www.dinottelighting.com

Varbūt kādam noder:

Subj. ir specializēts interneta veikals, kurš tirgo tikai velo lampiņas. Bezmaksas piegāde uz Latviju (tas ir, produkta cena ir tāda pati, kā vietējiem amerikāņiem). Lampiņa uz Latviju atlidoja 4 dienās.

Ja lampiņas maksā tādu naudu, tad nav brīnums, ka piegāde bezmaksas :)

Black tak ir gaismu eksperts ;)

Paldies, black, man noderēja.

Iegādājos no viņiem Dual-200 gaismas vakardienas-šodienas 12/24h sacensībām. Iepriekš nebija iespējas doties testa braucienā, tāpēc tās tika testētas uzreiz kaujas apstākļos. Gaismas ir tiešām ļoti labas (cena jau arī nav mazā) – spožas, vieglas, mazas, smukas. Vakar pat saņēmu uzslavu par tām no kāda pa priekšu braucoša dalībnieka vēl vairākus metrus iepriekš pirms biju ticis viņam blakus, lai apdzītu. :)

Dinotte Lighting ir tiešām ļoti laba klientu apkalpošanas nodaļa.
Pirms pieņēmu galīgo lēmumu, nosūtīju viņiem meilu ar dažiem jautājumiem. Biju jau sagatavojies, ka uz atbildi būs jāgaida diennakti kā parasti, kad sanāk darīšana ar ASV veikaliem, taču saņēmu to pēc kādām 10 minūtēm un tā bija ļoti sakarīga.
Jautāju, kādu lēcu izvēlēties otrai lampiņai – ņemt parasto vai platleņķa (“flood” gaismai). “Rob” atbildēja, ka standarta lēca ir labāka, lai labāk ņemu abas tādas. Tas pat nekas, ka gaismiņa ar platleņķa lēcu ir par $5 dārgāka.
Pēc pusstundas veicu pirkumu un dažas minūtes pēc tā saņēmu otru meilu no tā paša “Rob”, kurā viņš raksta, ka ir pamanījis manu pasūtījumu un pievienos tam komentāru, lai paciņā ieliek arī platleņķa lēcu bez maksas. Taču lai esmu uzmanīgs, ja pats to mainīšu.
Tā ir klientu apkalpošanas attieksme, kas liek atgriezties. :)

Paciņu saņēmu pēc 4 dienām. Bija gan jāmaksā par šipingu, bet nekas liels – $10.

un ka tā platleņķa lēca? ir vajadzīga vai pietiek ar standarta?

Vēl nezinu, tā kā pasūtīju pēdējā brīdī, tad nebija laika vispār gaismas iepriekš pamēģināt.
Vakar pabraukājot pāris stundas ar vienu lukturīgi uz stūres un otru uz ķiveres, man likās, ka neko vairāk arī nevar vēlēties. Tas stars beidzas kā punkts, bet ne tā, ka apgaismotu tikai vienu spožu punktu – tas ir pietiekami plašs. Turklāt, ja vienu lampiņu pieliek pie ķiveres, tad jau arī daudz vienkāršāk tēmēt uz turieni, kur tas interesē un ir svarīgāk. Gaismas pietika. Nejutu vajadzību redzēt sānos vairāk. (Protams, daudzus apļus riņķojot pa trasi, tā jau tāpat bija pietiekami labi zināma.)
Vēlāk vasarā ganjauka pamēģināšu, kā ir ar platleņķa lēcu, bet pagaidām saku, ka mierīgi var labi braukt arī ar divām standarta.

Gribētos uzzināt lietotāja viedokli vai ar vienu 200L braukšanai pa neapgaismotu šoseju pietiktu? Un kā sanāca ar ievedmuitu/ nodokļiem?

Ja runa iet par Latvijas ceļiem, tad ar vienu 200L pietiks vienai nepilnai reizei.

Riteņbraucēj, Tu domā 200L no Pro Series (ar AA baterijām) vai no Endurance Series (ar Li-Ion akumulatoriem)?

Domāju, ka braukšanai pa šoseju gaismas pietiks, tikai nezinu, cik ilgi darbojas, ja izmanto AA baterijas.

Man ir Dual-200, un ir gadījies braukt pa šoseju ar vienu gaismu no divām.
Kādā vasaras piektdienas vakarā izdomāju aizbraukt uz Saulkrastiem nopeldēties, un atpakaļceļā (jau pēc pusnakts) paliku ar vienu lampu, jo iepriekš biju braukājis un aizmirsis uzlādēt akumulatorus. Gaismas tiešām pietika, tā ir spoža, un stars – labs. Uz šosejas jau arī nav īpaši daudz, ko redzēt, un brauc lielākoties taisni. Pa meža ceļiem un taciņām gan ļoti noder arī otra lampiņa, ko likt pie ķiveres.

Ja pirksi Endurance Series lampiņu, tad gan to Tev pārdos ar diviem akumulatoriem, tāpēc braukšanas ilgums nebūs šķērslis.

Muita un PVN bija jāmaksā. Tik un tā nenožēloju. :)
Pieskaiti cenai 18 un vēl dažus procentus.

biju domājis ar Li akumulatoriem. Man nepatīk lādējamās AA baterijas. Nedauadz apbēdina nodokļu jautājums. Skatījos arī AY UP- Roadie kit- no Lielbritānijas sūtot sanāk lētāk kā 200L Li-jon.
http://www.ayup.com.au/uk-shop-kits.html

īsti nesapratu par nepilno reizi. Man lēni pielec, varbūt precizēsi?

iepirku L400. ļoti labi. gaisma pietiek mežam pilnīgi, pa šoseju pietiek ar pusi no jaudas, respektīvi 200 lumeniem, kas ir 200L modeļu “jauda”.

Vispār pa tumsu braukt ir īpatnēji ar visu apgaismojumu - sajūta kā cilvēkam-starmetim (lietoju uz ķiveres) :) Pazīstamās takas šķiet garākas un sanāca arī nogriezties netur…

Bet palielam mērķi pagarināt velosezonu esmu pilnīgi sasniedzis.