Man patiik ZZK serviss. Nesen saliku jaunu veluku. Viss salikts loti kartigi un atsaucigs serviss nevis kaa TREK kur viens dzeks pec 20 min atbild uz vienu jautajumu. Nelabprat runa un visadus sudus saka.
:)
visaadus suudus saka.
smalki
trek vai veloserviss brivibas iela ir atskiriba,ja kas!
es gan dusmojos uz viņiem. nebraukšu vairs tur labot. teicu, lai paskatās man tos ātruma pārslēdzējus, tur kaut kas strīķējās, a nekā, tikai novērsa to, ka vairs nav jāslēdzelē 2 uz priekšu, 1 uz atpakaļu.
Es domāju to zzk, kas ir Jūrmalas gatvē.
TREKs uz Briiviibas ielas ir OK! Tur taads sirms viirs, ruupiigi visu sataisiija un attieksme OK! Samaksa arii bija adekvaata Ls 1. Bija arii par ko parunaat!
es Purvciema ZZK nopirku riteni un apkalpošana bija ļoti laba, man prieks par tiem kas tur strādā. Palīdzēja izvēlēties riteni
sev nopirki?
diez vai…
droši nopirka "Anlenu " kaut kur dzirdēts vārds );
Kaads ta Tev pasham ripojoshais ir??!?
serviss varbut ok bet cenas uzskruuvetas tik turies
pagaidām vecais labais skots, bet sāku ar anlenu . Drīzumā būs BH.
neticējās ka kautkas tāds būs, bet purvciema zzk mani pārsteidza. bija ceturdiena - serviss: “paskatīsimies pēc stundas”, “rītā”, “pirmdien”, “nedēļas laikā” kad nepieteiktā vizītē aizbraucu pēc nedēļas viņi pat tam nebija pieskārušies. ja jūs gribat mainīt bremžu klučus, vai piepumpēt riepas - dariet to zzk, bet ja jums vaig kautko specifisku - pameklējiet speciālistu. un vajadzēja tikai ieliet biezāku eļļu lai dakša reboundā negrab - uz ko viņi prognozēja 50 Ls.
viss iepriekšrakstītais attiecas uz viņu pārdotajiem velosipēdiem. tb. manā gadījumā pirkuma dīls ar zzk bija ok, bet serviss neiztur nekādu kritiku.
Biju piebraucis zzk Jūrmalas gatvē. Problēma - priekšējais rats 8 nobīde 3-5 mm. Meistars apskatot, oi, neiztaisnot. vieglāk nomainīt aploku nekā taisnot. nemaz nepieminēsu, cik par šādu darbu jāmaksā (8 iztaisnošana).
paldies, aizbraucu un citu servisu, kur man par 80 % lētāk šo pakalpojumu veica 5 min un 8 ir iztiasnots gandrīz ideāli, par ko esmu ļoti apmierināts.
Tā vien šķiet, ka esošie “meistari” grib noslaukt pa pilnai programmai. Ne velti ZZK pumpējam tikai riepas.
Iespējams, ka es kļūdos, bet man sanāca šāda pieredze ar šo kantori.
Jūrmalas gatvē zzk meistars Vitas ļoti saprātīgs ( kā nekā pieredze velosportā un meistara amatā lielāka nekā lielākajai daļai foruma lietotāju gadu).
Protams var saprast arī kritiku, jo nereti tur visu dienu meistaram, kas ir tikai viens, ir jāņemās ar tādiem kas nemāk salīmēt kameru/uzpumpēt riepu vai pievilkt skrūvi, lai beņķis neļurkājās, līdz ar to pazūd laiks normālu darbu veikšanai.
Katrā gadījumā man tur rati ir taisnoti, pārspieķoti un visādi citādi darbi kam pašam nav vēl instruetu veikti kvalitatīvi.
Vai laba atsauksme ir aizsargāta ar personu datu aizsardzības likumu? Nosauc vārdā to kantori, kurš izdarīja Tev pa prātam un būsi izdarījis labu pakalpojumu viņiem.
Purchika ZZK man sistemaatiski izraisa neizpratni…
Piemeeram, vienaa no peedeejaam reizeem - noskatu vinju web lapaa vairaakas specifiskas lietinjas, kas vajadziigas ir UZREIZ un tuliit, un nav laika pasuutiit un gaidiit. Ok, lapaa ir, tad nu dodos uz veikalu, un jau ienaakot skaidri pasaku, ko man vajag, bet pretii sanjeemu atbildes pilniigi kaa no biznesa graamatas sadaljas, par teemu, ko nedriikst atbildeet klientam - nav, nezinam, nebuus, nee…
Vechi laikam pelna miljonus…
Respekts - ne nu gluži pelna, bet apgroza gan.
[quote=DzintarsP]Jūrmalas gatvē zzk meistars Vitas ļoti saprātīgs ( kā nekā pieredze velosportā un meistara amatā lielāka nekā lielākajai daļai foruma lietotāju gadu).
Protams var saprast arī kritiku, jo nereti tur visu dienu meistaram, kas ir tikai viens, ir jāņemās ar tādiem kas nemāk salīmēt kameru/uzpumpēt riepu vai pievilkt skrūvi, lai beņķis neļurkājās, līdz ar to pazūd laiks normālu darbu veikšanai.
Katrā gadījumā man tur rati ir taisnoti, pārspieķoti un visādi citādi darbi kam pašam nav vēl instruetu veikti kvalitatīvi.[/quote]
Vitas ir labs meistars,+1.
shaize tada ka Vitas imantas ZZK vairs nestrādā, kas tur tagad notiek nav ne mazākās ponjas, ja kadam interesē tad šeit Vitasa kontakts 29753562. uz imantu pārcēlusies tā sērga kas kādreiz bija purvciemā R.I.P