Tas bija pirmaja apli?
Jā, pirmajā, tajos pauguros.
Ja ir liecinieki, vajag rakstit orgiem, lai liek bloku uz tadu sportistu un vietas vinam aplos
Šodien nervozs brauciens, priekšpēdējā aplī bija kritiens, kurā pašam arī nācās iekļūt, bet tiku cauri ar “astotniekiem”, jo biju viens no pēdējiem, kam nesanāca “sadzēsties” un apbraukt … pa vidam arī jutās nervozums …
Atvainojos tam vīram, kam k.kad priekšpēdējā vai apli iepriekš aizķēru stūri līkumā pie dīķa … tur, ja esi palicis grupas pakaļgalā ir jādod virsū, lai neatpaliktu pa to pašu trajektoriju ko visi, tāpēc var gadīties …
Vispār jau šosejas riteņbraukšanā kontakti nav nekas ārkārtējs, galvenais pēc tam netaisīt straujas kustības …
Lai visiem veselība! Braucam saprātīgi un skatamies uz priekšu … Veloapļi ir labākais, kas ir, lai trennētos visi, tāpēc zīmēšanās un rupjība (tas par to spārdīšanos) ir nosodāma …
Kopš kura laika vēlme “neatpalikt” dod tiesības līkumā “griezt iekšmalu”, mainīt trajektoriju vai braukt tā, ka notiek kontakts? Vēl jo vairāk treniņsacensību nevis kaut kāda sprinta finiša (kur tiešām var būt nepieciešama cīņa par pozīciju) laikā?
Par šādu rīcību vien Tevi vipsportā vairs pielaist nevajadzētu. Ja šoreiz paveicās neizraisīt sekas, citreiz tas, kuru “atvainojoties aizķersi”, tik veiksmīgs nebūs.
Es biju ar Hawaii formu. Ja kādas pretenzijas, tad ar lielāko prieku uzklausīšu.
Viņš sēdekļa augstumu pareizi noregulēt nemāk, bet tu viņam par kaut kādu trajektoriju stāsti- tukša laika tērēšana
Viņš sēdekļa augstumu pareizi noregulēt nemāk, bet tu viņam par kaut kādu trajektoriju stāsti- tukša laika tērēšana[/quote]
Viss kārtībā, vīrs saprotošs. Mēs jau izrunājām visuz
Par uzsēdes regulēšanu - izmantošu iespēju un parekalmēšu HawaiiExpress. Tur veic uzsēdes regulēšanu par saprātīgu naudiņu.
Biju otrajā zavalā, cilvēks laikam sajauca pagriezienu un aizbrauca strauji uz citu pusi, bet pa ceļam trāpījās mans priekšējais rāts. …
[quote=Priede94]Gaidu kādu video no šodienas! Jo, nezinu kas tieši notika, bet vai pēc kritiena tas džeks bija pelnījis, ka viņam sper pa galvu? O_o
Tās ir treniņveida sacensības un praktiski visi mēs tur esam amatieri un es teiksim rēķinos, ka tur nav notikt jebkas. Bet kam jānotiek lai pēc tam spārdītu citu kritušo?
Tā mēs popularizējam riteņbraukšanu? Šaubos vai tas džeks vēl gribēs kaut kur braukt…[/quote]
Kas tieši notika nav redzams, tikai sekas:
[video]https://youtu.be/nK0PrVt6kKw
Scandimotors?!?
Artūrs Ronis?
Kaut kas jauns…
Es Artūra vietā aizskaitītu kādu četrciparu skaitlīti cietušajam…
Artūrs Ronis - Latvijas "vadošās amatieru komandas " EVELO TEAM “policists”. Dabūsiet visi pa purnu !!!
Diplomātiskā neaizskaramība?
Lūdzu paskaidro
Diplomātiskā neaizskaramība?
Lūdzu paskaidro[/quote]
Trolling
Labāk uzmanies, ka nesatiecies ar Artūra spalvaino kāju …
Principā tiesai ar šo vajadzētu pietikt, tikai kāds ārsta slēdziens par galvas traumu jāsazīmē
Par kādu tūkstoti ir runa? Mūsu policija par tādiem gadījumiem vispār negrib lietu iesākt, nu, labākajā gadījumā 7€ sodu uzliek.