Šādas lietas grūti ieteikt, jo uz katra no viņiem ir atšķirīgas izjūtas, savi plusi un mīnusi. Vienam patīk meita, otram kleita. Man piemēram ļoti patīk ruļļi, bet tomēr dažādu apsvērumu pēc lietoju Tacx swing.
3. jautrāk katrā ziņā mīties uz i-magic, bet tā jau cita cenu kategorija
[quote=mrlobber]
Starp citu, vai kāds tepat šos “virtuāli braucošos” velotrenažierus ir lietojis?[/quote]
Draugam bija,bet viņam nosvila galvenais procersors. Bet tā - bija interesanti mīties + bija jāgroza stūre, viss taka reālos šosejas mačos. Varēja likt treniņus un sacensības, žēl ,ka nebija nekas par MTB , bet laikam varot atsevišķus disksus nopirkt ar MTB.
nedaudz izdomas ar meklēšanas opciju, un ka zi ko mēs atrodam → http://www.xc.lv/mtb/forums/viewtopic.php?id=5405
es lietoju, jā!
ja ir, kāpis + zini ka būs dzelžaina apņemšanās mīt, tad iesaku pirkt, pretējā gadījumā tas ir par dārgu! pārējo var izlasīt manis norādītajā topicā.
veixmigu izvēli :)
Kādu laiku biju aimirsis par velo, bet ir atgriezusies vēlme pēc veloruļļa, bet ir viens lieles jautājums - kur latvijā viņu var nopirkt? Visur meklējām, arī zvanījām - neatradām… :(
nopirku rulli velobikeros (piedodiet bikesbaltic.com - pieredze ar latvju internetveikali man nav pozitīva)
Saakuma galigi nevareja notureties uz taa ruļļa bet ar laiku iemanījos un viss ir OK! Tikai vai visiem ir tā, ka uz ruļļa ātrumu sasniegt ir daudz grūtāk nekā uz ceļa?
Mazliet ne par tēmu, bet kur jūsu piedāvātajiem veloveltņiem var dabūt siksnas. Jūsu i-veikalā jau gadu paziņojums - drīzumā noliktavā[/quote]
velobiķeros šādas siksnas ir uz vietas.