XC.lv MTB Kalendārs

Labdien,

jūsu uzmanībai ir izveidots jaunais kalendārs un tur jau es paspēju ievadīt dažas sacensības.

Kas jauns? Nu principā divas lietas:

1. member+, Loc.Auth grupām ir tiesības papildināt un mainīt kalendāru.
  2. katrs lietotājs var atzīmēt kalendārā sevis interesējošās sacensības (tabulas kreisajā kolonnā). Tas tāds, eksperiments.

Kas nestrādā:

1. Pievienotās saites pagaidām netiek attēlotas
  2. Nav vēl iespējams filtrēt un meklēt kalendārā.

Man tagad atskatoties uz visu šo, nākas mazliet pasmaidīt, jo Kalendārs ir pārdzīvojis visus evolūcijas pakāpienus. Tas ir bijis gan HTML formā, gan TXT failā, gan (publiskā) XML failā, un tagad beidzot datubāzē. Katrā no pakāpieniem ieguldīts zināms darbs (effort), žēl tikai, ka nebija klienta, kurš par to visu samaksātu. :)

Grey - maza kļūda pie Sportlat posma apkārt Burtnieku ezeram,starts/finišs Vecatē,Valmieras rajons(Burtnieku novads tagad).
laikam samuldēju par Burtnieku novadu…novads ir ,bet kāds tagad nosaukums jāmeklē Latvijas jaunais teritoriālais sadalījmums.

Varētu pievienot arī ELION posmus,tad tā aina būtu patiesāka.

Kolonnu biju ieraudzījis, un arī novērtēju iespēju saķeksēt.

Ierosinājums bija par to, ka ja foruma dalībnieki tos ķekšus tur liks, tad varbūt kaut kur varētu redzēt statistiku par to kuri braucieni dabūjuši visvairāk (cik daudz) ķekšus…

FORŠI UZTAISĪTS, PALDIES! škiet starp 3. un 5. sebu nav 4. pa vidu.

Un kas tad ir 19.jūlijā?

Int, jebkurš member+ drīkst papildināt, labot kalendāru.

Vai var starp X un Datuma kolonnām ievietot ari nedēļas dienas saīsinājumu? Biežākie jau butu Se un Sv. Tomēr vēl pārskatāmāk.

Kāds gadījumā nezina kad ir Vienības brauciens?

Ja nemaldos tad bija nākamā dienā pēc Sportlata sējas posma. Man šķiet ka tas sanāk 6. septembris…

Labi,izdevās pievienot Elionu un vēl dažus latvijas pārstāvju iecienītus pasākumus.

Kaspers1199, Vienības brauciens vienmēr ir noticis pirmajā septembra svētdienā, tas šogad iekrīt 6 septembrī.

Paldies Int. Sezona vēl nav sākusies, bet izskatās iespaidīgi. ;)

kalendara labosana, papildinasana utt. lieliska!

galvenais, lai visam kalendaram pietiek $.
gan braucejiem, gan organizetajiem.

Grey, būtu forši, ja paliktu arī XML formāts.
Ja reiz saturs glabājas datubāzē, tad tam nebūtu jābūt ļoti sarežģīti. :)

XML eksports būs.

Eduard, paskaties, iekš “Mans kalendārs” es pieliku to kolonnu ar dienas nosaukumu. Ja godīgi, man tā šķiet lieka, vismaz priekš visas sezonas kalendāra, bet varbūt citi domā savādāk.

[quote=Grey]XML eksports būs.

Eduard, paskaties, iekš “Mans kalendārs” es pieliku to kolonnu ar dienas nosaukumu. Ja godīgi, man tā šķiet lieka, vismaz priekš visas sezonas kalendāra, bet varbūt citi domā savādāk.[/quote]
Es arī piekrītu Eduardam, man pašam pāgājušās sezonas kalendārā arī bija: se un sve, un situācijā kad no brīvdienām tikai vienā dienā ir mači, ērtāk saplānot, jo nav papildus jārēķina vai jāskatās kalendārā, kas tā būs par dienu.

Man arī savā kalendārā ir klāt dienu nosaukumi,tas palīdz plānot,kā arī gadījumos kad ir brīvdienas nedēļas vidū.

Piedod, Anderson, bet nākamā sezona man būs tikai 2, tā kā es īsti tādas lietas vēl nezinu

Pieliku klāt arī trakākos igauņus- Tour de Rouge un Haanja 100/150