kā apmeklēšot mūsu Voldiņš.
Piedāvājam sportisku alternatīvu - velobraucienu Rīga-Ērgļi, pie viena dziļās skumjās pieminot postā aizejošo dzelzceļa līniju:(
Ja kāds grib piebiedroties šim “nelielajam” treniņam dienu pirms SEB Ērgļu posma trases apskates brauciena, būsim priecīgi saņemt pieteikuma e-pastus uz iwars@hotmail.com līdz 07.08.08.

08.08.08 ir darbadiena

Es gan boikotēšu olimpiskās spēles - uz Pekinu nebraukšu!

phe

Es labprāt noskrietu to gabalu līdz Ērgļiem kopā ar trenētiem džekiem ar labu vidējo ātrumu, pa nakti paliktu kādā viesu mājā un sagaidītu trases apskati, bet manī iekšēju pretestību rada tas, ka viss šis sportiskais pasākums tiek politizēts un ietērpts kaut kādās “cēlās” idejās!

es atbalstu pasakumu morali…

Kāds vidējais ātrums km/h tiek plānots? :D

to Mr. SQRX: Politika būtu tad ja mēs sauktu uz piketu, šeit ir tikai cilvēcīga nostāja pret nagu maucēju režīmu, tādu pašu, kāds valdīja pie mums vēl 16 gadi atpakaļ…
coco: tā kā Toms gatavojas parastajam maratonam, tad pasākuma vilcējs, pagaidām izskatās Mārtiņš (SEB Cēsīs 104.vieta, vid.ātrums 25 km/h), ja nepieteiksies kāds cits no SEB Sporta pirmā simta līmeņa braucējiem.

Izklausās labi, bet kā ar atpakaļ tikšanu?
svojim hodam, vai kā? :)

Kādiem diviem ar to atpakaļtikšanu varētu personīgi palīdzēt :)

atgādināšu, ka boikotēt var pasākumu, kurā ir paredzēts/tiesības/pienākums piedalīties.
šajā gadījumā jūs vienkārši protestējat.
ak jā, un ielikt pasākumu darbadienā, ir labs veids kā nolaist podā tā apmeklētību.

[quote=fubar]atgādināšu, ka boikotēt var pasākumu, kurā ir paredzēts/tiesības/pienākums piedalīties.
ak jā, un ielikt pasākumu darbadienā, ir labs veids kā nolaist podā tā apmeklētību.[/quote]
Nekreņķējies fubar… Brīvi cilvēki, brīvā valstī var boikotēt, protestēt, demonstrēt par vai pret da jeb ko un paldies Dievam, ka mēs to drīkstam :)

Piektdiena - tik pat kā brīvdiena (dažiem ir pat atvaļinājumi)

es jau nekreņķējos :) tik atgādinu kā tās lietas pareizi sauc. labi vismaz, ka pasākums netika pieteikts kā velokompots vai velomasturbācija, lai gan brīvā valstī jūs to varat saukt kā vien vēlaties :)
“tikpat kā brīvdiena”? nu ja, nieka 4-5 stundas līdz brīvlaišanai, vagari i nemaz nedusmosies, ja kāds pazudīs ātrāk 8)

[quote=iwars][quote=fubar]atgādināšu, ka boikotēt var pasākumu, kurā ir paredzēts/tiesības/pienākums piedalīties.
ak jā, un ielikt pasākumu darbadienā, ir labs veids kā nolaist podā tā apmeklētību.[/quote]
Nekreņķējies fubar… Brīvi cilvēki, brīvā valstī var boikotēt, protestēt, demonstrēt par vai pret da jeb ko un paldies Dievam, ka mēs to drīkstam :)

Piektdiena - tik pat kā brīvdiena (dažiem ir pat atvaļinājumi)[/quote]
neticu ka kāds ies nu savu atvaļinājumu bojāt, ja šajā laikā var braukt uz laukiem un atpūsties - neapmeklējot Rīgu!

tad jau es pamatīgi pabojāju savu atvaļinājumu graucot ar velo uz Liepāju un Ventspili, braucot SEBos u.t.t.

tas ir brauciens ar velo, labs trenniņš, ja vien tas nenotiktu piektdienā, darba laikā un nebūtu saistīts ar protestu.

[quote=airavs]tad jau es pamatīgi pabojāju savu atvaļinājumu graucot ar velo uz Liepāju un Ventspili, braucot SEBos u.t.t.

tas ir brauciens ar velo, labs trenniņš, ja vien tas nenotiktu piektdienā, darba laikā un nebūtu saistīts ar protestu.[/quote]
ja esi gatavs visu atvaļinājumu uz riteņa tad OK. Bet ir cilvēki kas atvaļinājuma laikā aizbrauc uz laukiem, piemēram, Kurzemi un Rīgā nerādās…lai šāda pasākuma dēļ speciāli brauktu uz Rīgu…tā tas bija domāts!

Es gribēju izteikt priekšlikumu, ka varētu braukt 09.08.2008 uz tiem pašiem nosacījumiem. Tad tā būtu sestdiena, vakarā varētu atvilkt kādā viesu mājā, izpeldēties, atpūsties, izgulēties un svētdien uz trases apskati. Pēc tam tādā pat tempā var atvilkt atpakaļ uz Rīgu! Tāds normāls divdienieks - treniņš sanāktu ap kādiem 250 km. Saprotu, ka tur būtu i normāla grants, i kalni, i asfalts! Varētu patrenēt te minētos braucienus grupās, par kuriem ir teorētiskas zināšanas, bet praktisku iemaņu nevienam neesot…! Tad tempu arī varētu turēt vidēji ap 30 km/h!
Bet… bet, ja svarīgs ir pats protests, ne brauciens, tad, protams, datumu mainīt nav iespējams…!

Ja arī lēnākā tempā, vakarā kāds brauktu atpakaļ,tad gribētu piedalities .
Man jau ciešas saites ar braucienu uz Ērgļiem…

Velomen? Tu un lēnākā tempā??? Jeb es esmu pārākliels optimists šim ceļa posmam??

man noteikti tie ātrumi būs par ātru :(