Skruuveejot savu ugunskreeslu vieniigais ar ko netieku gudrs ir bremzes…
Taatad diski ir swiss dt 4.1, bremzes ir XT BR-M770.
Visu saskruuveeju, trosiites, apvalkus salieku, tuulinj meegjinaashu pirmo paarbadi un secinu, ka, bremzhu kluchi netiek liidz diskam. Respektiivi taa gumijas gofra tiek saspiesta liidz peedeejam tachu kluchi diskus neskar. Nonjemot to gofrinju, ar rokaam saspiezhot abus bremzhu lokus kluchi pieskaras diskam, bet paliek 1-2mm liidz bremzhu labaas puses vadiikla pieskaras otrajai pusei kur trosiite skruuveejas. Taa tachu nevajadzeetu buut, wtf?!
Bremžu klučiem starp visām tā šaibām, ir arī tādas bļodiņas-speiserīši. Varbūt tie ir nepareizi salikti. http://media.rei.com/media/ss/f2027b33-caa0-4068-a26c-06dd017f8f44.jpg
Bildē platākā šaiba. Tai jābūt iekšpusē, ja tā nav, tad saliec pareizi. Ja ir, tad jāskatās tālāk, kas par vainu.
Paldies buus jaaskataas, jo tam nepieveersu uzmaniibu, par cik kaa njeemu no iepakojuma taa liku virsuu. Btw shitaas naaca no actionsport, nopirku bremzhu setu kopaa pr. un aizm., kas jociigi vienam paarim ir iedoti abi “right” kluchi, liidz ar to es nebriinos ka taas shaibas ar nav saliktas pareizi…
Iepriekš nekas nav bijis, respektiivi pilniig no 0 viss tika likts kopaa. Un shii “nepieieshana” pie diska ir gan priekshaa (Manitou R7) gan aizmuguree (Drosiger raamis).
Pirmā doma, kas ienāk prātā. Samazini trosītes garumu un viss būs štokos!
ai, neizlasīju, ka bremzes tiek saspiestas līdz galam. Tad noteikti pamaini speiserīšu izvietojumu.
vai tu vēlies sacīt, ka ir kaut kādi dažādi v-brake/cantilever viena-puļķa-no-otra-attālumu standarti?
es esmu novērojis, ka šie attēlumi mēdz būt dažādi, bet nekad nebiju iedomājies, ka tie varētu būt kaut kādi vairāki standarti, nevis neprecizitātes.
Vispirms pastiishos taas shaibas vai ir pareizas. Jo ja teiktu, ka pulkju attaalums ir pie vainas, tad diezvai arii aizmuguree buutu taads pats efekts. Aiz ko es sliecos, ka tomeer ar v-breikiem, puljkjiem viss ok, vieniig kluchu tupeles nav pareiz saliktas. Doshu zinju, vai tas tieshaam taa ir vai nav.