Ziemas riepas

Kaadas riepas(protektors) buutu labas prieks lauku celjiem- tiiriiti, vietaam sniegs?

Es gan jautaatu, ko latvijaa var nopirkt uz vietas un tad saaktu domaat. :) Citaadi suutot no arzemeem sheit ziema jau var paariet…
Es papeetiju, ka prieksh pilsetas pamataa braucot pa trotuariem, schwalbe marathon winter buutu gana labas. Ja brauc pa nepiemiitu sniegu taa putru, vajadzees veel rupjaakas.

Es ieteiktu Bonty Revolt X, tikai nezinu vai veikalā vēl palikušas.
a) ļoti labi turas uz sniega,
b) neticami labi uz ledus,
c) labi ripo pa asfaltu.

[quote=LOOK]Es ieteiktu Bonty Revolt X, tikai nezinu vai veikalā vēl palikušas.
c) labi ripo pa asfaltu.[/quote]
Vaitad tik universalas riepas eksiste? :)

LOOK tikai aizmirsa piebilst, ka tā šīs riepas darbojas ar katram segumam atbilstošu gaisa spiedienu tajās.

Kur tad var nopirkt? Uz 20" ir? :)

[quote=LOOK]Es ieteiktu Bonty Revolt X, tikai nezinu vai veikalā vēl palikušas.
c) labi ripo pa asfaltu.[/quote]

Kursh tad neslavees to, ko nopircis? :) Par shipeneem diezvai vinas labaak turas uz ledus… :)
Ar riepaam, diemzhel, ir taa, ka pasham visas japamegina, jo atsauksmes pamataa ir stipri neobjektiivas. Kad pamegini, tad saproti kursh vertejis taa kaa ir…

schwalbe marathon winter arī līdzīgi darbojas ar dažādiem spiedieniem - cietākas ar gludo vidu vieglāk ripo pa asfaltu, mīkstākas ar šipiem ņem ledu

taadaa dienaa kaa shodien, vajadzeetu ko platu ar niknu protektoru un daudz nikniem shipiem…

No manas lauku pieredzes ( Ludas raj, kur ceļus netira ( ja vien smagais nevar izbraukt), tad pa pieblietetu nenokaisītu sniegu labi iet jebkura 1,95 riepa ar protektoru ( semi sliki nederēs).

Vai protektora rakstam ir noziime?

Noteikti, ka ir, jo visam ir nozīme, pa sniegu labi ies jebkura dubļu riepa, pats braucu ar bontrager jones xr, jo citu nav un esmu apmierināts, lai arī viņām nav nekāds niknais protektors un ar viņām var diezgan mierīgi forsēt kupenas līdz bremžu rotoriem, dziļākās kupenās nav sanācis braukt.