X-Sports

Ļoti sakarīgs veikals un vīri, kas tur strādā. Visādā ziņā par attieksmi nevar sūdzēties. Pēc piecu baļļu skalas liktu stabilu četrinieku.

www.xsports.lv

Ļoti švaks serviss, diemžēl. 8(

serviss švaks, bet daļas un atlaides uuuuuuuu tas man patīk! :P

nu labi labi bet nododiet to zinju vinjam!!! jautajums vai vinjsh kadreiz ir vispar tur riteni remontejis? cik zinu tad xsports veikalu tiklaa ir vienigaa specializeeta Fox dakshu un hayes bremzhu remontvieta. vienigajiem ir rezerves daljas utt

taa nav. abas shiis markas remonteeju arii es, daljas pieejamas, ja vien taas ir Xsportaa,no hayes daudzkas man ir uz vietas.

Kur Tu fubar remontē, ja nav noslēpums?

kartejais pagrides meistars kam tikai pasham liekas kad mak Fox un Hayes remontet. Labu veiksmi

pieņēmums - Fubar bija redzejis un “līdis iekšā” fox amortizatoriem pirms tos oficiali sāka izplatīt un remontēt Latvijā. tātad varetu būt kaut ko apguvis pirms Speķa brauciena uz kursiem. Tā ka nevajag, Ivo, tekstus par “kārtējiem pagrīdes meistariem”. Fubar jau neteica ka viņš ir oficiālais servismens :) Opeli tak arī var labot ne tikai 2 vietās Rīgā.
bet ja par topiku FOX amīši, tad man dikti patīk kā strādā tie aparāti, lai gan ir parastākais no visa piedāvājuma. manta nav lēta, arī serviss un rezerves daļas, bet x-sports ir elastīgs arī šajā jautājumā ;)

[quote=Baltais]pieņēmums - Fubar bija redzejis un “līdis iekšā” fox amortizatoriem pirms tos oficiali sāka izplatīt un remontēt Latvijā. tātad varetu būt kaut ko apguvis pirms Speķa brauciena uz kursiem. Tā ka nevajag, Ivo, tekstus par “kārtējiem pagrīdes meistariem”. Fubar jau neteica ka viņš ir oficiālais servismens :) Opeli tak arī var labot ne tikai 2 vietās Rīgā.
bet ja par topiku FOX amīši, tad man dikti patīk kā strādā tie aparāti, lai gan ir parastākais no visa piedāvājuma. manta nav lēta, arī serviss un rezerves daļas, bet x-sports ir elastīgs arī šajā jautājumā ;)[/quote]
lab kada starpiba ko resnais taisa vai ko ne bet fakts paliek fakts kad par tam lietam droshi vien zin vinjsh vislabak bet atgriezhoties pie temas par servisu? kaa tad Look gudreniek tu zini ka swaks? esi remontejis vai resnais tewi pasutija d**** tapec uzreiz swaks?:DDDD

X-sportaa attieksme laba, detaljas labas. Cenjiks protams adekvaats.

2 LOOK: Lai izvairītos no šādiem asumiem, un arī šo forumu nepārvērstu par mēslaini, nevajadzētu mētāties ar šādiem neargumentētiem apgalvojumiem,- tad jau labāk paklusēt vispār.

par to jau iet runa kaa bez kaut kadiem pamatojumiem sak d****. dod realu piemeru un tad jau atradisies vainigais

Look to rakstija pirms 2 gadiem :)
nezinu kaadaa sakaraa.

bet resanis i nemirstosha vertiba:DDD

nee nu atradaas mudaks. pareizi Baltais pienjem, es ar Fox un Hayes saaku njemties pirms veel Xsporta viedajaas galvaas vispaar dzima ideja shamos paarstaaveet. ja nezini, ta ned***
liekaas taa ne tikai man, bet arii visiem tiem, kas uz manu pagriidi nes savas mantas remonteet.

Labais: megadog@one.lv

manuprāt ja bodenieks kas ir Daugavmalā atrastos bikiņ draudzīgākā vietā,jo nezinātājiem vnk grūti to atrast pārdevējiem diez vai nāktos urbināt degunus un dažkārt nīkt bezdarbībā…katrā ziņā sortiments ir oki doki,cenas plus mīnus okey…savukārt MEGA SPECAM SPEĶA k-gam tikai uzslavas,izkodis veļlukus līdz niansei un domāju, ka viens no labākajiem kas remontē richukus…RESPECT…;)

hehe nē nu te smieklīga tēma panesusies… varbūt iesākumā vajadzētu iepazīties ar cilvēku un viņa darbu, un tad likt virsū? pie mums jau pieņemts viss no otra gala, bet par fubara profesionalitāti gan tie, kas viņa remontējušies, nešaubās. nu interesanti, kā vēl iespējams salīdzinoši mazā tirgū nopelnīt popularitāti… laikam jau ar līkām rokām un greizu aci…

Domā ka gadu veca tēma ir smagi aktuāla b-bein?