www.cycle-clothing.co.uk

vai ir kāds pircis kaut ko no šī veikala?
www.cycle-clothing.co.uk
kādas atsauksmes, interesē arī preču kvalitāte.

izskatās draudzīgas cenas un… neraksturīgi priekš co.uk - mazliet dīvaina anglene… kāds varbūt pa tiešo no eastern countries administrē veikalu ;) jauki, ka arī paypal maksājuma iespēja (automātiski apdrošināti pirkumi, pie tam iekš EU)

hm… izskatās sasodīti labs, tai skaitā flat rate piegādes. pačekoju forumus - atsauksmju nav daudz, bet labas. pasūtīju… kad atnāks - ziņošu.

saņēmu pirkumu. iegādājos bikses garās tipa siltās, “miliču” tipa jaku (jersey) garām rokām un ziemas “zeķes” pa virsu velokurpēm.

Piegāde vilkās diezgan ilgi, bet nu viss ir kārtībā. Piegāde uz pasta nodaļu. Kvalitāte ir ok, materiāli nav high-tech vai “gudrie” vai windstoper utml.

Bikses - ir ok, iekšā ir mikroflīša kārtiņa, par siltām es nesauktu. Domāju, ka ar garajām apenēm būs ok. Katrā ziņā cenas/ieguvuma proporcija ir ļoti laba.

Jersey - materiāls pietiekami elpojošs, apdare ok, vienīgi šķiet nenormāli staipīgs - kā zeķubikses, bet, protams, audums ir biezāks. Parmazu nebūs nevienam. :)

Par “zeķēm” pagaidām nekomentēšu - nav bi’jusi pieredze iepriekš, līdz ar to nezinu, ko sagaidīt. braucis vēl neesmu.

Kopsavilkums - pirkt var, bet ja plānojiet iegādāties primārās kārtīgas velodrēbes, tad es tomēr ieteiktu pirkt pa dārgo. šīs ir ok un saimniecībā noderēs.

nu esmu bikses notestējis arī mīnusos. Ar garajām sporta apenēm apakšā ir ļoti ok.

Fusio, kas tās par apenēm un kur var nopirkt?

Aizej uz Sportlat veikalu (pie Deglava tilta) - var iepirkt visvisādas garās īsās, apenes un apakškreklus. Es šogad nopirku garās apenes -priekšējā puses starām ar vēja aizsargājošu materiālu. Super - pat šodien pie +2 grādiem apenes + garās velo bikses - pilnīgi pietika.
Lai nelobētu Sportlatu tikai, tad arī Sportlandā šo to var atrast no apakšveļas.

[quote=raiter]Aizej uz Sportlat veikalu (pie Deglava tilta) - var iepirkt visvisādas garās īsās, apenes un apakškreklus. Es šogad nopirku garās apenes -priekšējā puses starām ar vēja aizsargājošu materiālu. Super - pat šodien pie +2 grādiem apenes + garās velo bikses - pilnīgi pietika.
Lai nelobētu Sportlatu tikai, tad arī Sportlandā šo to var atrast no apakšveļas.[/quote]
man šķiet katrā sporta bodē šobrīd šīs mantas ir ik uziet.firmas kas visvairāk iegulda mārketingā…Craft,Odlo ir arī citas un praktiski visiem velodrēbju ražotājiem ir apakšveļas kolekcija.Materiāli ļoti līdzīgi visiem šuvējiem…Poļu un Čehu izstrādājumi lētāki.

es pats pirku liekas ka 100% sportā NORTHLAND garo apakšveļu. taisīta viņa kā noprotu ir slēpotājiem, kop-ā samaksāju padsmit latus - ir ok. Kā cello rakstīja - šādas lietas principā ir katra sporta bodē un palielam kļūdīties nevar - galvenais lai tā ir sporta apakšveļa, nevis parastā tipa kokvilnas, kas uzsūc un tura mitrumu. ja ir vēja aizrargājošas - ir vērts maksāt vairāk.

kur var šādu sejas masku nopirkt? →

Paldies :)

PS sportlata biju un silto apaksvelu nopirku, bet nu lidz padsmit latiem bija loti talu, kopa samaksaju pie 50, bet tas nu ta :)

sejas maska šāda ir @ zzk. vakar man rādīja.

btw, ja kāds grib pasūtītn no cycle-clothing, viņi atsūtīja promo kodu 20% atlaidei EMAILPRONOV

ceru, ka noderēs.

PS. miliču tipa (atstarojoši zaļa) jersey tur nepērciet! pārējais ir ok

Tādas maskas ir Ceļotājā!
www.celotajs.com
Btw…zīmols nav mūsu, bet made in Latvia!
ōd

a kas vainas zaļajam kreklam? - kā reiz biju tādu noskatījis un jau gatavojos pasuutiit…

1.sūdīgs materiāls - kā neilona zeķubikse, tikai biezāks. līdz ar to nenormāli staipīgs - galīgi ne kā normāla velodrēbe
2. pirms pāris dienām mīnusos izbraucu un biju to uzvilcis kā starpslāni. kaut kā sanāca nosalt, šķiet tāpēc, ka tas zaļais kaut kā neriktīgi elpo - tipa uzkrāj sviedrus. braucot bez zaļā līdzīgos apstākļos viss bija ok.

nu droši vien tad arī ļoti labu nopirki un tā ilgi un labi kalpos. :)

es savukārt par sporta veļu parasto un veikalu parasto rakstīju.

bet jebkurā gadījumā tādas mantas dārgas liekas tikai līdz brīdim, kad sāc lietot un izjūti ieguvumu.

var dabūt šādas:
face:

un full face:

un šādas:

+/- Ls 10

Sejas maskai vajag mutes vietā izgriezumu, jo kad tā ir sausa, tad ir ok, bet kad to saelpo, un tā ir mitra, tad vairs nav labi un patīkami.