jūsu uzmanībai ir izveidots jaunais kalendārs un tur jau es paspēju ievadīt dažas sacensības.
Kas jauns? Nu principā divas lietas:
member+, Loc.Auth grupām ir tiesības papildināt un mainīt kalendāru.
katrs lietotājs var atzīmēt kalendārā sevis interesējošās sacensības (tabulas kreisajā kolonnā). Tas tāds, eksperiments.
Kas nestrādā:
Pievienotās saites pagaidām netiek attēlotas
Nav vēl iespējams filtrēt un meklēt kalendārā.
Man tagad atskatoties uz visu šo, nākas mazliet pasmaidīt, jo Kalendārs ir pārdzīvojis visus evolūcijas pakāpienus. Tas ir bijis gan HTML formā, gan TXT failā, gan (publiskā) XML failā, un tagad beidzot datubāzē. Katrā no pakāpieniem ieguldīts zināms darbs (effort), žēl tikai, ka nebija klienta, kurš par to visu samaksātu. :)
Grey - maza kļūda pie Sportlat posma apkārt Burtnieku ezeram,starts/finišs Vecatē,Valmieras rajons(Burtnieku novads tagad).
laikam samuldēju par Burtnieku novadu…novads ir ,bet kāds tagad nosaukums jāmeklē Latvijas jaunais teritoriālais sadalījmums.
Kolonnu biju ieraudzījis, un arī novērtēju iespēju saķeksēt.
Ierosinājums bija par to, ka ja foruma dalībnieki tos ķekšus tur liks, tad varbūt kaut kur varētu redzēt statistiku par to kuri braucieni dabūjuši visvairāk (cik daudz) ķekšus…
Eduard, paskaties, iekš “Mans kalendārs” es pieliku to kolonnu ar dienas nosaukumu. Ja godīgi, man tā šķiet lieka, vismaz priekš visas sezonas kalendāra, bet varbūt citi domā savādāk.
Eduard, paskaties, iekš “Mans kalendārs” es pieliku to kolonnu ar dienas nosaukumu. Ja godīgi, man tā šķiet lieka, vismaz priekš visas sezonas kalendāra, bet varbūt citi domā savādāk.[/quote]
Es arī piekrītu Eduardam, man pašam pāgājušās sezonas kalendārā arī bija: se un sve, un situācijā kad no brīvdienām tikai vienā dienā ir mači, ērtāk saplānot, jo nav papildus jārēķina vai jāskatās kalendārā, kas tā būs par dienu.