Ziemassvētku dāvana Zvannieku bērniem

Ceru, ka nav par vēlu aicināt uz labiem darbiem, proti savākt naudiņu Z-Svētku dāvanai Zvannieku bērniem… kas būs dāvanās? vēl nezinu, atkarīgs no savāktā naudas apjoma, bet noteikti kkas noderīgs un prieku radošs :)

konts tas pats vecais, diemžēl vēl uz mani, kā privātpersonu, bet nu viss godīgi!!

konts:
LV17HABA0551019851634
Juris Riekstiņš
p.k. 150283-11217

Kontā jau ir 20 Lati, ceru, ka drīzumā ar Jūsu palīdzību tas ievērojami papildināsies!!

Paldies jau iepriekš

Juris

P.S. Ja ziedoji, bet vēlies palikt anonīms, tad tā uzraksties pārskaitījumā vai e-pastā juris.riekstins_iekš_gmail.com

Liels paldies visiem, gan tiem, kas mazumiņu pieliek, gan tiem, kas vairāk: pašreizējā statistika:

15.12.2008

• 5 no Kristapa Škapara
    +20 anonīms
  • 20 Kalvis Kons

16.12.2008

• 100 Ojārs Rudzītis

17.12.2008

• 10 Agate Lorence

18.12.2008

• 10 Ģirts Levenšteins
  • 10 Aldis Kotlers
  • 15 Anonīms

19.12.2008

• 10 Anonīms
  • 10 Anonīms
  • 10 Mārtiņš Lejiņš

20.12.2008

• 10 Agris Kveders

22.12.2008

• 11.80 Jānis Baltaisbrencis
  • 10 Anete Pošiva
  • 70 Anonīms
  • 20 Gints Grīnbergs

kopā: 361.80 LVL

…sāk iezīmēties potenciālās dāvanas aprises… virtuves aprīkojums. Zvanniekos ir ļoti jauka tradīcija, ka bērni paši piedalās ēst gatavošanā sev un citiem. Viņiem tas izdodas LIELISKI un vienmēr, cik ir būts, ēdiens ir ĻOTI garšīgs…kaut vai nesen ēstie štovētie kāposti…Edgars var apliecināt :P Bet, visi katli, pannaas, bļodas un arī ikdienas trauki ātri nolietojas, līdz ar to esam nolēmuši ar Jūsu ziedojumu palīdzību palīdzēt pēc iespējas vairāk atjaunot šo arsenālu. Kapēc ir nepieciešams tam tik daudz naudas? Elementāri - viņiem no visa vajag vislielāko un pie tam vairākos eksemplāros. Tāpat arī nebūtu labi pirkt lētāko Maxima katlu, lai pēc tam ēdienu vienmēr pavadītu piedeguma garša… un, ja arī paliks pāri, vienmēr var atrast vēl kādu vajadzību, nepieciešamību vai vnk nopirkt kādu grāmatu, izglītojošu spēli vai saldumus! Par velosipēdiem tiks turpināts domāt iestājoties pavasarim…

Līdz ar to, es aicinātu būt vēl aktīvākiem un ātri vien pārsist 200 LVL robežu un tuvoties 300 vai pat jau 400 LVL robežai… :) Tuvinot to kaut vai ar pavisam maziem ziedojumiem.

Vēlāk arī taps zināms datums, kad brauksim ciemos ar šīm dāvanām (bet nu ne ātrāk kā 27.decembrī) tad jebkurš droši varēs pievienoties un pārliecināties, ka bērni māk gatavot ēst un šī spēja ir vēl jāveicina ar jauniem uz skaistiem instrumentiem… :) :)

Paldies

Juris

…lietas pirkt braukšu laikam tomēr 23.decembra pēcpusdienā. Līdz ar to, ja vēl kāds vēlas palīdzēt, esiet aši :)

Paldies

Cik jauni berni tur ir? Varetu piemest kadu bernu velo 12", vai der?

derēs arī tāds…vecums ir no pavisam maziem 3-4 līdz kārtīgiem pusaudžiem…

Uz kurieni riciku pievest? Nav nekas kruts bet noderes!

klau, Tev tas velo spiež sānus vai arī vari mazliet paturēt vēl līdz pavasarim? Tagad velo vest īsti negribētos, jo pa ziemas dubļiem tas tiks ļoti ātri sabeigts, tādēļ tagad tiks meklēts virtuves iekārtojums…

Ja velo spiež tos sānus un nav kur likt to, tad es varētu arī tagad paņemt…principā man ir viena garāža pieejama…raksti e-pastu,sarunaasim

paldies Tev

Sanus nespiez :),

Atgadini ludzu man pavasari ka es riciku soliju! :)

[quote=VB]Sanus nespiez :),

Atgadini ludzu man pavasari ka es riciku soliju! :)[/quote]
For sure!!!

…neliela atskaite:

Bijām šodien ciemos un atvainojos, ka nepabrīdinājām, ka braucam, jo galalēmumu par braukšanu tieši šodien pieņēmām tikai vakar vakarā… lai piedod visi, kurus, tas ietekmēja…

Par dāvanu: kā jau rakstīju, savācām dažādus virtuves piederumus (katlus, pannas, bļodas u.c) par kopējo summu 227,61 LVL, tā kā bija savākti kopā 381.80 LVL tad pārējais palika pāri un tiks noglabāts līdz pavasarim, kad par šo naudiņu jau sanāks viszmaz viens jauns ritenis (un par riteņiem šie bērni runā pat tagaad ziemā :) )… tā ka es ceru, ka ļaunu prātu neturat par to, ka visa nauda netika iztērēta, jo izpildot mērķi (sagādājot visu virtuvei) negribējās tērēt pārējo tikai tērēšanas pēc uz citām, iespējams nevajadzīgām lietām.

Par prieku: Prieks bij ļoti liels par sagādātajām virtuves lietām, tādēļ visiem LIELS PALDIES par atsaucību!

[quote=riexc]…neliela atskaite:

Bijām šodien ciemos un atvainojos, ka nepabrīdinājām, ka braucam, jo galalēmumu par braukšanu tieši šodien pieņēmām tikai vakar vakarā… lai piedod visi, kurus, tas ietekmēja…

Par dāvanu: kā jau rakstīju, savācām dažādus virtuves piederumus (katlus, pannas, bļodas u.c) par kopējo summu 227,61 LVL, tā kā bija savākti kopā 381.80 LVL tad pārējais palika pāri un tiks noglabāts līdz pavasarim, kad par šo naudiņu jau sanāks viszmaz viens jauns ritenis (un par riteņiem šie bērni runā pat tagaad ziemā :) )… tā ka es ceru, ka ļaunu prātu neturat par to, ka visa nauda netika iztērēta, jo izpildot mērķi (sagādājot visu virtuvei) negribējās tērēt pārējo tikai tērēšanas pēc uz citām, iespējams nevajadzīgām lietām.

Par prieku: Prieks bij ļoti liels par sagādātajām virtuves lietām, tādēļ visiem LIELS PALDIES par atsaucību![/quote]
pajautā velo tirgotājiem cik +% būs jāpieliek pie ričuka cenas dēļ sadārdzinājuma ja velo pirksi pavasarī …cerams nenotiks sliktākais ka nevienam neko nevajadzēs pirkt,jo nav piķa…