ZZK rāmja restaurācija.

Sveiki. Vēršos pie jums ar stāstu un jautājumu. Nu jau otro zezonu braukāju ar ZZK Line1 Braucīkli. Jau kad biju dabūjis, bija vietām nomukusi laka un Krāsa, hromējums vai niķelējums… Vienalga. Parādījās alumīnija korozija. Man tas nepatīk. Pa galvu maisās visādas dumjas domas par pārkrāsošanu un tā tālāk. Bet galvenā vēlme būtu kas arī ir jautājums. Kāds vai kur varētu veikt restaurāciju, pārkrāsošanu orģinālajās krāsās ar visiem logo utt. Jo cik pamanīju tādi rāmji iespējams te uz vienas rokas saskaitāmi. Tapēc gribu original, nevis nokrāsot dzeltenu :)

zzk ir tā vērts lai to atjaunotu :D

KOMA! labs iemesls nepirkt ZZK :) mans SCOTT rāmis ir nodauzīts no vienas vietas 4 gadu laikā, bet korozijas pēdas pat nav tur, kur līdz dzelzim “rētas” :)

Zīnu… vecs tas rāmis, bet man jams patīk. Esmu pieradis pie jamā. Turklāt dabūju jau apskādētu :(

Domāju, ka bez pārkrāsošanas neiztikt (nav jau obligāti dzeltenu). Rāmis ir jānotīra, jāgruntē, pēc tam jākrāso ar auto krāsu. Logo vienkāršāk izgatavot kā uzlīmes, un domāju, ZZK Tev labprāt iedos materiālu, no kā tās izgatavot (ja būs saglabājies). Pajautā Pēterim Ulmaņa gatves ZZK, varbūt var kā līdzēt. Vai tas būs cenas vērts, rāmju krāsošana vienā tonī maksā kādus 20 ls.
Cannondale jau arī piedāvā savu rāmju pārkrāsošanu…

būs jaaizlido uz vienu no ZZk. Tuvāk jau sanāk purčika filiāle, Moš arī sniegs palīdzīgu roku :) Reklāma kā ne kā :D

Man liekas, ka alumīnijs oksid;ejoties izveidoja blīvu aizsargslāni, zem kura oksidācija vairs nenotiek, tāpēc, ja izskats Tev netraucē, tad brauc vien tāpat.

Nu ja ZZK Tev izlīdz ar uzlīmēm, tad ziņo. :D

Nonjem krasu, nokraso sudraba krasaaa, uzlimee izplotereetas uzliiimes, nolako.
Kraso ar pulveri Slokas ielaaa, varot iet runat ar krasotaaajiem par cenu, tad var sanakt letak kaa ofisaaa.

ne pa tēmai jautājums!
Bildes fonā esošā kumode netiek pārdota? :)

[quote=MZGD]ne pa tēmai jautājums!
Bildes fonā esošā kumode netiek pārdota? :)[/quote]

Iepatikas senlaiku kumodīte ar sudraba rokturiem!

he, par to kumodīti ne tikai jauns rāmis sanāktu

par to kumodi nekāds labais jaunais rāmis nesanāktu gan!
ne īpašilabā stāvoklī! ;)
varu restaurēt!! :P

treknajos gados draugs antikvariātā par simtu nopirka līdzīga kalibra nerestaurētu, bet nenojātu ozolkoka kumodi bez nekādiem vipendroniem, bez nekādiem virpojumiem da griezumiem.
šitai stāvoklis - nu nav tur nojāts nekas, sudrabs rokturiem padilis, dažas līstes noklīdušas, fundamantālu restaurāciju tur nemaz nevajag.
vot, restauratori, tādi jūs esat - iepērkat par kapeikām, pārdodiet par bargu naudu :)
antikvariāti, tur vispār pārdošanas cena pret iepirkuma cenu reizēm ir 800% uzcenojums neko nrestaurējot. nu labi, bija. treknajos gados. nez kā tagad.

[quote=blieztunmaukt]treknajos gados draugs antikvariātā par simtu nopirka līdzīga kalibra nerestaurētu, bet nenojātu ozolkoka kumodi bez nekādiem vipendroniem, bez nekādiem virpojumiem da griezumiem.
šitai stāvoklis - nu nav tur nojāts nekas, sudrabs rokturiem padilis, dažas līstes noklīdušas, fundamantālu restaurāciju tur nemaz nevajag.
vot, restauratori, tādi jūs esat - iepērkat par kapeikām, pārdodiet par bargu naudu :)
antikvariāti, tur vispār pārdošanas cena pret iepirkuma cenu reizēm ir 800% uzcenojums neko nrestaurējot. nu labi, bija. treknajos gados. nez kā tagad.[/quote]

es pirktu ne jau lai tālāk tirgotu bet gan sev tikai :)
tā cena reizēm veidojas, lai atmaksātos pa cik nopirkta mēbele, izlietotie materiāli darbs un bik uzcenojums!
bet jā, daudz kur pārspīlē cenu!

OMFG! Tak nopeerc citu raami! Buus pavisam cita braukshana! Un jeega ar buus, taadu team lainu bezjeegaa atjaunot.

atjaunot tadu rami tehniski ir viegli, bet vai izmaksas ir to vertas, laikam nez!

es jau laikam vienkārši nomainītu rāmi, šeiten pa 50ls var jēdzīgu alu rāmi dabūt.