Ir ari shads, shis tas no -karstajiem- piedavajumiem gadaas njam-njam.
Par piegadi - www.lbss.de - pagaidaam, ka saprotu, piegade uz LV 1x menesii, velams ieklauties pirms, jo pretejagadijumaa jagaida nakosha reiz.
Ir ari shads, shis tas no -karstajiem- piedavajumiem gadaas njam-njam.
Par piegadi - www.lbss.de - pagaidaam, ka saprotu, piegade uz LV 1x menesii, velams ieklauties pirms, jo pretejagadijumaa jagaida nakosha reiz.
Nu UPS un parastais pasts ari existee, BET LBSS 2x letaks, tagad izskatas, ka biezhak pievedumi. ;-)
Kāds kaut ko nedomā tuvākajā laikā sūtīt no www.actionsports.de?
Varētu samesties kopā, lai lētāk.
Es shodien vai riit dakshu suutiishu.
Riit suutu!!!
Ja kaadu interesee tad afigenna aatri piesakaas!!!
Animal: Vēlos pievienoties, iemet aci pastkastē.
Vai tagad kāds netaisās ko sūtīt, varam samesties lai piegāde lētāk!
Es sev steidzami sūtīšu vairākas lietas, tādēļ ja kādam ko vajag, dodiet ziņu.
kopā sanāk lētāk piegāde :)
maija beigaas startees suutiijums. pagaidaam celja izdevumi 9 ls no ccilveeka, buus vairaak suutiitaaji, buuz mazaaka summa.
piesakaas uz megadog@one.lv vai 6565222 vai PM Rotosaa.
informaacijai:
bankas komisijas maksa 4.3 %
kurss: Latvijas bankas.
kas tad taa par bankas komisijas maksu 4.3% ??? Pirmo reizi dzirdu, ka bankas njem tik augstas komisijas par iepirkumiem ineta… saprotu par paarvedumu 15 Ls, atm disruberesment fee, purchase fee - nu parasti 0.02% /??
Tad neko summa sanaak - 4.3% - taa tak buutu izspieshana!?
jaa tieshi izspieshana, man parex paskaidroja, ka taa ir Visa International noteiktaa komisijas maksa.
neko dariit, kaa kuces grib, tik arii iekasee :(
ak jaa kaa garnejums uz tortes veel arii pasha Parex komisija -0.5% par pirkumu.
shaada situaacija ar 4.3+0.5 man bija peerkot no CRC nesen.
nu nomaini banku… ko lai saka!! Es nekad dziivee neko taadu neesmu maksaajis un arii nemaksaashu… kas Tev par karti? Krediitkarte? Kaada? Kaa saucas komisijas maksa?
Pilniigi neticami, ka kaut kas taads noteik 21. gadsimtaa :D :D
Iesaku palasiit informaaciju par bankaam un to procentiem, jo man jau skjiet, ka Tevi tur dzilji uzmet!! ;)
Turaas un lai uzvar taisniiba!!
karte Visa Classic. nez vai tas ir saistiits ar konkreeto banku, jo pirms tam arii bija liidziiigi mistiski uzcenojumi ar choma karti (arii CRC, jo no Actionsports pagaidaam nav suutits)
cilveeks no bankas man teica, ka to dara tajaa galaa un tas ir saistiits ar kaartiibu, kaa tiek veikti maksaajumi ar Visa karteem peec Visa international noteikumiem. ja maksaatu maarcinjaas, nekas taads nebuutu (attieciigi AS gadiijumaa eiro) bet taa laupiishana iesleedzas tad, kad nepiecieshams veikt konvertaaciju.
banku mainiit gan negribu.
nu atkal nesaprotu… uz konvertaaciju var zaudeet maksimums paaris latinjus, pat reizeem lats nesanaak - attieciigi bankas noteiktais kurss ne vienmeer ir labaakais… un jaa protams, iepeerkoties aarzemee ir veelams lai buutu vairaaki konti, katraa valuutaa!!
Savaadi, bet es nekad neesmu maksaajis neko tamliidziigu, jebgan esmu iepircies visaas pasaules malaas - USA, UK, Germany, Italy, Poland, China, Japan, Canada utt… nu nekad neesmu neko piemaksaaajis!!!
Zheel man juus… bet nu neko…
Ja kāds taisās sūtīt no actionsports.de, tad varētu samesties, lai piegāde būtu lētāka.
Taisos veikt pasūtījumu. Ja ir kāds interesents, piesakās līdz 21.07 ~ pusdienlaikam.
Nu man shodien arii ieradaas pirmaa krava ar detaljaam :)
Piegaadaaja ar UPS nepilnas nedeeljas laikaa, atveda uz darbu, lai gan biju noraadiijis maajas adresi, ieprieksh sazvanoties…
Par cenaam runaajot, reaali nesaprotu, kaapeec EU ietvaros mums LV ir taadas cenas, ka reaalais ietaupiijums ieskaitot suutiishanu ir 50% no kopeejaas summas, ja pirktu to visu LV populaaraakajos un lielaakajos veikalos :(
Jā, piekrītu, tur cenas cik esmu skatījies ir vienas no zemākajām arī salīdzinot ar citiem internetveikaliem. Ja vēl būtu sortiments lielāks… Piemērm, labprāt būtu pasūtījis šosejas kaseti, taču tur ir tiki 1 uz 10 zobratirm. Bet tā ietaupīt var daudz.
Lielāks sortiments ir šeit (http://www.bike-discount.de/?lg=en ),bet cenas tāda pašas kā actionsports.de
Piegāde izskatās lētāka, bet nav Eng. valodas, kā arī nezinu nevienu, kas ir kaut ko sūtījis, varbūt ir vērts pamēģināt!!!
tātad es nesteidzīgi organizēju vienu sūtījumu. pastāv protams opcija to darīt steidzīgi, ja kādam deg, bet tad pats steidzīgais sedz (pusi ja ir citu gribētāji, 3/4 ja nav tādu) no ceļa izdevumiem.
shēma: es visu nokārtoju, pārējie maksā par ceļu. naudu aizskaita uz manu kontu PIRMS sūtīšanas. preci saņem pie manis kad tā pienāk.