Velosipēdu serviss (remonts) Siguldā

Ritenis niķojas (problēmas ar ātrumu pārslēdzēju), pašam abas rokas kreisās. Vai kāds nezin kādu sakarīgu velosipēda servisu vau meistaru Siguldā (vispār kāds ir Siguldā?)?

Heh, es ķimerējos pats vai vedu uz Rīgu, kad kas lielāks. Bija Burusports, bija Gandrs, vairs nav, bet braukt gribas.
Iespējams, ka pie mehāniķa var tikt tajā holandiešu velo bodītē (starp Valdemāra un Ausekļa ielu, pie stāvlaukuma), neesmu tur vēl bijis, taču pirms kāda laika manīju sludinājumu, ka viņi meklē cilvēku tādiem nolūkiem, varbūt ir atrasts.
Ar mazām cerībām var apjautāties Šokolādes Sport2000.

Paldies - mēģināšu pataujāt.

Patlaban vedu uz Rigas servisiem, bet 4 riteņu vadāšana stipri nerullē (ja neatradīšu neko Siguldā - būs vien jāvadā).

Zvani Artim 29704439.
Mehāniķis ir ar pieredzi, bet bez oficiāla servisa. Ar kvalitāti un darbu atbilstību klienta vēlmēm jābūt visam kārtībā, par izpildes termiņiem labāk noskaidrot pašam.

p.s. Tas ir uz vietas Siguldā dzīvošs Artis, kuru lūgšu nejaukt ar X-Sporta Arti. ;)

Blakus Tabaxam izkatās ka ar kaut ko dara.

Velosipēdus remontē “Reiņa trasē”, tas pats meistars reizēm esot arī holandiešu velosipēdu veikalā.

Nu tik talu visas zinjas ir pareizas, tikai meistars uz tiem visiem kantoriem esmu es vienspats - Artis!!! Kaa ir nopietnakas problemas, ta visi shie mekle mani rokaa!!! Tapec nepietiek laika panjemties ar kadu privato kundi. Tuvakaja laika esmu nolemis but neatkarigs un atvert savu veloapkopes vietu un apkalpot jusu velosus pa taisno nevis ar starpnieku palidzibu. Tatad nekautrejamies, pieredze ir un droshi zvanat, sarunasim izarstesim :)
29704439 ARTIS
Mazgashana
Pilna apkope
Reguleshana
Astotnieki
un tt.

Saremonteshu un apkopshu ari kadu vietejo MTB maratona komandu!!!

Darbalaiks nenormets, centishos palidzet ari brivdienaas!
29704439

Nu ta runajot par servisu Sigulda. Tagad esmu oficiali pieejams Sigulda Zinatnes iela 5 ‘‘a.r.t.veloserviss’’ apkopes, remonti, mazgashana un tt. piesakies laicigi jo sezona ir noslogota!!!
Artis t.29704439