Nu ko, apsveicu ar sezonas pirmo sacīksti/treniņu.
Braucāt lēnāk nekā parasti, lai gan apļu skaits mazāks.
Kā arī guvu atziņu, ka man nepatīk vējš.
Pirmās šosejas sacensības bija pagājušo sestdien :)
Nu kam pagājušo sestdien a kam trešdien. Sestdien pirmo reizi izbraucu uz ričuka un pārdūru riepu. šodien viss normāli.:)
Paldies orgiem par posmu un paldies meitenēm, kuras tādā dzestrā vējā visus cītīgi sareģistrēja!
šodien traka gonka!
Nu, nu, pastāsti!
Jā, kad treniņu par gonku sāk uztvert tad tiešām traki!
Nu labi, labi aizmirsu piemetināt, tā ir treniņgonka. Tur kašķis pēc finiša bija. Man pašam pie finiša benķis noplīsa!:)))
Uzraksti kas noticis, pēc fb bildēm redzu ka ir bijis zavals. Treniņš ir treniņš, nav jāskrien.
Beidzot Aleksandrovs dabūja pa purnu, naturālā veidā nokautēts :). Pelnīti!!
Pirmajā posmā knapi izvairījos no zavala Aleksandrova dēļ, šajā posmā viņš nogāza džeku uz līdzenas vietas pirmajā aplī!
Mans priekšlikums būtu viņu/s izolēt no šīm treniņsacensībām - pārāk riskanti pārējiem dalībniekiem.
Pa feisu dabūja Aleksandrovs,…a ne klubs. Klubā parsvarā ir normāli džeki. ,…bet dabūja pa ģēlu,…sen brieda šāds konflikta risinājums.Kā ne gonka Biķeros tā visi sunī to tipu. Nu pārak agresīvi uzvedas grupas iekšienē,…taktiski jau pareizi dara,…bet ne pa tādu cenu.Žēl tehnika cieta…
Oho, pirmo reizi dzirdu šo gadu laikā kamēr vizinos, ka kāds sacensībās dabū pa purnu dēļ tizlas braukšanas :)
Gribētos dzirdēt slavenā Aleksandrova viedokli, bet ticu ka viņš šeit nepagrozās
Kāds varētu lūdzu pateikt kāds ir Facebook?
Mans ierosinājums iesniegt parakstītu iesniegumu organizātoriem par šī deģenerāta ( alesandrovs vai ka viņu tur ) nepielaišanu startiem. Tā būs drošāk daudziem, un gala rezutātā arī lētāk, jo čaļi jau brauc ar pieklājīgām tehnikām.
Vainu jāizolē viens frukts vai arī lēnā garā atbirs daudz vairāk, jo vienkārši neviens negribēs ziedot savu tehniku un veselību dēļ viena auna.
+1 par džeka pārmācīšanu.
Atbirs daudz vairāk tie iesācēji, kas tikai mācās braukt… Jo bonuss visam ir finišā dabūt pa zobiem :)
A ko Veloprofs nemaksā par DZ, ka nerādās finiša sarakstos!? (: bez numura tirinās pa trasi “gonkas laikā”?
DZ fiziski vakar veloaplos nevareja but jo vins ar mani kopeja trenina brauca pa Jelgavas soseju. Turas un veselojas kuri ir cietusi.
ok, my bad