velosipēda pirkšana sūtīšana

Vai var kāds lūdzu pastāstīt par velo sūtīšanu, piemēram šeit : https://www.bike-discount.de/en/buy/cube-aim-pro-blue-n-orange-652012
Cik tas ir droši un, cik izjauktā veidā tiek piegādāts? Vai pat spieķi jāsaspieķo pašam? Kādi knifi jāzina, vai izmaksu pieaugums- apdrošināšana un vēl kas?

Rēķinies ar sūtīšans maksu 50-100eur par velo. Ričuki parasti nāk jau salikti - noņēmti ir tikai rati un sagriezta stūre…līdz braukšanas stadijai visu var dabūt 10min laikā.
Droši … maksā ar Paypal un viss tev būs vēl papildus apdrosināts.

… un beigu galā izdevīgāk būs nopirkt tepat Fanā ar normālu garantijas servisu
https://www.fans.lv/veikals/velosipedi/ … ange-2018/

Negribu neko baigi teikt, bet nu man tas velo galīgi neizskatās 480 eiro vērts. Pat ne 420. Paskatoties, kas palicis citiem velo veikaliem, gandrīz jebkurā var atrast labāku piedāvājumu. Bet, nu, tas ir mans subjektīvais viedoklis. Varbūt kāds čurā karstu no Tourney slēdža uz 500 eiro velo.

Edit: paskatījos pats kārtīgi un sapratu, ka pa 500 eiro tagad lētie slēdži un Promax disku bremzes ir norma.

Bail jau Focusu te mest, jo Latvijā pa lielam cilvēki domā, ka viss, kas nav Merida, Cube, Trek vai Specialized, ir sūds.

http://veloatlaides.lv/lv/veikals//p-46761-focus_whistler_evo_29_27g_sudraba_matets_2018gada_modelis_x

Nu ja ielikts mega big sale un atlaide 11% :D

Puikas mieru, cilveks prasa padomu par procesu nevis par produktu!!!

Biju sūtījis velo no anglijas gadus 2 atpakaļ, atnāca lielā kastē, jāmāk pielikt vai iztaisnot stūri un uzlikt ratus. Piegāde ap 60e bija.

Ir iespēja ka kaut kas būs transportēšanas laikā pamīcīts, man tā bija, bet ārzemju veikali pretīmnākoši, remontējamā izmaksas atmaksā, arī ja kāda kosmētiska skramba, uztaisa atlaidi.

Sūtīt manuprāt jēga tikai ja gribi kaut ko ko pie mums nevar atrast. Par Cubiem te jau minēja.

viss ok tur - ir tā kā Vasis stāsta

Bojājumi transporta laikā nav baigais risks. Salikšanu vari uzticēt kādam čomam kam ir kaut kāda pieredze un viss būs OK… darba maz.

Gribētu tik pievērst uzmanību, ka parasti lielākā daļa “SUPER piedāvājumu” nav superpiedāvājumi. Piemēram var būt super rāmis un grupa, bet rati ir pinīgs sūds… utt.

Pajautā paziņām… vai saņemies pacietību un pajautā forumā :)

Ganjau ja gribas samazinat sutishanas izmaxas var savakt kopasutishanas topika dalju intresentus klat

Paldies, par izsmelosam abildem, skatisos tad visticamāk tepat LV, iekrita acis, ka arzemju lapas ir lielie izmeri, vajag uz auguma 205cm rāmi, šobrīd ramis trek 24 (nokalpojies) gribetu vismaz tik pat, fans griesti cubam 23. Reali vispirms mekleju raamja izmeru, tad parejo. Fans pardaugava bija tikai nesimpatiska kraasaa un dizainaa.

Neskaties tikai uz sēdekļa trubas izmēru, pievērs uzmanību (salīdzini) pārējai ģeometrijai, cik tālu jāliecas (reach, effective top tube utml), pavisam realā situācija kad viena ražotāja mazāks rāmis var būt piemērotāks augumam. nekā cita lielāks.

Jā, es tieši to domāju suugoi, sākt ar testēšanu.

Arī sūtīju no tā paša veikala, papildus bija jāmaksā par kasti, kādi 9 eur, bet neatceros, ka par piegādi būtu tik dārgi. Man liekas, ka man piegāde bija pa velti vispār. Problēmu nebija nekādu, pārējās mantas ko sūtīju bija saliktas taja velo kastē klāt.

[quote=suugoi]Biju sūtījis velo no anglijas gadus 2 atpakaļ, atnāca lielā kastē, jāmāk pielikt vai iztaisnot stūri un uzlikt ratus. Piegāde ap 60e bija.

Ir iespēja ka kaut kas būs transportēšanas laikā pamīcīts, man tā bija, bet ārzemju veikali pretīmnākoši, remontējamā izmaksas atmaksā, arī ja kāda kosmētiska skramba, uztaisa atlaidi.

Sūtīt manuprāt jēga tikai ja gribi kaut ko ko pie mums nevar atrast. Par Cubiem te jau minēja.[/quote]
man dānis bija velo kasti uzlicis uz paletes un katrā malā pielicis vēl pa paletei, tā, lai nokrītot lidmašīnai, velo netiktu sabojāts :D

Paldies, nopirku tepat LV jau gatavu un lielu :)