a kapēc gan nepierezervēt? un pēcāk nep**st pārdevējām prātu, bet vienkārši atnakt un savākt preci…
Par, Tevi, slikti nedomāšu, ja dzīvē govi būsi redzējis. :)
tā prece kas ir katalogā uz vietas mēdz arī nebūt,tāpēc ir jāzvana pirms ko pasūti
Ierastā vietējo i-veikalu prakse ir - pasūti un gaidi, kad tev atzvanīs (parasti pāris darba stundu laikā) un pateiks, ka prece ir vai nav, kad būs utt.
a kapēc gan nepierezervēt? un pēcāk nep**st pārdevējām prātu, bet vienkārši atnakt un savākt preci…[/quote]
a, kāpēc neaiziet uz veikalu, neaptaustīt pieņemsim 7 ķiveres, pielaikot, parunat ar pardevejiem un nokaulēt 10%?
a kapēc gan nepierezervēt? un pēcāk nep**st pārdevējām prātu, bet vienkārši atnakt un savākt preci…[/quote]
a, kāpēc neaiziet uz veikalu, neaptaustīt pieņemsim 7 ķiveres, pielaikot, parunat ar pardevejiem un nokaulēt 10%?[/quote]
Laikam esi meistars uz kaulēšanos. Man pagājušogadu vajadzēja vienu detaļu, nebija laika sūtīt un aizgāju uz veloveikalu kad (pieklājīgi) pajautāju atlaidi saņēmu atbildi, ka esmu bezmazvai pēdējais lohs un ko es iedomājoties, ka šiem bezpeļņas organizācija.
[quote=six6]
a, kāpēc neaiziet uz veikalu, neaptaustīt pieņemsim 7 ķiveres, pielaikot, parunat ar pardevejiem un nokaulēt 10%?[/quote]
kāpēc man nedarīt tā, kā man ir ērtāk?