taa kaa man ir slinkums rakaaties pa apache.logiem, luudzu, sheit pieteikties tos daliibniekus, kuri meedz lasiit XC.lv caur mobilo taalruni, smartphone vai pda.
Modeli noraadiit nav obligaati.
Nu tas būtu ļoti jauki, jo pēc izmaiņām iekš xc.lv (kad augša jeb galviņa paliek uz vietas) man iekš Opera priekš WM ir diezgan problemātiski lasīt jo paliek tikai viena rinda lasīšanai… Jau iepriekš pateicos :)
Lietoju šķiet OPERA priekš Symbian (tobish SoEric…).
Viss saskatāms , salasāms, un pat posti rakstās ar visām garumzīmēm.
Ja vēl būtu iespēja nelādēt iekšā visas bildes (tici man, Trek, X-sports u.c. reklāmas mēs jau no galvas zinām :) ) un ietaupīt laiku + maksu par datu pārraidi (jo visi tie KB sakrājas MB un GB :) )
Nu tu gudrinieks…:) Čakaris katru reizi ejo xc.lv ķeksēt ka negribas bildes…
Ja wap lapa, tad Wap lapa - kā piemēram draugiem.lv - īsi in kodoligi, nekā lieka…
Doma patīk, dēļ lapas uzbūves biju atteicies lietot savu Motorola + Opera, bet šādā izskatā varētu arī lietot, un ja rakstos varētu ignorēt baneru rādīšanu, būtu labāk.
Par to, kaa virzaas darbi var apluukot http://www.xc.lv/mobile/[/quote]
Forši, bet tikai ne tādās krāsās… saprotu, ka subjektīvi, bet kaut kā tas zaļais uz melnā ne pārāk.
Taa baigi nevelku tajaas telefonu un kompju tehnologijaas, vakar meeginaaju ieluukoties ar Nokia 5500 (taa laikam saucaas) , tieshi caur wap.xc.lv- pasaakums neveikls, vismaz saliidzinoshi ar “esports”- ilgi laadeejas, datu apjoms arii paliels katraa ielaades rezizee, varbuut wapa versijaa var izmest kaut kaadus mega fontus vai veel kaut ko, jo telefonaa jau buutiski tik infu palasiities, nevis megapukjes veerot ;) Ja iet taa kaa normaalajaa i-neta lapaa (iisti nesaprotu, bet man tamajaa telefonaa ir viena webproga tieši caur kuru waps kustaas, otra “internetam normaalajam” ), tad viss notiek briinišķigi ;)
Lūdzu, jūsu vērtējumu par informācijas izkārtojumu, fontu lielumiem un krāsām.
Tamburin, tādas adreses wap.xc.lv nemaz nav. Ir tikai http://www.xc.lv/mobile . Ar wap programmām to skatīties nevajag, jo tas nav WML dokuments, bet XHTML Basic, tātad atvērsies normālā pārlūkprogrammā.
Esports ir pietiekami vienkārši visu uztaisījis, bet es negribēju iet to ceļu, jo 1) WML1 ir novecojis, 2) W3C relatīvi nesen publicēja savu standartu “mobilajam” webam 3) gribējās pamēģināt piešķirt informācijai semantiku. Varbūt x-f kaut ko nokritizēs, bet man liekas, vienīgais, kur es grēkoju ir