Tā kā vecās bikses ir nokalpojušas, pienācis laiks iegādāties jaunas. Ir kādi labi ieteikumi (konkrēts ražotājs,modelis) no pieredzes? Vēlams ar ērtu un izturīgu “pamperu”.
Gadiem lietoju Endura šortus un šobrīd esmu ļoti apmierināts ar MT500 3/4 biksēm. Pietiekami ērti jau pie esošajām temperatūrām. Ērtākais polsterējums ar kādu esmu braucis.
Šosejai piemērotāka būs FS260 sērija.
Ja gribas neapspīlētus šortus, iesaku Singletrack vai jaunos Hummvee.
Visi Endura šorti meklējami te: http://velolietas.lv/lv/category/shorts/
Fusio! No kurienes ņemat preci? No ražotāja. Ļoti patīkamas cenas, nedaudz aizdomīgi zemas! :)
Paldies par linku.
Vai es pareizi saprotu ka http://velolietas.lv/lv/product/mens-hummvee-shorts/ velk uz kailas miesas ?
Tur ir divi šorti… tb “apakššorts” ar mīksto daļu un tad tie “virsšorti” ?
Kur viņus var apskatīt dabā ?
Redzēju apakšā to video, bet mans englišs ir pārāk vājš :)
Deryl, vai tad velošorti ar lencēm un pamperi virs 40Ls ir supercena?
… smieklīgi, ka velolietas.lv savās tabulās ievieto drazu :)
Neteicu, ka super-cena!
Tachu saliidzinot, mani intereseejoshos shortus (citi, ne tie, kas bija linkaa), ar preciizi taadiem pashiem CRC - cena juutami zemaaka! :) ~ -12%
Cenas kā cenas - dažādiem pārdevējiem ir dažāda pieeja cenu noteikšanai. Tāda ir mūsu.
Humvee šorti un vairums t.s. buggy šortu (arī Singletrack) sastāv no iekšējās daļas un ārējās. Iekšējā pa lielam ir likras šorti, ko var lietot arī atsevišķi, bet viņi pogājas ārējos šortos iekšā. Līdz ar to ir ērtāk braukt un kad iekšējie šorti nokalpo savu laiku, var nopirkt vietā citus. Hummvee šorti nāk komplektā ar iekšējiem šortiem, singletrack iekšējie šorti būtu jāpērk atsevišķi.
Internetveikalā piemērīt & aptaustīt preces īsti nevar. labā ziņa gan ir tāda,ka izmēra neatbilstības gadījumā bez ierunām mainām (tāpat, ja ir brāķis), bet pieredze liecina, ka preces atbilst izmēru tabulai un pircēju ekspektācijām.
Ja ir vēl jautājumi - lūdzu kontaktējieties ar velolietas.lv - mēs labprāt atbildam uz jautājumiem :) vai arī uz PM.
Droši vien nebūtu labi vispārīgu diskusiju par šortiem pārvērst par viena internetveikala diskusiju ar iespējamiem pircējiem, lai gan velolietām.lv protams būtu ko teikt! :)
SCOTT PRO velošorti, XL/L - Ls 25