Gribēju painteresēties, vai 26" riepām visšaurākais izmērs ir 1" ?
Kur tik šauras riepiņas varētu dabūt? Man vajag divas vienādas, der arī lietotas (bet lai nejūk ārā:).
Gribēju painteresēties, vai 26" riepām visšaurākais izmērs ir 1" ?
Kur tik šauras riepiņas varētu dabūt? Man vajag divas vienādas, der arī lietotas (bet lai nejūk ārā:).
jaa 1" ir smalkaakaa, kas redzeeta. nevaru paliidzeet
A kam tev?
PS: pats domāju par tādu štelli, kā lai uz šosejnieka uzmountēt MTB/XC kaļosus. Lai pa ziemu varētu braukāties. Lai nav jāperk otrs braucāmais
Var dabūt ZZK Ulmaņa gatve, par 7-9 Ls gabalā. Tur ir arī Specialized 1,25, tām var pumpēt 7 atm.
Delfins - vai tad MTB un šosejas rumbu izmēri(platumi) ir vienādi? Un kā ar bremzēm…
A vot to nezinu, tāpēc arī prātoju (no velo-mehānikas īsti daudz arī nejēdzu)
Bet būtu feini, 2-in-1
“Ziemā bremzes nevajag”
“PS: pats domāju par tādu štelli, kā lai uz šosejnieka uzmountēt MTB/XC kaļosus”
Cik es zinu, šosejas standarta 28" aplokiem vienmēr ir bijušas 32 mm riepas. Collās tas sanāk 3,2/2,54=1,26" . Un ar visādiem protektoriem, arī traktorenes. Nepietiks? Ir vēl kas cits - pamēri sava šosejas rāmja klīrenci, cik plata MTB riepa tur ietu iekšā?
Šosejnieka pak. rumbas standarta platums ir 130 mm, baikam par kādu puscentimetru lielāks (laikam 135 mm). Zināms, ja baikam aizmugurē lieto šosejas ekscentru, tā asīte ieskrūvējas uzgrieznī tikai ar pašu galiņu…
A bet tās šaurākās riepas gan laikam esu redzējis… Iekš Gandra… skatījos, to li šosejnieka, bet tā kā pa lielu nedaudz… Uzrakstus gan aizmirsu paskatīties, muļķis tāc :( Laikam kaut kādas riktīgas XC (sliki, bez protektora)
PS: paldies par skaidrojumu :)
Vasarā nopirku ZZK (Purvciemā) riepas 26" x 1.25" saucās “TIOGA” - ļoti labi sliki. Ja nemaldos 8Ls gabalā. Var pumpēt 6 atmosfēras.
Nobraucu +/- 2800 km - kā jaunas.
Paldies par atsaucību!
Man vajag 1". Ieskriešu ZZK un Gandrā, un vēl šur tur. Atgādinu, ka man der arī lietotas, lai tikai nejūk ārā.
LIETOTU NAV ,BET IR DABŪJAMAS CONTINENTAL 1",JAUNAS JĀNOŅEM TIK NO RATIEM 10LS GAB.
IZSKATĀS IDENTISKAS KĀ ŠOSEJAS GRAND PRIX 3000 LAIKAM SAUCĀS(AR TO CIPARU VARU KĻŪDĪTIES),TIE KAS IR ŅĒMUŠI PIE ARKĀDIJA ŠOSEJNIECES TAD IDENTISKAS TIKAI 26".
ņeponel, ja šosejniekam 1.26" standrats, tad kāpēc uz MTB jāliek vēl šaurākas?
Delfīn, šosejniekam 1,26 (32 mm) varētu saukt par platāko standartu, kas normāli iet uz 28" sporta aploka. Parasti šosejā lieto 21-24 mm. Ja brauc pa gludu, var ņemt pat 19 mm riepu un sapumpēt to līdz 10-11 atm, lai no vientuļa akmentiņa uz gludā asfalta nedabūtu “snake bite”.
Paldies cello par info. Es zinu Continental ar brūnajiem bortiem (Arkādija iecienītā:), kas no 2004.g. sāka iznākt arī ar melniem bortiem. Riepas labas… bet es vēl pameklēšu lētākas. Jo der arī lietotas. Kam vajag? Ne jau parastai braukšanai…
Un es tomēr nesaprotu Delfīna vajadzību uzmontēt MTB kaļosus šosejai. Kāpēc tad pa ziemu nevar braukt ar pašu MTB? Katrā ziņā uzliekot baikam šosejas bremzītes, vai izdarot kādu citu manipulāciju ar tām bremzēm (tagad īsti neatceros), var uzlikt šosejas kaļosus. Bet otrādi - baika kaļosus šosejai uzdabūt būs diezgan pagrūti.
A negribās pirkt MTB/XC :) Tā jau vietas dzīvoklī nav…
a es biju pārliecināts ka delfīni ūdenī dzīvo:)),kļuda!
He vai tikai Ansis nav plaanojis pa ziemu pa dziivokli ar MTB ar ruljiem braukaaties. Nu un lai riepas neruuktu, vajag tievos slikus…
Kādam ir piedāvājumā šaurās slik riepas MTB aplokiem? Pieņemšu arī lietotas.
A vispār to šauro “desu” uz standarta MTB aploka var likt?
viks, 1" var likt un daudzi to arī dara. Tikai neaizmirsti arī par atbilstošām kamerām.
attiecīgi arī vajag šaurās kameras?
Jā, tieši tā.