Zin kā… laikam vilks uz vienu pusi. :))) Būs jāpapēta uz vietas kādi īsti tie kājas čipi izskatās.
Ir nopublicēts VIPSPORT VELOAPĻI 2. posmam pieteikto dalībnieku saraksts, kas kvalificējušies EthicSport pudelītei un Ls2.00 dalības maksai:
http://www.vipsport.lv/veloapli/index.php?reg=1
Protams, pietiekties varēs arī šodien uz vietas Biķerniekos sacensību centrā reģistratūrā par Ls3.00 sākot no plkst. 18:00
Uz tikšanos šodien Biķerniekos!
jau 3LVL.
Bija negaidīti labi. Paldies organizatoriem. Šoreiz iekūlos tur diezgan nejauši, bet ko darīšu nākamajās trešdienās - man vairs šaubu nav.
Paldies organizatoriem, bija forši.
Tiešam forši un vēl pudeli iedeva, kā reiz man vajadzēja jaunu ;)
Ljoti atvainojos, finishaa pateicu vienu rupju vardiņu, kad tā metene ar ričuku man izbrauca priekšā. Itkā jau pirms finiša čujs tāds bij, ka laikam izlīdīs. :))) Visādāk citādāk viss bija forši.
ļoti labi noorganizēti sači + visi dalībnieki draudzīgi un pieklājīgi. domājams, šis ir labākais etaps Rīgā, kur katru nedēļu varam trenēties braukšanai grupā, katrs pēc savām fiziskājām iespējām.
tur vajadzēja ne tikai vienu vārdu, ieklīdušas no malas pēc tam vēl trīsstāvīgiem mātes vārdiem tās ‘‘meitenes’’ rēja uz visiem riteņbraucējiem.
tur vajadzēja ne tikai vienu vārdu, ieklīdušas no malas pēc tam vēl trīsstāvīgiem mātes vārdiem tās ‘‘meitenes’’ rēja uz visiem riteņbraucējiem.[/quote]
piekrītu!
pirmajā posmā krūmos tika manīts fotogrāfs - kur bildes?
Vakardien arī bija meitene ar foto uz skrituļslidām ;)
tas no meitenes uz skrituļslidām ;)
Šo trešdien 18.07.2012 plkst. 19:00 Biķerniekos norisināsies VIPSPORT VELOAPĻU 3. posms.
Iepriekšējā pieteikšanās: http://www.vipsport.lv/veloapli/index.php?reg=1
Šoreiz ir sagaidāmi sekojoši jaunievedumi:
- Pie reģistratūras būs piejams pumpis ar universālo adapteri un šoreiz bez iespējām “pieaudzēt tam kājas”.
- Papildus tiks ieviests videofinišs un līdz ar to tiks izsniegti dalībnieku numuri, kuri būs jāstiprina pie krekla uz muguras labā pusē virs kabatas.
- Trasē būs viens braucējs ar nr. “30 km/h”, kurš pārvietosies ar šādu ātrumu un kura aizvēju varēs izmantot ikviens, kuru apmierina šāds pārvietošanās ātrums.
Vai lietus gadījumā sacensības notiks?
[quote=VIPSPORT]
3. Trasē būs viens braucējs ar nr. “30 km/h”, kurš pārvietosies ar šādu ātrumu un kura aizvēju varēs izmantot ikviens, kuru apmierina šāds pārvietošanās ātrums.[/quote]
Pacemaker :-)
[quote=VIPSPORT]
3. Trasē būs viens braucējs ar nr. “30 km/h”, kurš pārvietosies ar šādu ātrumu un kura aizvēju varēs izmantot ikviens, kuru apmierina šāds pārvietošanās ātrums.[/quote]
Varēja jau samaksāt Kasparam par 40Km/h, tauta būtu priecīga.
40 arī es varu pavilkt;)
Vot kad tikšu pie sava šosejnieka tad tik rullēšu 40+ bet pagaidām pabraukšos uz MTB 25-30 km/h :)))
Es arī plānoju ar savu MTB treniņa režīmā 30 km/h